дългите светлини да се ползват като дневни.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Re: дългите светлини да се ползват като дневни.
А при тоя вариант блица остава ли функциониращ?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
koleto_78 написа:А при тоя вариант блица остава ли функциониращ?
аз съм така и си присветквам
нали това имаш предвид под блиц
дългите на % е идеалното решение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
K_Ilkov написа:koleto_78 написа:А при тоя вариант блица остава ли функциониращ?
аз съм така и си присветквам
нали това имаш предвид под блиц
дългите на % е идеалното решение
Да това ми е идеята.Струва ми се по-добре от постоянни къси
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
С НАВКОДЕР-а, дългите могат да се настроят от 0 до 50 % като дневни. Става при Е46, които са с модул LSZ каквото и да значи, защото не съм много наясно с Е46. Но на Е39 съм кодирал и става.
Дългите на процент са си дневни светлини, забелязал съм че същите се ползват от ауди а и други марки така че няма проблем с тях.
Дългите на процент са си дневни светлини, забелязал съм че същите се ползват от ауди а и други марки така че няма проблем с тях.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Кво се стягате всички
Говорят си тия мухльовци само..както правиха акция за китайския ксенон да си чешат езиците... нищо няма да стане.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
То ще се разбере какво ще стане. 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
nikolae написа:това ясно за дневните, очички, гримираното на ауди и т.н.
но в закона се казва
"включени къси светлини"
Колега направи извадка от закона където пише, че трябва да са включени точно късите светлини, защото аз не съм съгласен с теб или по точно никъде не съм го прочел това в Закона за движение по пътищата.
Относно пускането на дългите на процент това е добър вариант за коли с ксенон на късите въпреки, че аз вече 5 години карам с ксенона и още не съм сменил крушка или баласт.
Иначе вариантите са няколко или с НЦС експерта се кодира лайт модула или с навкодер за да се пуснат дългите на процент зависи кой с какво е свикнал да работи.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Oci: 1-Късите или дневните е закона: дългите на процент са си дейлайт(дневни),но US!
2-Помниш ли как в моя гараж точно коментирахме , че ксенона е 20 000V и ти запали фаровете и крушката умря,добре че имах резервна ,но колко хора карат с резервна ксенонова крушка!
3-Ксенона умира не от часове работа,а от брой паления и ако караш в града и постоянно спираш да свършиш нещо,пиши го умрял!
p.s.твоя е безсмъртен

2-Помниш ли как в моя гараж точно коментирахме , че ксенона е 20 000V и ти запали фаровете и крушката умря,добре че имах резервна ,но колко хора карат с резервна ксенонова крушка!

3-Ксенона умира не от часове работа,а от брой паления и ако караш в града и постоянно спираш да свършиш нещо,пиши го умрял!

p.s.твоя е безсмъртен

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
dr.peshev написа:Oci: 1-Късите или дневните е закона: дългите на процент са си дейлайт(дневни),но US!![]()
2-Помниш ли как в моя гараж точно коментирахме , че ксенона е 20 000V и ти запали фаровете и крушката умря,добре че имах резервна ,но колко хора карат с резервна ксенонова крушка!![]()
p.s.твоя е безсмъртен
Прав си за ксенона ако се пуснат дългите тогава ксенона се щади т.е ще изкара по дълго, а моя е безсмъртен защото е китайче

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dr.peshev написа:Таман днес гласуваха на второ четене закона - целогодишно!
Да докаже куката , че US Dalylights на са дневни светлини , нищо че светлината идва от дългите на 30%!
и кат съм с US daylights или 30% на дългите, кво милиционер ще ме спре и ще каже, абе караш на дълги?

ти милиционер виждал ли си? те небето от земята не могат да различат...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
oci написа:nikolae написа:това ясно за дневните, очички, гримираното на ауди и т.н.
но в закона се казва
"включени къси светлини"
Колега направи извадка от закона където пише, че трябва да са включени точно късите светлини, защото аз не съм съгласен с теб или по точно никъде не съм го прочел това в Закона за движение по пътищата.
Относно пускането на дългите на процент това е добър вариант за коли с ксенон на късите въпреки, че аз вече 5 години карам с ксенона и още не съм сменил крушка или баласт.
Иначе вариантите са няколко или с НЦС експерта се кодира лайт модула или с навкодер за да се пуснат дългите на процент зависи кой с какво е свикнал да работи.
Относно ксенона - на старата ми Е46ца - дей лайта е кодиран от 5-6 години - никакви грижи.
На фейсовата - от около 2.5-3 години - никакви грижи.
За мен обаче при 30% на дългите ... не ми харесва цялостната визия на колата...лично мнение споделям просто - Е46 си е с тесничка муцуна, а като се кодират и дългите да светят като дневни светлини...създава илюзия за още по-тясна предница

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
аз имам следния въпрос, активират се дневни светлини - 30% на дългите, същевременно колата е с поставени биксенонови лупи моримото мини, чиито дълги са вързани на кабела за дългата секция, при тези пускането на 30% на дългите, има ли опция ламаринката отрязваща късия и превключваща на дълги лупата, която е с ел магнит мисля да се прецака 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
iv4o9999 написа:аз имам следния въпрос, активират се дневни светлини - 30% на дългите, същевременно колата е с поставени биксенонови лупи моримото мини, чиито дълги са вързани на кабела за дългата секция, при тези пускането на 30% на дългите, има ли опция ламаринката отрязваща късия и превключваща на дълги лупата, която е с ел магнит мисля да се прецака
И аз преди имах същия въпрос и не получих отговор. Какво се случва, когато през деня си карам на дългите на % и присветна (със светкавицата)? Ще примигне ли и ксенона? По принцип мисля че би трябвало с подходящо кодиране да се нагласи така че при присвяткане ксенона да не се пуска .. но дали инсталацията го позволява?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
ако си на къси и присветнеш да ксенона ще светне, но ако си само на дневни си светват само дългата секция
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dido0o``` написа:iv4o9999 написа:аз имам следния въпрос, активират се дневни светлини - 30% на дългите, същевременно колата е с поставени биксенонови лупи моримото мини, чиито дълги са вързани на кабела за дългата секция, при тези пускането на 30% на дългите, има ли опция ламаринката отрязваща късия и превключваща на дълги лупата, която е с ел магнит мисля да се прецака
И аз преди имах същия въпрос и не получих отговор. Какво се случва, когато през деня си карам на дългите на % и присветна (със светкавицата)? Ще примигне ли и ксенона? По принцип мисля че би трябвало с подходящо кодиране да се нагласи така че при присвяткане ксенона да не се пуска .. но дали инсталацията го позволява?
Фабричния ксенон,не примигва...когато сте на къси и цъкнете да примигнете - светват дългите ксенона не отваря блендата

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4