Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Случки на пътя
BMWPOWERRR_ACM написа:Днес се оказа, че човека в Сеата тъкмо е бил изписан от болницата и си отивал към вкъщи. Имал абокати по ръцете и получава инфаркт по време на движението и затова колата се забила в автобуса. Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола защото пътниците в колата едва ли щяха да имат голям шанс.
аз чета ли чета... и малко преди това...
BMWPOWERRR_ACM написа:...От удара на Сеата, двигателя му е на бая метри от колата, а тя в канавката. За щастие няма пострадали хора в автобуса, но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.
мисля, че щеше да е по-добре ако ти самия си четеш писанията, преди да ги публикуваш...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Аз на няколко пъти разбрах, че е починал, незнам за вас кво го чоплите толкова 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ronka написа:BMWPOWERRR_ACM написа:BMWPOWERRR_ACM написа:BMWPOWERRR_ACM написа: ...но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.
Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола...
Ъ-ъ-ъ, колко по-ясно викаш от това да го напиша?Чети постовете бе колега.
Сам ли си говориш вече
Не е задължително да слагам цитат след като е повече от ясно, че отговарям на поста, който е точно над моя. Но то от толкова обяснения може и сам да почна да си говоря, няма да ми е за пръв път.

Projektzwo написа:BMWPOWERRR_ACM написа:Днес се оказа, че човека в Сеата тъкмо е бил изписан от болницата и си отивал към вкъщи. Имал абокати по ръцете и получава инфаркт по време на движението и затова колата се забила в автобуса. Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола защото пътниците в колата едва ли щяха да имат голям шанс.
аз чета ли чета... и малко преди това...BMWPOWERRR_ACM написа:...От удара на Сеата, двигателя му е на бая метри от колата, а тя в канавката. За щастие няма пострадали хора в автобуса, но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.
мисля, че щеше да е по-добре ако ти самия си четеш писанията, преди да ги публикуваш...
Другият път когато пиша нещо подобно, ще се помъча да го погледна през призмата на някои, които евентуално може да са неразбрали нещо, но съм убеден, че винаги ще има поне един такъв, както в случая.

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Духа на незатихващата "нинджа" жилка у хората притежаващи БМВ трябва да се поддържа,като този път,шофьорът на пазарджишко е46 се изяви доста ефектно.След като беше учтиво помолен няколко пъти да се премести 50 санта вдясно за да освободи пътя за чакащите коли,нинджата в него се обади и реши да слезе от колата си за да се разправя с 65 годишен човек и жена...
В крайна сметка го убедихме 3ма човека да си се прибере в колата и да си замине,на цената на една джапанка.
Хора недейте така,една от причините да искам да купя БМВ е comunity-то а откакто съм на пътя се сблъсквам само с черните овци на марката.
В тея горещини хората са се побъркали просто.Да се чудиш на тоя отсреща кой му е дал право да кара и за колко пари.И ако все още си планирате морето ,планирайте го за септември,освен ако не сте решили да си изпокъсате нервите.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това, че бай сельо си е купил БМВ, по НИКАКЪВ начин не значи, че прави така по пътя заради марката. Виждали сме ги много в т.нар. "маркови" коли или/и скъпи коли как се държат през голяма част от времето си. Това е до манталитет.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мен лично напоследък започват адски да ме дразнят "присветскващите"... аз изпреварвам колона и се движа със 130 км/ч, този отзад ще ми влезе в багажника и ми свети... къде бееее???
*Скъпи колеги шАфьори! Присветкането с дълги не ви осигурява предимство, т.е. този отпред, ако не може или не желае да се помести просто го подминете в някоя друга лента по възможно по-безопасен начин

*Скъпи колеги шАфьори! Присветкането с дълги не ви осигурява предимство, т.е. този отпред, ако не може или не желае да се помести просто го подминете в някоя друга лента по възможно по-безопасен начин

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Една случка от преди малко
Карам си по 202-ра улица,с 50км на автопилот,посока кръговото преди ломско шосе.И един нещастник с черен голф 5-тица,
наточена с джанти 19-ки и прочие,се изравнява с мене и ми прави некви неадекватни знаци с ръце,аз само му махнах с ръка,с намек че не искам да се дърпаме,изморен бях и не ми се занимаваше,нямах и настроение.Голфа беше със форумните им стикери отзад,и на страничните джамове.При което явно на тоя сладур не му хареса моя отказ,ускори рязко и мина пред мен,и плавно намали до 30 км нарочно..лепнахме се броня в броня
Ляв мигач,и минавам в другата лента,тоя пак пред мен и намали пак до 30км нарочно
и си викам тоя иска да слезна и да му *** майката,и тамън реших,че ще слезна да видя къв му е проблема върнах на 2-ра,газ до дупка да мина пред него с намерение да намаля рязко пред него и да го накарам да спре...обаче точно в момента в който се изравних с него,гледам на 100 метра пред мене ми блещука нещо..жилетка..--кукa.И докато разбера какво става куката вече беше минал пеша в най-лявата лента..при което както се бяхме изравнили куката ме посочи мен с палката,а от голфа до мен получих чаша с кафе,която прелетя от неговата кола в мойта и ме удари малко под окото и осра всичко в колата и на всичкото отгоре бях с бяла фанелка,за съжаление е лято и джамовете са отворени...куката видя това и не направи нищо,а застана пред колата и не ми даде да тръгна след него..слезнах и започнах да му крещя,а той преспокойно ми вика записахме му номера,така все едно го питам "извинете колко е часа"..и застана тъпия ушеф пред колата и не ми даде да го подгоня...а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- vicho
- старши ентусиаст
-
bmw-maximilian написа:а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата![]()
![]()
вместо да покажеш, че си по-голям селянин от него подай жалба в РПУ-то да го викнат малко да обяснява и да се подпише тук-там

ако имаш време и ти се занимава, де...

- Maxmadness
- ентусиаст
-
vicho написа:bmw-maximilian написа:а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата![]()
![]()
вместо да покажеш, че си по-голям селянин от него подай жалба в РПУ-то да го викнат малко да обяснява и да се подпише тук-там, а за свидетели викни 2-мата КУХАРИ (упс... полицай), който са били на пост и са видели да обясняват и те малко
![]()
ако имаш време и ти се занимава, де...![]()
И какво ще постигна с това,ако може само да ми обясниш?Нищо няма да му кажат..никви жалби няма да подавам,просто ще го издиря и няма да има прошка,пък нека съм селянин.Просто има ситуации когато си на пътя,които не подлежат на никакви жалби..да не съм женичка,какво да отида в някое РПУ и да кажа някъв ме уцели с чаша кафе

Последна промяна Maxmadness на 19 Юли 2012, 16:58, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- vicho
- старши ентусиаст
-
bmw-maximilian написа:И какво ще постигна с това,ако може само да ми обясниш?Нищо няма да му кажат..никви жалби няма да подавам,просто ще го издиря и няма да има прошка,пък нека съм селянин.
така се оправят нещата, действай

п.с. достатъчно е да му съботират 1-2-3 работни дни и после шефеца да му резне 100-200-300лв. от заплатката, че не го е имало и се е занимавал с глупости

*edit -
да не спамим
bmw-maximilian написа:Вичо,прочети пак внимателно историята и ми кажи дали не би тръгнал подир него просто се постави на мое място,не ми се спори с тебе.
няма нужда да спорим, помисли малко и намери правилното решение

ако после те осъди и му платиш няколко бона, че си му избил зъбите по-добре ли ще се почувстваш

Последна промяна vicho на 19 Юли 2012, 17:07, променена общо 2 пъти
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Вичо,прочети пак внимателно историята и ми кажи дали не би тръгнал подир него просто се постави на мое място,не ми се спори с тебе.Тука във форума всички давате акъл и пишете,че в такива ситуации трябва като мишка да си плюеш на петите за да нямаш неприятности...аз немога да преглътна някой да ми рита по вратата както в историята на Runnaway,или пък некъв мухльо да ме цели с чаши с кафе,цялата кола вътре е на гъз,както и бялата ми фанела..ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ.
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Макси,я се успокой и бъди над тея неща!
Нищо няма да се получи, а простотията тръгне ли един път няма спирка ...
Само за твое сведение 95% от населението на земята са идиоти, като оставям 3% на бебетата и децата до 3г и 2% от оптимизъм !
Свиркай си, итс а бютифъл фъкин' лайф
Само за твое сведение 95% от населението на земята са идиоти, като оставям 3% на бебетата и децата до 3г и 2% от оптимизъм !

Много като тебе вече плакаха ...
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Ronka написа:Макси,я се успокой и бъди над тея неща!
Правилно пий една студена вода , изпери си блузката и си траикай като шматка.... щото си интелигентен човек и трябва да се ебават с теб

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе какво го успоковате колегата, той хубаво се е сетил, но още не го е доизмислил. Като преспи една нощ ще има възможност да помисли. Аз само като четох и ми идваше да тръгна на лов за CA 8141 PC гоУф. То бива и дебилщина, ама такава чак не съм и чувла, каму ли да видя, каму ли да стане пред мен някъде, а на мен не ми се мисли. Веднага бих му издирил адресна регистрация на този и изобщо няма да се занимавам с жалби.
Само колега - каквото и да правиш, гледай да няма хора. И не се занимавай с боища, напрегни си малко въображението, ако не измислиш нищо друго, пиши едно ЛС. Ако се откажеш пък от всичко, драсни им ред в техния форум, но ефект едва ли ще има, освен да му теглят майните и те.
Иначе с жалбата, бъди сигурен, че ще го заболи, но ще те има за педал и най-много да ти запише той номера и после да ти издирва колата. Сега така и така няма да ти е запомнил номера, просто се възползвай.
Око за две, зъб за чене! Само така се оправят селяните по пътя.
Бахти случката, още не мога да повярвам.
Само колега - каквото и да правиш, гледай да няма хора. И не се занимавай с боища, напрегни си малко въображението, ако не измислиш нищо друго, пиши едно ЛС. Ако се откажеш пък от всичко, драсни им ред в техния форум, но ефект едва ли ще има, освен да му теглят майните и те.
Иначе с жалбата, бъди сигурен, че ще го заболи, но ще те има за педал и най-много да ти запише той номера и после да ти издирва колата. Сега така и така няма да ти е запомнил номера, просто се възползвай.

Бахти случката, още не мога да повярвам.