Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vencislav86
- Потребител
-
- Кара: 320d 136к.с.
- Мечтае да кара: M6 G-power или трактор
- Детайли за колата: от всичко по-малко
Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Здравейте колеги имам следния проблем колата е Е46 320д преди феиса та проблема е следния показва ми че има изгоряла крушка а вс4ки са здрави като дам на дълги и се оправя.Касите са ми би-ксенон а дългите с обикновени крушки H7 даите идеи от какво мойе да е.
Ксенона си го слагал ти, нали ?
Ако е така, трябва да си сложиш залагалки на късите!
Не е скъпо, правят се има тема във форума
Ако е така, трябва да си сложиш залагалки на късите!
Не е скъпо, правят се има тема във форума

Здравейте колеги.
Доста четох и гледах през последните 5 м. за bixenona и от толко четене и гледане все още съм си с обикновенни фарове.
Решил съм да инвестирам до 800лв. в bixenona с ангелски очи , макарче рискувам да бъда линчуван от съпругат.
Кажете нещо качествено , добре светещо и изглеждащо от каде да го купя и да приключвам .
Доста четох и гледах през последните 5 м. за bixenona и от толко четене и гледане все още съм си с обикновенни фарове.
Решил съм да инвестирам до 800лв. в bixenona с ангелски очи , макарче рискувам да бъда линчуван от съпругат.
Кажете нещо качествено , добре светещо и изглеждащо от каде да го купя и да приключвам .
Жена ми кара 3-ка
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Аз бих заложил на оригинални фарове с ксенон. 

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Щом ще даваш до 800 лв. По добре си вземи оригинални фарове втора ръка и едни ейнджъли за 60 кинта и си готов. Оригиналните фарове в добро състояние варират около 600 лева с баласти и крушки. Даже като продадеш и твоите и ще ти излезе доста добре сметката. Вазрови се в купува/ продава. Има обяви за цели коли, от които продават и фарове. 

Благодаря за помоща . Намерих си оригинални от 330 . Обаче имам една букса в повече и не мога да разбера за какво е.Моля помагайте.
Жена ми кара 3-ка
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Tsunami написа:Благодаря за помоща . Намерих си оригинални от 330 . Обаче имам една букса в повече и не мога да разбера за какво е.Моля помагайте.
За би-ксенона.
Като цъкнеш лоста на дълги - електромагнитния плъзгач се мести до край и късите стават...двойно по-силни.
на мен в инсталацията ми липсват тези куплунги .Какъв е варианта да се хакнат 

Жена ми кара 3-ка
вземаш + (12в) от дългите и го закарваш до средното краче на буксата ... по спомени, потърси за по сигурно, обяснявано е доста пъти
Ама много се извинявам но и аз стигнах до така коментирания проблем с премигването на ксенона . Понеже не намерих в темите каде конкретно прекодират лайт модула , искренно моля за жокер каде да отида за прекодиране че жената ме е взела на мушка.
Жена ми кара 3-ка
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Tsunami написа:Ама много се извинявам но и аз стигнах до така коментирания проблем с премигването на ксенона . Понеже не намерих в темите каде конкретно прекодират лайт модула , искренно моля за жокер каде да отида за прекодиране че жената ме е взела на мушка.
Имаш ЛС

© написа:вземаш + (12в) от дългите и го закарваш до средното краче на буксата ... по спомени, потърси за по сигурно, обяснявано е доста пъти
Благодаря на колегата за инфото. Стана перфектен биксено.
Жена ми кара 3-ка
- angel_bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: e46 318ci
здравейте искам да попитам тези лупи стават ли да се монтират в е46 или не мерси предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И последно някой някакви отзиви от ретрофит кита на Бабуна има ли ? 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Повечето колеги са с тях, аз лично поставих на компакта, но капачките които се предлагат не стават точно за компакт , защото на компакта рефлектора е малко по издължен и остава един луфт, който се надявам да не се вижда много
остава да вида довечера как светят и дали не съм изкривил нещо, иначе от снимката успях да постигна що годе оригинален вид
Иначе говоря за този луфт
който може и да се окаше + защото ще се вижда по добре габарита, който при компакта е в същия рефлектор
остава да вида довечера как светят и дали не съм изкривил нещо, иначе от снимката успях да постигна що годе оригинален вид
Иначе говоря за този луфт
който може и да се окаше + защото ще се вижда по добре габарита, който при компакта е в същия рефлектор
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.