Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Случки на пътя

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юли 2012, 18:36

Аз пък тези дни си карам както обикновено таксито и си влизам една улица, в края на която има знак за забранено влизането. Обичайно обаче там е пълно с тарикати, които нарушават знака и то ако е рано сутрин или късно вечер когато няма много движение хубаво, но през деня е пълно с паркирали коли и две коли не могат да се разминат пък ако да са Тико и Смарт. :mhihi:
С навлизането гледам срещу мен се задава нагло една Корса, но понеже видях, че е жена викам хайде от мен да мине пак ще дам 10-на метра назад и ще навлезна на задна в оживеното кръстовище зад мен за да направя път на колата. Когато вече се разминавахме(по принцип ми се случва да давам път там така на нагли шофьори, но или се извиняват, или поне се усмихват)аз и свирнах леко за да ме погледне като направих една такава физиономия :dunno: от сорта на какво прави да кара срещу мен. При това, вместо да направи някой добър жест примерно на смирение, наглата ми показва среден пръст и дава мръсна газ през кръстовището. Аз се изнервих естествено и свирнах още веднъж с жестове да спре наглата, че да я питам какво иска, но тя продължавайки надолу при чуването пак на клакосна я виждам в нейното огледало как пак ми показва среден пръст и вика "нааа-нааааааа" и го вири още по-високо с някаква неистова ярост.
Та съветът ми към всички нарушаващи е(понеже и аз естествено като всички понякога ми се случва да наруша правилата)когато им се случи нещо да кривнат, вдигнете една ръка към отсрещния бе хора, една усмивка ще оправи всичко, дори човека да е ядосан. Не правете обаче като тази. Аз номера съм си го записал и когато я видя на подходящо място, ще има подходящо наказание защото има неща, които могат да влизат на някои места по-добре от нейния среден пръст, който така упосрито виреше и ми викаше разни нещица при положение, че тя е виновна, а аз даже и направих път. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 21 Юли 2012, 2:29

Вчера когато бях на кормуване с даяджията имаше толкова много комплексари и идиоти, че се чудя въобще защо ми е тази книжка. Колегиалността също липсва при доста водачи. Трябваше да се престоря в лявата лента и не съм с предимство точно на това място където бях и чак шестата кола се смили над мен и ме пусна. Не са длъжни, но какво ще им стане ако намалят до 20-30 километра и ме пуснат. :banghead: До 2 седмици ще имам книжка и ще има какво да разправям в тази тема. :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 21 Юли 2012, 13:45

bmw-maximilian написа:
vicho написа:
bmw-maximilian написа:а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата :ranting: :ranting: :ranting:

вместо да покажеш, че си по-голям селянин от него подай жалба в РПУ-то да го викнат малко да обяснява и да се подпише тук-там :mhihi: , а за свидетели викни 2-мата КУХАРИ (упс... полицай), който са били на пост и са видели да обясняват и те малко :mhihi:

ако имаш време и ти се занимава, де... :yes: :angel:

И какво ще постигна с това,ако може само да ми обясниш?Нищо няма да му кажат..никви жалби няма да подавам,просто ще го издиря и няма да има прошка,пък нека съм селянин.Просто има ситуации когато си на пътя,които не подлежат на никакви жалби..да не съм женичка,какво да отида в някое РПУ и да кажа някъв ме уцели с чаша кафе :kuku: Просто този трябва да бъде изкъртен,друго решение няма.

Колега, и аз имах подобна случка преди седмица...и съм си взел решението как да постъпя.
Понеже пред службата ми винаги има спрели коли, обикалям доста, докато намеря паркомясто . Та в същата тази сутрин намерих свободно място без абонамент пред едно заведение тип "тенекия" и спрях пред него. След няколко часа ми звъни колега, който познава колата ми - "ела да си видиш колата..."/после се оказа, че и той имал проблеми на това паркомясто/.Отивам, тя цялата залята с някакви помии и мазнотии от кръчмата. Запазих самообладание, само влязох да видя собственика и колата му, съответно.Оказа се старчок над 70 с една изгнила "Вектра". Не му вдигнах скандал, както е направил колегата, разбира се, без никаква полза. Половин час ми отне на автомивката да я изчистят, а вонята бе невероятна, още ме преследва.
Просто си заточих един стоманен шиш и непрекъснато го нося с мен - и на отиване, и на връщане от работа. Лошо, че пристигам преди него, а като си отивам, има много хора.
Но съм се зарекъл - пенсията на дъртия нещастник ще се харчи при вулканизатора, и то без да разбере откъде му е дошло!
Така че, можеш да измислиш много по-интелигентен и безопасен начин да му го върнеш, пък и повече ще го боли!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 21 Юли 2012, 19:20

mishoval написа:
bmw-maximilian написа:
vicho написа:
bmw-maximilian написа:а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата :ranting: :ranting: :ranting:

вместо да покажеш, че си по-голям селянин от него подай жалба в РПУ-то да го викнат малко да обяснява и да се подпише тук-там :mhihi: , а за свидетели викни 2-мата КУХАРИ (упс... полицай), който са били на пост и са видели да обясняват и те малко :mhihi:

ако имаш време и ти се занимава, де... :yes: :angel:

И какво ще постигна с това,ако може само да ми обясниш?Нищо няма да му кажат..никви жалби няма да подавам,просто ще го издиря и няма да има прошка,пък нека съм селянин.Просто има ситуации когато си на пътя,които не подлежат на никакви жалби..да не съм женичка,какво да отида в някое РПУ и да кажа някъв ме уцели с чаша кафе :kuku: Просто този трябва да бъде изкъртен,друго решение няма.

Колега, и аз имах подобна случка преди седмица...и съм си взел решението как да постъпя.
Понеже пред службата ми винаги има спрели коли, обикалям доста, докато намеря паркомясто . Та в същата тази сутрин намерих свободно място без абонамент пред едно заведение тип "тенекия" и спрях пред него. След няколко часа ми звъни колега, който познава колата ми - "ела да си видиш колата..."/после се оказа, че и той имал проблеми на това паркомясто/.Отивам, тя цялата залята с някакви помии и мазнотии от кръчмата. Запазих самообладание, само влязох да видя собственика и колата му, съответно.Оказа се старчок над 70 с една изгнила "Вектра". Не му вдигнах скандал, както е направил колегата, разбира се, без никаква полза. Половин час ми отне на автомивката да я изчистят, а вонята бе невероятна, още ме преследва.
Просто си заточих един стоманен шиш и непрекъснато го нося с мен - и на отиване, и на връщане от работа. Лошо, че пристигам преди него, а като си отивам, има много хора.
Но съм се зарекъл - пенсията на дъртия нещастник ще се харчи при вулканизатора, и то без да разбере откъде му е дошло!
Така че, можеш да измислиш много по-интелигентен и безопасен начин да му го върнеш, пък и повече ще го боли!

Оправих го вече тоя сладур :winky:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 21 Юли 2012, 22:02

bmw-maximilian написа:..Тука във форума всички давате акъл и пишете,че в такива ситуации трябва като мишка да си плюеш на петите за да нямаш неприятности...аз немога да преглътна някой да ми рита по вратата както в историята на Runnaway,или пък некъв мухльо да ме цели с чаши с кафе,цялата кола вътре е на гъз,както и бялата ми фанела..ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ.

Пожелавам ти никога да не попадаш в моята ситуация, защото ще те пишат на последната страница на Нощен труд. И ще си спомняме как си бил супер надъхан да биеш всички профани в тая скапана страна, които по някакъв начин са те застрашили теб или безценната кола, която все пак е ламарина, а ламарината се ЧУКА, за разлика от органите на тялото ти.

Поздрави този, който спечели пари от делото, както и този, чиято Е46-ца беше оправена, защото си има застраховка, т.е. от мен.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 21 Юли 2012, 23:52

bmw-maximilian по - добре си изтрий постовете, оня може да е шубе, може и да иска да си върне, ще е добре ако го направиш това което те посъветвам :yes:
bmw-maximilian написа:слезнах и започнах да му крещя,а той преспокойно ми вика записахме му номера,така все едно го питам "извинете колко е часа"..и застана тъпия ушеф пред колата и не ми даде да го подгоня...

Както веднъж един глупак си докара кучето пред нас, то спокойно се изпика на вратата ми, аз бях полудял а тоя ми вика "то се изпика на вратата отвън а не в двора.." :conf:

Иначе да не съм офф, до скоро много народ ме псува без причина... :kuku: ето ви и пример, излизам си от една уличка лекичко, оглеждам се на кръстовището и тръгвам леко напред, че знам кви кретени летят по тия улички, излизам си вече на другата улица лекичко и отдолу се задава некъф дебил с вектра от тия новите бандурестите, аз вече съм си в моето платно и като се разминаваме тоя като ме разпсува....... :paranoid: сигурно 20-30 минути го мислих, ква е причината. Нито е намалял заради мен, имаше много място за разминаване.. нищо е така без причина и не е само той. Ама не ме интересува егати, всички сме изнервени ама да ме псува някой без причина... за тва скоро си купувам газов пистолет и ако ми се случи нещо подобно както на колегата bmw-maximilian ще го стрелям тоя до тях! То вярно, че газовия нищо няма да направи ама оня ще осере гащите, току виж и някое китче да сложи на барачката си :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 22 Юли 2012, 0:16

И туко виж те приберат на топло да полежиш малко да ти дойде акъла в главата. :mhihi:
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 22 Юли 2012, 0:41

kokala написа:bmw-maximilian по - добре си изтрий постовете, оня може да е шубе, може и да иска да си върне, ще е добре ако го направиш това което те посъветвам :yes:
bmw-maximilian написа:слезнах и започнах да му крещя,а той преспокойно ми вика записахме му номера,така все едно го питам "извинете колко е часа"..и застана тъпия ушеф пред колата и не ми даде да го подгоня...

Както веднъж един глупак си докара кучето пред нас, то спокойно се изпика на вратата ми, аз бях полудял а тоя ми вика "то се изпика на вратата отвън а не в двора.." :conf:

Иначе да не съм офф, до скоро много народ ме псува без причина... :kuku: ето ви и пример, излизам си от една уличка лекичко, оглеждам се на кръстовището и тръгвам леко напред, че знам кви кретени летят по тия улички, излизам си вече на другата улица лекичко и отдолу се задава некъф дебил с вектра от тия новите бандурестите, аз вече съм си в моето платно и като се разминаваме тоя като ме разпсува....... :paranoid: сигурно 20-30 минути го мислих, ква е причината. Нито е намалял заради мен, имаше много място за разминаване.. нищо е така без причина и не е само той. Ама не ме интересува егати, всички сме изнервени ама да ме псува някой без причина... за тва скоро си купувам газов пистолет и ако ми се случи нещо подобно както на колегата bmw-maximilian ще го стрелям тоя до тях! То вярно, че газовия нищо няма да направи ама оня ще осере гащите, току виж и някое китче да сложи на барачката си :mhihi:

Колега няма да трия нищо,колата ми седи на платен паркинг,много му здраве.Да дойде да се пробва,пак ще го бия.Казах му и адреса и номера си ако има претенции към мене.Щял жалби да пуска?Да пуска,свидетели има ли?Не.Като го бих свидетели имаше ли? Нe.Като му троших колата - свидетели имаше ли ? Нe.Обаче жалбата която пуснах аз днес,си има свидетели,а именно 2-мата полицаи които много учтиво ме успокояваха с "Записахме му номера" докато лицето ми гореше от кафето,които после доста псувах,но когато се свързах с тях ми оказаха съдействие и се съгласиха да влезнат в ролята на свидетели ..казах ви,че за тоя прошка няма да има,и така и ще бъде.Ще ме запомни тоя за цял живот.Като ме види по София,ще му белее косата все едно призрак е видял.Никой никога не си е позволявал да ми направи нещо такова.Майка ми е адвокат,знае цялата история,както ми каза така и постъпих.Не удобрява постъпката ми,ама както казаха някои колеги по нагоре,аз не съм балъче да си карам спокойно по софия и разни мухльовци да ме замерят с кафета и прочие,и да си затварям очите и да си казвам абе аз съм културен човек,интелигентен,нека ме ебът,пък аз ще си мълча,защото не съм конфликтна личност и не искам неприятности... :ranting:

Runnaway написа:
bmw-maximilian написа:..Тука във форума всички давате акъл и пишете,че в такива ситуации трябва като мишка да си плюеш на петите за да нямаш неприятности...аз немога да преглътна някой да ми рита по вратата както в историята на Runnaway,или пък некъв мухльо да ме цели с чаши с кафе,цялата кола вътре е на гъз,както и бялата ми фанела..ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ.

Пожелавам ти никога да не попадаш в моята ситуация, защото ще те пишат на последната страница на Нощен труд. И ще си спомняме как си бил супер надъхан да биеш всички профани в тая скапана страна, които по някакъв начин са те застрашили теб или безценната кола, която все пак е ламарина, а ламарината се ЧУКА, за разлика от органите на тялото ти.

Поздрави този, който спечели пари от делото, както и този, чиято Е46-ца беше оправена, защото си има застраховка, т.е. от мен.

Жоре,дано не съм те обидил с това което съм написал,и дано не си го разбрал погрешно.Не съм имал впредвид,че си бъзлив или нещо от сорта,изобщо не ставаше въпрос за това,дано не си ме разбрал погрешно.Сега се сетих,че ти беше с момиче,което автоматично отпада това нещо което казах,всички знаем защо..и аз ако бях в твойта ситуация с момиче,сигурно бих постъпил по същия начин.Просто ако някой ми набие такъв шут във вратата,моля се на господ акъла ми да надделее,и да се сетя,че съм с момиче,защото просто като чуя звука от огъващата се ламарина,ще побеснея и ще излезна...Колата е ламарини,прав си,ама аз не съм дал 16 бона,и в последствие още няколко торби с пари,да си правя колата и някъв мухльо да ми рита по вратата....Мойта ситуация беше коренно различна,той беше сам,просто полицаите ме преебаха много лошо..НИКОЙ,повтарям НИКОЙ от вас,НЕМОЖЕ да ме убеди,че както си кара с 50км,в 2-3 през ноща,на отворени джамове,и някой мине и ви фърли в колата гореща чаша кафе,и ви уцели в лицето,няма да го подгоните..това НИКОЙ от вас няма да ме убеди.Сега от тоя пост,може някой от вас,си мисли че съм няква нинджа,ама изобщо не е така.Има колеги от форума които ме познават лично,и знаят че не съм агресивен.НЕ съм заядлив,нито съм конфликтна личност,ама неможе някой да те прави на 2 стинки и да му мълчиш.Не съм от тия къде от най малкото неразбирателство на пътя или свиркане и псуване от друга кола,слизам и започвам да се бия с тоя и ония,просто всички се поставете на мое място,и си представете ситуацията..не го пожелавам на никой,да се чувстваш като глупак и да гледаш ония как си плюе на петите,а куката грам не го вълнува твоя проблем,и си седи пред колата ти,и няма какво да направиш..лицето ти пари от кафето,а ония те пита работиш ли учиш ли..аз съм човек с нерви,не робот.
Последна промяна Maxmadness на 22 Юли 2012, 1:12, променена общо 5 пъти
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 22 Юли 2012, 1:04

b0bituy написа:И туко виж те приберат на топло да полежиш малко да ти дойде акъла в главата. :mhihi:

Защо спамиш в темата да се пълни с глупости? За топлото не бери грижа, изкарай си книжката и си карай спокойно и тва е.
bmw-maximilian написа:аз не съм балъче да си карам спокойно по софия и разни мухльовци да ме замерят с кафета и прочие,и да си затварям очите и да си казвам абе аз съм културен човек,интелигентен,нека ме ебът,пък аз ще си мълча,защото не съм конфликтна личност и не искам неприятности... :ranting:
Колега, подкрепям това,което си направил, понякога това е начина и да не искаш. Не трябва да позволяваш да те тъпчат! Сега голфаджията ще е мишленце на пътя, благодарение на теб няма някой за в бъдеще да си изпати от тоя :ok:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 22 Юли 2012, 7:35

bmw-maximilian написа:Една случка от преди малко :ranting: Карам си по 202-ра улица,с 50км на автопилот,посока кръговото преди ломско шосе.И един нещастник с черен голф 5-тица, :ranting: наточена с джанти 19-ки и прочие,се изравнява с мене и ми прави некви неадекватни знаци с ръце,аз само му махнах с ръка,с намек че не искам да се дърпаме,изморен бях и не ми се занимаваше,нямах и настроение.Голфа беше със форумните им стикери отзад,и на страничните джамове.При което явно на тоя сладур не му хареса моя отказ,ускори рязко и мина пред мен,и плавно намали до 30 км нарочно..лепнахме се броня в броня :kuku: Ляв мигач,и минавам в другата лента,тоя пак пред мен и намали пак до 30км нарочно :kuku: и си викам тоя иска да слезна и да му *** майката,и тамън реших,че ще слезна да видя къв му е проблема върнах на 2-ра,газ до дупка да мина пред него с намерение да намаля рязко пред него и да го накарам да спре...обаче точно в момента в който се изравних с него,гледам на 100 метра пред мене ми блещука нещо..жилетка..--кукa.И докато разбера какво става куката вече беше минал пеша в най-лявата лента..при което както се бяхме изравнили куката ме посочи мен с палката,а от голфа до мен получих чаша с кафе,която прелетя от неговата кола в мойта и ме удари малко под окото и осра всичко в колата и на всичкото отгоре бях с бяла фанелка,за съжаление е лято и джамовете са отворени...куката видя това и не направи нищо,а застана пред колата и не ми даде да тръгна след него..слезнах и започнах да му крещя,а той преспокойно ми вика записахме му номера,така все едно го питам "извинете колко е часа"..и застана тъпия ушеф пред колата и не ми даде да го подгоня...а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата :ranting: :ranting: :ranting:

Историята е класика .... само дето гледам тъпо и немога да проумея къв е тоя филм .... голф,19ки... Ама може да са били и 18ки и 20ки ... и тва с кафето ме разби ...

Авеееееееееееее тая тема що не я кръстите МЕГА СЛУЧКИ ...
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Юли 2012, 9:03

Макси, от думите ти изглежда като друго. Разбирам, че си бил афектиран, но повярвай ми - това не е правилният начин. Агресията провокира след себе си само друга агресия. Не се притеснявай, не съм обиден, но беше важно да обясниш точно какво си имал предвид, защото на първо четене излиза, че едва ли не съм някакъв балък, че не съм излязъл. Още нещо -> ламарините на БМВ-то не се "гънат" .. След доста сериозно ритане и блъскане по вратата останаха 3-4 дупчици като от натиснато с някакъв твърд предмет. Все пак не караме Хопел - Е46-цата си е доста сериозна кола и с доста читави ламарини.

Надявам се, че твоята постъпка с "оправянето на този сладур" не доведе след себе си още "ситуации".
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Юли 2012, 13:09

kokala написа:Колега, подкрепям това,което си направил, понякога това е начина и да не искаш. Не трябва да позволяваш да те тъпчат! Сега голфаджията ще е мишленце на пътя, благодарение на теб няма някой за в бъдеще да си изпати от тоя :ok:

Тъкмо си ми взел думите от...клавиатурата! :mhihi: Не знам доколко го осъзнавате това хората тук, но ако на този му се беше разминало или дори само да го извикат да попише из полицията, после щеше да има да разправя на приятелите си как се е подиграл с колегата и да мутрее "как куките са го викали да го занимават с глупости" и след време да направи абсолютно същото на някой/и от вас! Най-лошото е, че такива като опитват подобни случки и ако не им се случи някой кофти екшън, то минават на следващото ниво и другия път може да си имат по някое яйце вътре в колата, ей така случайно ако някой не ще да се гони с тях, пък кара уж готина кола. :shock:
Ако бяхме в нормална държава като САЩ примерно, то въпросния след обаждане в полицията само, без жалби, щеше да има такива проблеми, че едва ли някога щеше да си помисли за подобна простотия пак. Но за съжаление тука не е така и всеки трябва да се оправя сам. Полиция може да се каже, че няма, закони има до някаква степен, но не се спазват защото не важат за всеки, следва да си извадим заключението, че...няма държава. В други държави където липсва държавността си тръгват направо на война, а тука ще осъждате това защото агресията раждала агресия. Понякога не ражда това. Колегата го е преценил онзи мухал, че не е Златко Баретата примерно и може да се оправи така. Ако се окаже пък някой, който е по-добре да отминеш на секундата или просто не ти се занимава с разправии да те знае кой си, то изчакай известно време и намери алтернативен начин да му го върнеш без да разбере, че си ти. Толкова. начини винаги има, но подигравките не трябва ад се търпят. Аз също не съм агресивен човек, но всяко нещо на този свят(а и не само на този)си има граници.
Голфаджията(нищо лично към хората каращи Голфове, понякога и да се базикаме с тях, това не ги прави от едно тесто)е разбрал, че като не можеш да плуваш, просто не трябва да влизаш в морето. Толкова. Тази история приключи и дано не се повтаря с никой от нас защото на никой не му се губят нерви и време от живота да се занимава с глупости.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Юли 2012, 20:00

в бг се кара с прозорци до горе и заключени врати ;( виждал съм подобни изпънения и това ми беше като правило... вратите са ме спасявали от екцесии един път...

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Юли 2012, 21:41

В тези жеги хората ги е напекло доста .. Вчера патувахме от Варна за Бургас - 6 часа. Карахме в колона, когато се зададодха 2 газарчета, които патуваха "пакет". Изпревари ни единия с е60 М пакет, когато видях как скача на спирачките. Буса пред нас успя да спре, ние успяхме да спреме, но другия газар с чисто ново Инфинити не успя да спре с помоща на всички системи и спря в нас "Ебем ти и новите коли, да не говоря за "шофьорите" .. ". Другото недуразомение беше, че чакахме да дойде патрул на КАТ 3 часа в най-голямата жега - от 12:00 до 15:30. Кофти, че пича успя да уцели буфера на нашата кола и се отървахме само със счупена броня, а неговите води изтекоха на пътя... Важното е, че сме живи и здрави, ламарините се правят .. Другото което беше е, че тариката нямаше пълномощно за колата и ни молеше да не викаме КАТ докато не дойде баща му от Обзор - "всичко се разви на 15км от обзор на едно тъпо кръстовище". Та колеги, внимавайте, защото никога не знаете какво ще се случи, внимавайте с такива смотани шофьори, които не знаят как се спира ..
Eто последствията по нашата и неговата кола:
Изображение

Изображение
Последна промяна randity на 27 Юли 2012, 22:55, променена общо 1 път
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 23 Юли 2012, 0:09

randity написа: ...
Викаш е36-цата излезе по здрава от инфинитито :mhihi: Важното е че вие сте добре :)
Walter Röhrl
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории