Политическа тема за властта, и още нещо
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа тема за властта, и още нещо
Хаос написа:Doberman_vas написа:3ма министри на здравеопазването, 2ри на икономиката...
другите също сменяха министри
това си е просто ПР и оправдание, че не е свършена работата, за която сме ги избрали
А, че колко министри смени Станишката? Аз помня само Румен Петков и то след ожесточена борба да доказват как не е отишъл на крака при братя Галеви да си проси. Та, то не бяха политически поръчки, та то не бяха фалшифицирани материали, отричане до дупка, ма накрая като клекнаха мотивите бяха съвсеееем други.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Грозната и брутална истина е че тиквата и компания нямат подчертавам нямат управленски капацитет да управляват държавата.Само с голи желания не стават тия неща.Нямат нито една завършена като хората реформа.Ни съдебна система ни в МВР ни в здравеопазване ни в енергетика и транспорт ни в нищо.Само половинчати решения за закърпване на положението и обещания как щяло всичко да цъфне и да върже като махнели корупцията.Прави впечатление в поведението им пред камера че специално тиквата се държи доста арогантно в сравнение с преди а свитата които му пригласяха в началото бодро сега само мигат на парцали.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Много вредно ще е ако гербарите имат и втори мандат.Тогава очаквам още по-голям страх у хората да говорят открито против властта.Очаквам лобизма и олигархията да се засилят.Очаквам монополистичните работодатели толкова да се увеличат ,че хората да почнат да работят безропотно и в условия като китайските преди 7-8 години.Очаквам пресата върху медиите да се увеличи и цензурата да се възприеме за нормално явление дотолкова,че всяка една статия свързана с управляващите да минава първо през специално сформиран ПиАр център на правителството.Дори в момента данните за рейтинзите на ключовите фигури са крайно надути,все пак трябва да се правят федероски на властта.А каква помия ще се стовари върху същите,оххх само ако загубят тотално изборите догодина.Очаквам дотолкова да се почустват ненаказуеми всички управляващи от общинско до държавно ниво,че дори явни престъпления на тях или членовете на семействата им да се прикриват още в зародиш от прокуратура и съд.
Абе,ясно ви е кво очаквам--диктатура на герберата
,перефразирайки известен израз от недалечното ни комунистическо минало.
Който му отърва да стяга бримката и да си трае,който не-Терминал1 и Терминал2,и моля заклети патриоти да си спестят коментара-преди 23 години ми казваха,че поне аз ще съм добре,тяхната била изпята вече,не желая и аз да говоря същото на моите деца. Без повече балами,моля!!!!
Абе,ясно ви е кво очаквам--диктатура на герберата

Който му отърва да стяга бримката и да си трае,който не-Терминал1 и Терминал2,и моля заклети патриоти да си спестят коментара-преди 23 години ми казваха,че поне аз ще съм добре,тяхната била изпята вече,не желая и аз да говоря същото на моите деца. Без повече балами,моля!!!!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
вижте видеото на 6:05 минута тая какви 2 въпрос му задава и той какво отговаря....
http://www.youtube.com/watch?v=WkfqUE4t4nw
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
1.Премиерът "призна", че е дал разпореждане на Вальо Танов, за спиране на митническа проверка в предприятие на Михаил Михов(Мишо Бирата), по молба на Георги Първанов. Той каза също, че е знаел, че телефона на Танов се послушвал! Помните СРС скандала миналата година и как всичко се замете под килима, автентични ли били записите или не и т.н. Е, оказаха се автентични, лично потвърдени от устата на Бойко Борисов. Защо сега? И знае ли премиера, че това, което е извършил, е престъпление, за което се предвижда затвор до 6 г. по Наказателния кодекс?
2. На първо четене мина Закона за здравното осигуряване и промените в него, които задължават всеки гражданин, извършващ продажба на имот или кола примерно, да е с изрядно платени здравни осигуровки, за да може да извърши сделката. Според чл.17, ал.3 от Конституцията на България, частната собственост, е неприкосновенна. Но според въпросните промени, частната собственост вече не е, нищо че съществува и друг член- чл.5, ал.1 - Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. Явно могат.
2. На първо четене мина Закона за здравното осигуряване и промените в него, които задължават всеки гражданин, извършващ продажба на имот или кола примерно, да е с изрядно платени здравни осигуровки, за да може да извърши сделката. Според чл.17, ал.3 от Конституцията на България, частната собственост, е неприкосновенна. Но според въпросните промени, частната собственост вече не е, нищо че съществува и друг член- чл.5, ал.1 - Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. Явно могат.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тва по точка 2 ще падне в конституциония съд.Няма такъв тъпизъм по цял свят.И какво е здравна осигуровка ? законен рекет.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
То може и да падне, но аз мисля, че и нечия глава трябва да го последва. А тази фльорца, дето вчера стана министър, вече показва зъби и се оглежда в имотното състояние на хората. Откъде накъде здравното осигуряване, ще е изобщо задължително? Да има какво да се преразпределя от монопола на здравната каса. Не забравйте, че това правителство въведе задължително здравно осигуряване, от хора без доходи, което също е тъпизъм без световен аналог, но в България го има и то си е чист рекет, по-лош от мутренски, щото е държавен. А днес тази, просто и министър не мога да я нарека, има наглостта да иска да плащам за нещо, което в България не съществува, а именно, качествена здравна помощ. Ама така е, едни ги намират по кръстовищата, други кой знае къде и тази изкласила и тя, само и вижте автобиографията.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Доволен съм, добре се получава темата 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
[FF]GODFLESH написа:вижте видеото на 6:05 минута тая какви 2 въпрос му задава и той какво отговаря....
Ами какво да отговори ? Толкова му стига акъла на асфалт- паша. Всъщност на тъпотийте е цар.
1. ”Не учех английски, а тренирахме карате. Справям се прекрасно, защото виждате, че практиката в Европейския парламент е всеки да си говори на неговия език. Така че - изобщо не се усеща необходимост да знаеш чужд език”.
2. ”45 години сме били назад и леко встрани.”
3. ”Дянков не ми дава пари за транснационални полети. До Ню Йорк ходихме с градски полет, сега и до Бразилия ще отидем с градския транспорт.”
4. ”Ние самураи си нямаме, но си имаме българки, които са доста по-опасни от тях".
5. ”Аз съм израснал само с хляб и картофи. Циганска баница нямаше. Майка ми мажеше мас от прасето и го поръси малко със захар. С едната ръка ям, с другата тичам по ливадата да ритам топката”.
6. "Ние разчитаме на балансираната си външна политика - с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер.”
7. "Да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш"
8. "От сега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан"
9. "Правя ти метрото, като дойдеш с твоите приятелки да ги возиш на метро! И всички метростанции са с подземни паркинги. Къде ги тези работи в Берлин!"
10. ”Да си премиер е десет пъти по-лесно отколкото да си в МВР или кмет...Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва, каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи.”
11. „Кучетата ми са страхотни, но са точно като българите – здраво трябва да се държат”.
това всичкото е много хубаво
обаче какво стана с Волен Сидеров - нали обеща чистки, присъди и справедливост за крадливите политици - защо не получи сериозен процент на изборите?
тоест - народа иска да продължава да бъде стриган, колен, бесен
наскоро имаше една доста обширна статия в National Geographic за епигенетиката - или за това как средата "оформя" човека - чрез изследване на еднояйчни близнаци от целия свят - както израснали заедно, така и поотделно (осиновени от различни семейства)
извода беше, че средата, родителите и останалите фактори влияят много слабо върху това какъв ще е човека
значи гените са доминиращия фактор
и като се замислим ние колко робства изтърпяхме... византийско робство, турско робство, тоталитарно робство - ами ние имаме гените на роби, а както народа е казал - крушата не пада по-далеч от дървото
а каквото е казал народа е вярно, макар и така фолклорно-натуралистично описано
да обощя - в темата до момента плюем по правителствата за последните колкото-се-може-повече години
въпросът, който седи на дневен ред е - какво да направим лично ние по въпроса?
обаче какво стана с Волен Сидеров - нали обеща чистки, присъди и справедливост за крадливите политици - защо не получи сериозен процент на изборите?
тоест - народа иска да продължава да бъде стриган, колен, бесен
наскоро имаше една доста обширна статия в National Geographic за епигенетиката - или за това как средата "оформя" човека - чрез изследване на еднояйчни близнаци от целия свят - както израснали заедно, така и поотделно (осиновени от различни семейства)
извода беше, че средата, родителите и останалите фактори влияят много слабо върху това какъв ще е човека
значи гените са доминиращия фактор
и като се замислим ние колко робства изтърпяхме... византийско робство, турско робство, тоталитарно робство - ами ние имаме гените на роби, а както народа е казал - крушата не пада по-далеч от дървото
а каквото е казал народа е вярно, макар и така фолклорно-натуралистично описано
да обощя - в темата до момента плюем по правителствата за последните колкото-се-може-повече години
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
българският народ е като свинка, която е свикнала да спи в лайната и като й ги чистят грюхти на умряло
всеки трезвомислещ човек може да разграничи лафове "по-лошо правителство не е имало" "тиква, тиквоч" от това че за първи път имаме бледо-зелена светлина от ЕС.
прие се закон за конфискация, спря се Белене, ще се смени и ВСВ, нормално е много хора да са засегнати. имам хора от обкръжението дето устата не им затваря по адреса на сегашните управляващи, щот вече кранчето не пуска, но лечението ни едва започва
и не, не съм "гербераст", просто е нормално да харесвам първото правителство, което работи с ЕС, а не са слуги на Русия. през 2013-та, ако дойдат различни от герб, смятам да се присъединя към по-умните 2.5 млн българи. надявавам се и повечето хора с образование и перспектива също да го направят, ще ми е много интересно от кого ще крадат тарикатите и червените като останат тука само мързеливи хитрици, комуняги, роми и пенсионери.
всеки трезвомислещ човек може да разграничи лафове "по-лошо правителство не е имало" "тиква, тиквоч" от това че за първи път имаме бледо-зелена светлина от ЕС.
прие се закон за конфискация, спря се Белене, ще се смени и ВСВ, нормално е много хора да са засегнати. имам хора от обкръжението дето устата не им затваря по адреса на сегашните управляващи, щот вече кранчето не пуска, но лечението ни едва започва

и не, не съм "гербераст", просто е нормално да харесвам първото правителство, което работи с ЕС, а не са слуги на Русия. през 2013-та, ако дойдат различни от герб, смятам да се присъединя към по-умните 2.5 млн българи. надявавам се и повечето хора с образование и перспектива също да го направят, ще ми е много интересно от кого ще крадат тарикатите и червените като останат тука само мързеливи хитрици, комуняги, роми и пенсионери.
- Pavel Andreev
-
-
Doberman_vas написа:поне евала му правим, че поне на високо не им цепи басма - 3ма министри на здравеопазването, 2ри на икономиката...
Това всъщност показва, че партията ГЕРБ е без всякакъв кадрови потенциал. ГЕРБ е една кадрова пустиня. На мястото на един некадърен министър/заместник-министър идва друг също толкова бездарен като предишния. Така че назначенията на случайни хора на високи държавни длъжности са съвършено естествени за това управление. В ГЕРБ други възможности нямат и няма как да имат. Провалът на ГЕРБ е неизбежен. Колкото по-рано тази партия изчезне от политическия небосклон, толкова по-добре за всички българи.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Не знам ние какво ще правим ама знам аз какво ще правя!
Възможно най-бързо ще стана колкото се може повече на човек в тая шитня българия и .... ае чао!
Отивам някъде където образованието се зачита,където здравето ти значи нещо и където наистина с много упорит труд се постига нещо!
Не искам децата ми да ръстът тука не искам да знаят български даже не искам да чуват за тва прокълнато място!
Смисъл да обсъждаме бойко станишев или някой друг боклук няма,помълчете помълчете още малко па се махайте!
Възможно най-бързо ще стана колкото се може повече на човек в тая шитня българия и .... ае чао!
Отивам някъде където образованието се зачита,където здравето ти значи нещо и където наистина с много упорит труд се постига нещо!
Не искам децата ми да ръстът тука не искам да знаят български даже не искам да чуват за тва прокълнато място!
Смисъл да обсъждаме бойко станишев или някой друг боклук няма,помълчете помълчете още малко па се махайте!

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Хаос написа: ... и като се замислим ние колко робства изтърпяхме... византийско робство, турско робство, тоталитарно робство - ами ние имаме гените на роби ...
а ако сметнеш през колко години сме вдигали въстание, може да излезем и революционери

не е важно кое е правителството, важно е да има обществен натиск и прозрачност ... което е наша работа !
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
N.Mihaylovski написа:Доволен съм, добре се получава темата

Хаос написа:да обощя - в темата до момента плюем по правителствата за последните колкото-се-може-повече години
Шшшшшт, тихо са, не разваляй убавата тема!

А и между другото ти видел ли си през живота си проЗ сеУАнин да има идея какво може да се направи като алтернатива на това, по което плюе?