Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
В момента не обсъждаме нищо което да се води допинг но нп.Mollov написа:Тия неща се питайте на ЛС...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Крачката за преминаване "от другата страна" е много малка, а обсъждането ви отива именно натам... няма сми да се пишат неща, дето после ще се трият 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Тук си наистина много прав.Mollov написа:Крачката за преминаване "от другата страна" е много малка, а обсъждането ви отива именно натам... няма сми да се пишат неща, дето после ще се трият
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Значи забих на 73кг и не свалях, открих бокса и го вкюих в сплита, значи от 18.00 до 19.00 бокс, от 19.15 до 20.15 фитнес и от 20.30 до 21.15 бягане!
Значи след месец на тази система съм 67кг. Значи това което го казват че всеки имал плочки ама не се виждали са пълни глупости, долната ми част на корема няма грам мускул сега съм се заел с нея, общо взето 1 ден зареждам с въглехидрати и 3 дни разреждам! Сега заради бокса се налага да спра фитнеса през седмицата така, че ще видим дали ще мога да продължа да изчиствам, още не съм постигнал този нацепен вид който търся!

Значи след месец на тази система съм 67кг. Значи това което го казват че всеки имал плочки ама не се виждали са пълни глупости, долната ми част на корема няма грам мускул сега съм се заел с нея, общо взето 1 ден зареждам с въглехидрати и 3 дни разреждам! Сега заради бокса се налага да спра фитнеса през седмицата така, че ще видим дали ще мога да продължа да изчиствам, още не съм постигнал този нацепен вид който търся!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Прави пресите с тежест за да стане и пресата масивна и да /излязат/ плочките. И не знам защо толквоа гледате на свалените килограми като на постигнат ефект. Не е важно колко килограма си свалил а колко мазнини. Важното да смъкнеш мазнините без да смъкваш много от общото тегло. Накрая с токлова много кардио да не се окаже че си смъкнал талията ама си станал като струна в рацете 

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Nukem написа:Значи забих на 73кг и не свалях, открих бокса и го вкюих в сплита, значи от 18.00 до 19.00 бокс, от 19.15 до 20.15 фитнес и от 20.30 до 21.15 бягане!
то вси4ки слаби са такива братов4ет ми е на 18 и НЕ тренира и е по нацепен със пло4ки е слабо мом4е си

Кажи на братчед си, че на слаб мъж плочките и на дебела жена големи ц^ци не се броят 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
flirt4o_ написа:Nukem написа:Значи забих на 73кг и не свалях, открих бокса и го вкюих в сплита, значи от 18.00 до 19.00 бокс, от 19.15 до 20.15 фитнес и от 20.30 до 21.15 бягане!
то вси4ки слаби са такива братов4ет ми е на 18 и НЕ тренира и е по нацепен със пло4ки е слабо мом4е си
Ми дай да те видим тебе бе играч

Или дай снимка на брачеда да го видим колко е нацепен

Ма иначе определения даваме кой колко е здрав

Без да те познавам,само като те видя как разсъждаваш и пишеш.....и вече ми е ясно,че и ти и брачеда ти сте нацепени....ама като на индианец петите

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Nukem , ще стане, щом си тренираш и имаш хъс ще постигнеш това което искаш 

Колко си висок? Питам щото се чудя защо искаш да си 60 кила.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
176см, принципно искам да изчистя всички масни депа и да почна да качвам плавно нагоре като се държа чист, като гледам как вървя ще ми трябва още месец, след това ще включа animal pack i n.o explode/преди ми действаха много-добре/ и ще кача въглехидратите като зареждам 1 ден и да разреждам не 3 а 2 дни.
А за това дето го е писал колегата за братовчед му не може да сравняваш метаболизма на човек на 18 и такъв на 30, отделно че някой работим фул тиме и не се шляен по-кафетата!
А за това дето го е писал колегата за братовчед му не може да сравняваш метаболизма на човек на 18 и такъв на 30, отделно че някой работим фул тиме и не се шляен по-кафетата!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Nukem написа:176см, принципно искам да изчистя всички масни депа и да почна да качвам плавно нагоре като се държа чист, като гледам как вървя ще ми трябва още месец, след това ще включа animal pack i n.o explode/преди ми действаха много-добре/ и ще кача въглехидратите като зареждам 1 ден и да разреждам не 3 а 2 дни.
Брат какво му обръщаш внимание на тоя? Виж, че не знае къде се намира в собственото си изречение........Давай там както си тръгнал и прави нещата според твоя организъм. Успех ти желая и браво за постигнатите резултати, че аз още не мога да почна.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
@дюк, не претренираш ли? не бих тръгнал да ти давам съвети при такава хардкор програма, само ще ти кажа, че ако нямаш правилна диета+добавки и правилен режим на почивка може да е опасно за здравето ти.
включи упражнения за трапец, че ти е бая назад.
иначе изглеждаш добре
включи упражнения за трапец, че ти е бая назад.
иначе изглеждаш добре

- Nukem
- старши ентусиаст
-
За прретренирането да мисля че малко се претренира така, но все пак взимам и някой добавки, фитнеса сега не мога да вдигам кг-ми както преди и са ми принципно по-леки тренировките, иначе за трапеца съм съгласен, сега съм отделил 1 ден тренирам само изостаналите мускулни групи- трапец, прасец, долната част на корема, задната част на бедрото, и почнах и малко тен че от бачкане няма да има моренце.
Преди съм пил само animal pack, принципно как се кобинира със stack-a как се взимат двата!
Преди съм пил само animal pack, принципно как се кобинира със stack-a как се взимат двата!
Какво взимаш за възстановяване? На мен най-големия проблем ми е възстановяването, при 6-дневна работна седмица по 10-12 часа, няма много време за почивка. В момента пия втора кутия Cellmass, за други ефекти не знам, ама ме възстановява екстра - един час след тренировката вече съм свежарка. Но другия месец не знам какво да взимам за целта.