табло ретрофит
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: табло ретрофит
И аз много му благодаря на Митето Дет съй.. , трогнат съм от неговата навременна мисъл и помощ на колегите с въпрос от такава трудност !
ХВАЛА ,ХВАЛА на та такъви колеги ! Имаш една фанта от мен!
ХВАЛА ,ХВАЛА на та такъви колеги ! Имаш една фанта от мен!

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Хвала и на теб мистър по по най. 
А фантичката си я пийни сам да не ти харча паричките за газ.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Бъркаш много, пич...викаш форума е да се ограмотят незнаещите, а? А знаещите каква я къдрят? Седят на полусъединител, за да помагат, така ли? Тук не е училище! Всеки чул недочул се регва и почва с левашките въпроси! Ми четете, бе хора! Ма то е много лесно само да се чака на готово, що да се чете...И като отговори някой с насмешка има сърдити...Ми сърдете се!!!bavreca_94 написа:значи колега не съм поредната батка.В темата си просто питам дали някой е правил тази интервенция а що се отнася до сигналите са ми най малкия проблем ако на тебе не ти харесва мойта цел не пиши излишни коментари ако ли никой не е правил интервенцията нека темата бъде заключена но аз мисля че този форум е направен с тази цел зада може незнаещите съответно да получат подходящия отговор а не глупости които повечето дрънкат
Мите, дет СЪ мушкаш, вземи се ограмоти малко, че пишеш по-зле от първолаче!!!\MITETO\ DSB написа:Хвала и на теб мистър по по най.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
\MITETO\ DSB написа:Хвала и на теб мистър по по най.
АЗ ще те черпя бе , знам че обичаш по нощите да ти носят фанта , па и нафтата е скъпа.

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Не аз се заяждам с всеки тук. И погледни малко какво съм написъл не чети между редовете.
За теб меже да е скъпа за мен не. Карай си на газчица и не ме занимавай с твойте котлони.
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:\MITETO\ DSB написа:Хвала и на теб мистър по по най.
АЗ ще те черпя бе , знам че обичаш по нощите да ти носят фанта , па и нафтата е скъпа.
За теб меже да е скъпа за мен не. Карай си на газчица и не ме занимавай с твойте котлони.

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Я да се изакам и аз докато Ицо не се е прибрал от работа , че ше я локне веднага май ...
Та ...
1. Не разбирам точно идеята на Бавареца94 , щото табло на е39 в е34 е все едно като да е*еш сестра си .
2. Захват към купето - различен .
3. Кори на вратите- ..... и там ше е ху* ....... или поне ще е достатъчно грозно
4. Средна и централна конзола ще са необходими от Е39 --- и там ху* при монтажа .
5. Не мой навърза кабеляците , така че всичко да работи ( може и да можеш , но ще е ху* )
Та така те ....
П.С. Ако не я локнат темата до половин час почвам и аз да акам и да си слагам дупето между лангите , дет вика чичо Митко ....
П.П.С. Това дето го спомена за таблата на контакта и купето на Е36 и табло от Е39 на Е34 няма ама НИШШШТО общо , да знаеш .
Та ...
1. Не разбирам точно идеята на Бавареца94 , щото табло на е39 в е34 е все едно като да е*еш сестра си .
2. Захват към купето - различен .
3. Кори на вратите- ..... и там ше е ху* ....... или поне ще е достатъчно грозно
4. Средна и централна конзола ще са необходими от Е39 --- и там ху* при монтажа .
5. Не мой навърза кабеляците , така че всичко да работи ( може и да можеш , но ще е ху* )
Та така те ....
П.С. Ако не я локнат темата до половин час почвам и аз да акам и да си слагам дупето между лангите , дет вика чичо Митко ....
П.П.С. Това дето го спомена за таблата на контакта и купето на Е36 и табло от Е39 на Е34 няма ама НИШШШТО общо , да знаеш .
Последна промяна Is. на 19 Юли 2012, 16:44, променена общо 1 път
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
\MITETO\ DSB написа:Не аз се заяждам с всеки тук. И погледни малко какво съм написъл не чети между редовете.ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:\MITETO\ DSB написа:Хвала и на теб мистър по по най.
Ти за лангата прочете ли или ти беше трудно ? наливай смело с тубата , котлона не го мисли , срещу него да караш не мое го стигна.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2