Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Re: Случки на пътя

Мнение от b0bituy » 19 Юли 2012, 19:35

Имам регистрация във vw форума и драснах няколко реда по този случай в темата им идиоти на пътя да видим дали някой ще се познае :D Ако бях аз честно нямаше да спра на куката и щях да намеря начин да го настигна. Куката колкото и да иска да те спре ще се махне от пътя за да не го сгазиш. Предпочитам да имам акт ама щях да му начупя зъбките на комплексираното гейче с голфа :ranting:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 19 Юли 2012, 19:38

BMWPOWERRR_ACM написа:Абе какво го успоковате колегата, той хубаво се е сетил, но още не го е доизмислил. Като преспи една нощ ще има възможност да помисли. Аз само като четох и ми идваше да тръгна на лов за CA 8141 PC гоУф. То бива и дебилщина, ама такава чак не съм и чувла, каму ли да видя, каму ли да стане пред мен някъде, а на мен не ми се мисли. Веднага бих му издирил адресна регистрация на този и изобщо няма да се занимавам с жалби.
Само колега - каквото и да правиш, гледай да няма хора. И не се занимавай с боища, напрегни си малко въображението, ако не измислиш нищо друго, пиши едно ЛС. Ако се откажеш пък от всичко, драсни им ред в техния форум, но ефект едва ли ще има, освен да му теглят майните и те.
Иначе с жалбата, бъди сигурен, че ще го заболи, но ще те има за педал и най-много да ти запише той номера и после да ти издирва колата. Сега така и така няма да ти е запомнил номера, просто се възползвай. :mhihi: Око за две, зъб за чене! Само така се оправят селяните по пътя.
Бахти случката, още не мога да повярвам. :ranting:

b0bituy написа:Имам регистрация във vw форума и драснах няколко реда по този случай в темата им идиоти на пътя да видим дали някой ще се познае :D Ако бях аз честно нямаше да спра на куката и щях да намеря начин да го настигна. Куката колкото и да иска да те спре ще се махне от пътя за да не го сгазиш. Предпочитам да имам акт ама щях да му начупя зъбките на комплексираното гейче с голфа :ranting:

На никой не пожелавам такава ситуация някой да ти фърли чаша горещо кафе,да ти направи колата на гъз,и пред тебе да застане малоумен шапкар който не ти дава да минеш и да го подгониш,а седи и те гледа тъпо,а ти си побеснял,всичко е в кафе,лицето ти пари докато дебелата свиня ти иска документи и се прави че нищо не е станало..хубаво го казвате да пия 1 студена вода и да си свиркам..добре ... :kuku: Поне салона е кожен,и го избърсах с парцал и не остана нищо..ако беше алкантара или плюш незнам сигурно щях да получа инфаркт,за този ПРОШКА няма да има.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юли 2012, 19:43

b0bituy написа:Имам регистрация във vw форума и драснах няколко реда по този случай в темата им идиоти на пътя да видим дали някой ще се познае :D Ако бях аз честно нямаше да спра на куката и щях да намеря начин да го настигна. Куката колкото и да иска да те спре ще се махне от пътя за да не го сгазиш. Предпочитам да имам акт ама щях да му начупя зъбките на комплексираното гейче с голфа :ranting:

Ти недей така, че има не един случай на блъсната кука. Пази боже да го блъснеш малоумника, пък после върви обяснявай как ти е скокнал на капака от 1 метър дистанция.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 19 Юли 2012, 20:56

Вие хубаво му казвате да се успокои и да пие една студена вода, но всеки човек си има праг и рано или късно простотията на хората надхвърля тоя праг и ти кипва. Аз също не приемам това да се гаврят с теб и да пиеш студена вода :kuku: Какво и как ще направи колегата си е негов личен избор. Има си глава на раменете, знае какви ще са последиците от това и онова, така че не му берете грижа. Човек, колкото повече търпи неимоверната човешка глупост, толкова по-зле за него.

Ето един пример - спират ти пред гаража и то комшии, с които се знаете. Караш се с тях да не спират. Те казват добре и продължават. След редица караници изтъкват довода - "ми кво да напраа като е сянка отпред" :banghead: Колко тъп трябва да си? Колко? И как да се разбереш с такива хора? Един си намери веднъж колата не където я беше спрял и оттогава му дойде нещо като акъл в кухата кратунка. Ама с всеки ли трябва да се разбираш по този начин? Колко нагли могат да са хората? Безкрайно! (не става дума за мен в тая историйка, но все пак реших да я споделя - всеки да си прави изводите за себе си)

А за жалбата, която толкова хвалите нищо няма да постигне. Дори не могат да го изкарат от работа. Ще отиде, когато на него му е удобно.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Юли 2012, 21:21

Бе някой ако ми залее мойто рекаро по тоя начин, ей така без причина, ебал сам ти и куки и муки. Много добре знам, че ако нищо не направя веднага и го оставя ще му се размине, а на такива индивиди НЕ трябва да им се разминава. Щот после след гаврата сигурно ще си приказват и смеят "на 1 балък с бмв му направих колата мармалад вътре и куките го спряха" понеже тва само някой селски наглец с гоуф може да го сътвори :roll:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юли 2012, 21:34

ylaine написа:
Ето един пример - спират ти пред гаража и то комшии, с които се знаете. Караш се с тях да не спират. Те казват добре и продължават. След редица караници изтъкват довода - "ми кво да напраа като е сянка отпред" :banghead: Колко тъп трябва да си? Колко? И как да се разбереш с такива хора? Един си намери веднъж колата не където я беше спрял и оттогава му дойде нещо като акъл в кухата кратунка. Ама с всеки ли трябва да се разбираш по този начин? Колко нагли могат да са хората? Безкрайно! (не става дума за мен в тая историйка, но все пак реших да я споделя - всеки да си прави изводите за себе си)

Преди година най-добрият ми приятел ми звъни по телефона и ми вика "я дай онзи твой инструмент, че пак са ми спрели същите пред гаража, а трябва да тръгвам на път и не мога". Беше им обяснявал да не го правят, ама те неразбрани хора. Та направо му подарих един и колата на хората станала тип "Ситроен" от онези от 80-те, на които гумите им стоят по един такъв странен начин и изглеждат клекнали. :mhihi: Та след като модифицира колата им на Ситроен, това беше последния път, в който някой спря пред гаража му. :mhihi: Просто има хора, които не разбират и не си струва изобщо да им говориш с тях и да им обясняваш къде не трябва да спират. Това е само хабене на нерви и време. Правиш каквото трябва и нещата са готови. Така същите тези хора няма да спират после и на други места където не трябва. Един вид, правиш услуга на обществото. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Юли 2012, 21:37

.::Братоев::. написа:
Ronka написа:Макси,я се успокой и бъди над тея неща!
Нищо няма да се получи, а простотията тръгне ли един път няма спирка ...
Само за твое сведение 95% от населението на земята са идиоти, като оставям 3% на бебетата и децата до 3г и 2% от оптимизъм !

Свиркай си, итс а бютифъл фъкин' лайф :winky:

Правилно пий една студена вода , изпери си блузката и си траикай като шматка.... щото си интелигентен човек и трябва да се ебават с теб :yes:

Не,що нека ходи като НЕшматка да се бият и да си лискат кафета ... шматки :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от idrive » 19 Юли 2012, 21:58

Ами ако (не дай си Боже) чашата с кафе беше на очите и колегата блъсне я куките, я някой невинен в случая ? И аз много се паля на пътя, но рядко бих предприел някакви ръкопашни действия. И то от страх, че може после да го лежа въпросния "джигит" или с мен да се случи нещо. Такива "тарикати" трябва да се наказват без жалби и свидетели :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 19 Юли 2012, 22:49

Макс, тоя номер на голфецо лесно се помни... Аз обещавам, ако някога го мерна зад мен да получи най-яките спирачки на които съм способен... И без това си търся някой такъв отворко да ми прави задната броня на Паджо, че има забележки :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 20 Юли 2012, 10:55

Колега, гледам си писал във VW форума, че си намерил келеша...? Я обясни какво му се случи? :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 20 Юли 2012, 12:46

Линк към темата в техния форум може ли, че ми стана любопитно? :)

Edit:// http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=26&p=3488366

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 20 Юли 2012, 14:49

:OT: как всички сте регнати в VW форума бе

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 20 Юли 2012, 15:21

ylaine написа::OT: как всички сте регнати в VW форума бе

Аз невинен :lalala:

Регнах се специално заради голфаджията от историята =)
Бтв, на някой може да са му полезни:

user: hm_reg
pass: hm_reg123

Сорка за :OT:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 20 Юли 2012, 16:42

ylaine написа::OT: как всички сте регнати в VW форума бе

Ти не си ли "регнат" в хонда форума? :lol: :bchug:
То и без да си регистриран можеш да четеш теми май...

Потребител
Аватар
Кара: VW GOLF III
Детайли за колата: 1.8 ABS 90hp

Мнение от predat0r » 20 Юли 2012, 18:17

И аз съм редовен в VwClub.Bg писах си с колегата bmw-maximilian на Лс.... Бая е нервен на ония с Голфа го чакат много ремонти :driving:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории