Е34 ///M5 20 Jahre Motorsport Edition (Юбилейна Версия)
Модератор: Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Е34 ///M5 20 Jahre Motorsport Edition (Юбилейна Версия)
MaxMeyer написа:chiko написа:MaxMeyer написа:Мисля че това е подходяща тема да споделя с вас този pdf който намерих в нета.
http://mysite.verizon.net/marcuscorbin/ ... _Guide.pdf Става дума за
някои редки и не толкова редки екстри за Е34 и как се добавят с обяснение и снимки на английски...
pdf-а не ми се отваря или ако се отвори ми блокирва компазащо
Не знам вероятно проблема е от твоя комп.Може би защото е 32МБ pdf...
Не е от неговия комп. И при мен забива при опит да го отворя в браузера. Като го свали вече е наред.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Толкова малко сме феновете на тези коли и за съжаление всичките заедно да обединим възможности пак сигурно няма да купим тая кукла 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
За 65к евро ще ти направя две 520-ки като нови и ще са над 450 к.с. Ще имат алкантара, кожа от мамут и каквото искаш
Няма смисъл да се дадат толкова пари за кола, като успешно може да се превърне друга такава в същата, че даже и по-добра/мощна/лека и каквото още искаш.
Аз лично ако имах 20-30К лева бих търсил е34 ръчка от Италия с купе без ръжда и от там ще му налея тези пари и ще подмина 450 к.с. лесно. Има достатъчно хора в България занимаващи се с тунинг на двигатели, ходова част и т.н. Само пари да има.
Не знам какво залитате по тези коли. Единственото по различно в тези 20 годишни моторспорт екземпляри са предните седалки, част от интериора и нищо друго.
Като цяло изглежда доста готино тази кола на снимката, но не впечатлява с нищо вече. Да много по-мощна е от средните коли които караме и то поне 2 пъти, но не може да се мери с автомобили от последно поколение. Всъщност единствения плюс е ужасната здравина и устойчивост на използваните материали, които ги няма в новите коли.
Иначе аз си харесвам/обичам е34, и съжалявам, че нямам възможност да си направя 1,2,5 коли както аз искам и както на мен ми харесва, и всичките да са над 350-400 к.с.
Мечтите са хубаво нещо

Аз лично ако имах 20-30К лева бих търсил е34 ръчка от Италия с купе без ръжда и от там ще му налея тези пари и ще подмина 450 к.с. лесно. Има достатъчно хора в България занимаващи се с тунинг на двигатели, ходова част и т.н. Само пари да има.
Не знам какво залитате по тези коли. Единственото по различно в тези 20 годишни моторспорт екземпляри са предните седалки, част от интериора и нищо друго.
Като цяло изглежда доста готино тази кола на снимката, но не впечатлява с нищо вече. Да много по-мощна е от средните коли които караме и то поне 2 пъти, но не може да се мери с автомобили от последно поколение. Всъщност единствения плюс е ужасната здравина и устойчивост на използваните материали, които ги няма в новите коли.
Иначе аз си харесвам/обичам е34, и съжалявам, че нямам възможност да си направя 1,2,5 коли както аз искам и както на мен ми харесва, и всичките да са над 350-400 к.с.

Мечтите са хубаво нещо

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
http://web.mac.com/flipy/power/Philippe ... .html#grid
ееееееееее може ли тоя да я заебе така бе еб*аси мърлявщината
От завода си е от завода. колкото и да зглабяш и да тунинговаш няква кола стойноста и никога няма да бъде даже близо до М5-ца къде е слезнала от поточната линия и най-накрая като се наиграеш си е вечно твоя. Така, че ако имаш пари няма никъв смисъл да сглабяш сам, ако нямаш вече е друга работата.
ееееееееее може ли тоя да я заебе така бе еб*аси мърлявщината
Zubcho написа:...
От завода си е от завода. колкото и да зглабяш и да тунинговаш няква кола стойноста и никога няма да бъде даже близо до М5-ца къде е слезнала от поточната линия и най-накрая като се наиграеш си е вечно твоя. Така, че ако имаш пари няма никъв смисъл да сглабяш сам, ако нямаш вече е друга работата.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
след тая на 57000 съм се побъркал.Самата миризма вътре е друга 

ТДС - Турбо Див Селянин
секси?
вчера се продадоха 30 минути след пускане на темата и темата беше изтрита след това : /
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Хаос написа:
секси?
вчера се продадоха 30 минути след пускане на темата и темата беше изтрита след това : /
Къде е била пусната темата? Тук?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
не, в чужд форум
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
За колко $ бяха пуснати ?Хаос написа:не, в чужд форум
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

Мда,
20 Jahre BMW Motorsport номер 11/20 намери новия си дом миналата седмица
на печелившите честито, на останалите - късмет за следващия тираж
иначе човека има за продан и една М635CSi в zinnoberrot... следващата седмица се очаква да кацне в mobile-то
20 Jahre BMW Motorsport номер 11/20 намери новия си дом миналата седмица
на печелившите честито, на останалите - късмет за следващия тираж
иначе човека има за продан и една М635CSi в zinnoberrot... следващата седмица се очаква да кацне в mobile-то

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То хубаво от завода ама що си мисля че ако вземе таз хубавица да се кара по пътищата ще настане брутално разкапване на всичко що е гума по двигател и купе. Според мен такъв автомобил само изглежда като на 0 км и почне ли да се движи ще се скапе за отрицателно време въпреки че е обслужван предполагам .Въпросния има колекционерска стойност и въпреки цената си има хора и за тия автомобили.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Хаос написа:иначе човека има за продан и една М635CSi в zinnoberrot... следващата седмица се очаква да кацне в mobile-то
Те го те зверо
Зендер брони, шницер джанти 130К км
ша кацне в мобилето до седмица
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3