Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Бисери от форума

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Честито, изглежда ти си първия потребител, който наистина си е купил кола след тема в тоя подфорум

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Тц, изпревари ме. Много си бърз.acho.rs написа:Честито, изглежда ти си първия потребител, който наистина си е купил кола след тема в тоя подфорум

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
biem_w написа:dimodi написа:На някои хора тука явно жегата им влияе доста зле. Човека пита за Е60 те му предлагат Е34.Наистина върви към ключ темата.
ем то тука е като в гоогле-т0... квото търсиш е само на 1ва страница.. после почват ключовите думички

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
[quote name='dpy' timestamp='1342211515' post='1283471']
Между другото днес изтече секретна информация от НАСА, че чрез сателит е засякан сухоземен обект в България, движещ се със скорост близка до тази на звукът. Имайки предвид този факт, единственият заподозрян, е въпросното Съни. Най-вероятно колегата е правил тестове колко вдига на трета
[/quote]
Колегата в един друг форум по тема как нисан съни 75 коня прави няколко коли на 525тдс.

Между другото днес изтече секретна информация от НАСА, че чрез сателит е засякан сухоземен обект в България, движещ се със скорост близка до тази на звукът. Имайки предвид този факт, единственият заподозрян, е въпросното Съни. Най-вероятно колегата е правил тестове колко вдига на трета
[/quote]
Колегата в един друг форум по тема как нисан съни 75 коня прави няколко коли на 525тдс.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
от фитнес темата

sambeto написа:green:
Ма иначе определения даваме кой колко е здрав![]()
Без да те познавам,само като те видя как разсъждаваш и пишеш.....и вече ми е ясно,че и ти и брачеда ти сте нацепени....ама като на индианец петите :mhihi:
Веселин|Василев написа:Брат какво му обръщаш внимание на тоя? Виж, че не знае къде се намира в собственото си изречение........Давай там както си тръгнал и прави нещата според твоя организъм. Успех ти желая и браво за постигнатите резултати, че аз още не мога да почна.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
от Zagy » 30 Юли 2010, 1:14
Убуу де , толко ли е трудно да си перне една ръчна докато чака жена си да свари лютеницата?

Убуу де , толко ли е трудно да си перне една ръчна докато чака жена си да свари лютеницата?

Kroki написа:Re: Обездушаване на радиатор
Или как да вземем душата на един радиатор

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
DLVasilev написа:Toлкова глупости на едно място не бях чел скоро... виско, перки, ел, па парно ма глупости...
къде руснак на дръта кола ще слага ел перки и датчици, те да не са луди![]()
Това не е БМВ-то да циври да реве да се тръшка и да го боли да плаче и да търси майка си като му сипеш повече вътре вътре вътре.... :mhihi:
...

От тук : viewtopic.php?f=4&t=306158

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
от madpetio » 17 Юли 2012, 17:41
да ма вече гоня 110 и като се качим с някой приятел и 50ката души каде да легне да умре

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Dpy написа:Снимайте регистрационният номер и ще ви кажа и майчиното мляко на собственика
magareto_yori написа:Dpy написа:Съжалявам, днес опитах да проверя, но вече нямам тая възможност.
Eее мен ме интересуваше млякото на майка му,ама ай друг път
.....

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
thewolf написа:Та един пример колко се засягам за Е28-то. Когато едно време, ееееее преди колко години бях студент, една състудентка и предложих да я закарам с колата до тях, нали. Стигаме до колата и та вика "това ли е? Ама тя много стара?". Аз се нервирах, но премълчах, викам сгрешило е момичето 1 път, прощавам и. Попътувахме малко, а тя вика ееее, иначе вози много меко и много хубаво, удобно, веднага се появи самодоволна усмивка на лицето ми. След още малко вика "ама тя и климатик няма", аз вече се нервинах сериозно, спрях на една спирка и и викам "Ако искаш може да си хванеш автобуса, искаш ли?", много сериозен бях, но момичето разбра, че е нагазила дълбоко и реши да се извини, смятам, че така е редно. А бе болна глава, какво да ме слуша, майка като малък 2 пъти ме е изпускала по стълбите.

viewtopic.php?p=3392051#p3392051
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Doberman_vas написа:На Jordana, той 2 дни не писа в темата, щото сигурно е карал летящата чиния на бузлуджа![]()
![]()

viewtopic.php?f=4&t=305618&p=3396407#p3396407
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
zBoost написа:thewolf написа:Та един пример колко се засягам за Е28-то. Когато едно време, ееееее преди колко години бях студент, една състудентка и предложих да я закарам с колата до тях, нали. Стигаме до колата и та вика "това ли е? Ама тя много стара?". Аз се нервирах, но премълчах, викам сгрешило е момичето 1 път, прощавам и. Попътувахме малко, а тя вика ееее, иначе вози много меко и много хубаво, удобно, веднага се появи самодоволна усмивка на лицето ми. След още малко вика "ама тя и климатик няма", аз вече се нервинах сериозно, спрях на една спирка и и викам "Ако искаш може да си хванеш автобуса, искаш ли?", много сериозен бях, но момичето разбра, че е нагазила дълбоко и реши да се извини, смятам, че така е редно. А бе болна глава, какво да ме слуша, майка като малък 2 пъти ме е изпускала по стълбите.
viewtopic.php?p=3392051#p3392051
Колегата май е злоупотребил с билките

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......