значи.. каква кола предпочитате?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
vld написа:MaXimal написа:И повярвай ми, първа серия не е удачна кола за жена.Освен ако не и тече бензин в кръвта(или дизел)
Що бре мойта съм я научил да я обръща наопаки от място когато е тясно![]()
Да не прави по 10 маневри![]()
Една единица мисля че ще и дойде добре ,както и на мен М3Е36
п.с.Мечти мечти...
Дано на всички ни един ден се сбъднат мечтите
То хубаво ще й дойде, но ако е 120д няма да е слуша много задницата

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
pocket rocket = civic v-tec 1.6 с турбина голяма колкото главата ми

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Еми то аз отговарям на въпроса автоматично с факта че си купих е36 купе за цената на форд фиеста чисто нова:) Въпроса с възраста на една кола е много относителен. Вярно че чисто новата кола е хубаво нещо но ако си мърляч може да я съсипеш за някоя година и да е в по-лошо състояние от коли далеч по стари от нея. А гаранцията не те лишава от разходи по колата. За да ти е валидна трябва всички рутинни обслужвания да ти минават във фирмения сервиз където ти режат главата. Един таксиджия разправяше че за някакъв шевролет румънски му искали 150лв за смяна на масло и той се отказал от гаранцията. Така че може би изборът ми твърдо е е36 М3 в добро състояние което е повече от възможно за цената на 118. То си струва 40000лв между другото в бг.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
118 е малка количка, Е46 ще е много разпространена
, а Е36 ще е стара, но лачена
Гласувам за М3-то
Иначе ако мога да избирам извън тези неща ще взема колата на DA_WOLF за 6000лв. и другите 24 000лв. за бензин 

Нещо и аз не успях да видя отговора със типичната стара "резачка", квото и да означава това на новобългарски сланг
. Както и да е - човек се учи, мечтае - имаше една приказка "учи мама да не работиш", та като та хване месомелачката и си купуваш едно М3 ако си много храбър и караш като останалите със 50 и със самочувствието, че си много бърз и имаш климатик. Ама тва за тия, дет са много храбри, щото тия коли много горят и са им много скъпи частите.
.
Ординарната аудитория, както каза Алекс си събира повече на принципа - скъпото излиза по евтино и си кара едно дизелче. Кеф ми кво.
Еми явно има и трета категория, щом Алекс ги е срещал... мога да си представя, че тия са некакви мазосисти, дето не ги е страх дори да си нацапат ръцете с моторно масло
ели пък да карат лятото БЕЗ КЛИМАТИК! Чувал съм за екстремности дет некъв карал без радио, че и с акумулатор с 5 кила по лек, че да олекотява колата?!
Абе малко серозно -
- старите коли имат дух, характер, незасегнат от екологичните норми и комерсиалния стремеж да се харесаш на всички (максимални продажби). Както някой беше писал в подписа "Най - лесния начин да се провалиш, е като се опиташ да се харесаш на всички".
И още една приказка стара "Няма как да обясниш на слепец какво е червено".
Та в духа на последните мъдрости - който го е изпитвал, той знае за какво говоря. Ама за тва трябва да превъзмогнеш много от предразсъдъците на цивилизацията, което за мнозина е невъзможно.
Та като завършек на тоя прекалено дълъг спам-пост: Квото и да караш, важното е да си щастлив
и дет викат бабите - да не одиш пеш
.

Ординарната аудитория, както каза Алекс си събира повече на принципа - скъпото излиза по евтино и си кара едно дизелче. Кеф ми кво.
Еми явно има и трета категория, щом Алекс ги е срещал... мога да си представя, че тия са некакви мазосисти, дето не ги е страх дори да си нацапат ръцете с моторно масло

Абе малко серозно -

И още една приказка стара "Няма как да обясниш на слепец какво е червено".
Та в духа на последните мъдрости - който го е изпитвал, той знае за какво говоря. Ама за тва трябва да превъзмогнеш много от предразсъдъците на цивилизацията, което за мнозина е невъзможно.
Та като завършек на тоя прекалено дълъг спам-пост: Квото и да караш, важното е да си щастлив

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
...има и такива, които искат и от двете - като си ходят на работа да си карат с климатик, а като им доскучее да се качат на старата неекологична таратайка и да карат... като се счупи нещо да си я правят в гаража, а то маслото се мие ама всеки ден да се цапаш с него не си е работа 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Аз имам и кола с клима ама не го ползвам...
Кефи ме най-мноо бегачката. Просто кола. Имаш едно супер приятно усещане вътре което го няма в нито един следващ модел. Някакво чувство което не мога да опиша. Проста без някви супер глезотии, с твърдо фабрично окачване, леко наточен мотор тегло около 1100кг и 200+ коня атмосферни. Само тунджа да има мога да си я карам и 10 часа.
Въобще тия с новите коли особенно фиестички, фикоси, 206ци и кви ли не изгъзици не знам как ги карат, кво им харесват или примерно колегите дет ше си земат 118Д. Нищо против само да карат в крайна дясна лента може и тая за обществения транспорт.
Само някой да не ми каже че старите дъргели се трошели повече. Да ама НЕ

Кефи ме най-мноо бегачката. Просто кола. Имаш едно супер приятно усещане вътре което го няма в нито един следващ модел. Някакво чувство което не мога да опиша. Проста без някви супер глезотии, с твърдо фабрично окачване, леко наточен мотор тегло около 1100кг и 200+ коня атмосферни. Само тунджа да има мога да си я карам и 10 часа.
Въобще тия с новите коли особенно фиестички, фикоси, 206ци и кви ли не изгъзици не знам как ги карат, кво им харесват или примерно колегите дет ше си земат 118Д. Нищо против само да карат в крайна дясна лента може и тая за обществения транспорт.
Само някой да не ми каже че старите дъргели се трошели повече. Да ама НЕ

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
1-ва серия --- UGLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY... е46 - Not that ugly but still ...кво говорите стара бегачка бе .. за мен кола на 10 години е чисто нова ... e36 изглежда мн по брутално от някви заоблени
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Колата до голяма степен отразява характера на притежателя й. Незнам дали практичността, начина на живот и удобството ме накара да гласувам за Е46 320, но интересното е че всяка вечер преди да заспя си представям моята Е36-ца с двигатем на М3. Това е вътре в теб и няма отърване 

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Biggy написа:Колата до голяма степен отразява характера на притежателя й. Незнам дали практичността, начина на живот и удобството ме накара да гласувам за Е46 320, но интересното е че всяка вечер преди да заспя си представям моята Е36-ца с двигатем на М3. Това е вътре в теб и няма отърване
Пък аз сънувам жълто Е30 купе с жълто-черен кожен салон! От понеделник ми почват кандидатстудентските изпити и днес уж седнах да пореша нещо по алгебра и без да се усетя изрисувах цялата страница с Е30 без даже да допрепиша цялата задача...

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4