ПОМАГАЙТЕ отново
Модератор: Технически модератори
			11 мнения
			 • Страница 1 от 1

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
ПОМАГАЙТЕ отново
Колеги аз пак с едно въпросче  Ма понеже все давате верният отговор та първо вас да питам
 Ма понеже все давате верният отговор та първо вас да питам  Радиятор от М50 В20 става ли за М50 В25 Еднакви ли са или имат разлика....? Абе с две думи имам го, да си  го слагам ли
 Радиятор от М50 В20 става ли за М50 В25 Еднакви ли са или имат разлика....? Абе с две думи имам го, да си  го слагам ли  че старият тече или да търся друг???
че старият тече или да търся друг???  Благодаря предварително
 Благодаря предварително
			 Ма понеже все давате верният отговор та първо вас да питам
 Ма понеже все давате верният отговор та първо вас да питам  Радиятор от М50 В20 става ли за М50 В25 Еднакви ли са или имат разлика....? Абе с две думи имам го, да си  го слагам ли
 Радиятор от М50 В20 става ли за М50 В25 Еднакви ли са или имат разлика....? Абе с две думи имам го, да си  го слагам ли  че старият тече или да търся друг???
че старият тече или да търся друг???  Благодаря предварително
 Благодаря предварителноoxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
.
мисля 4е стават... наи-много не6то марку4ета да има нужда да преправя6... но 6том го има6 ми сравни ги двата и 6те разбере6 дали 6те стане...
			Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

Re: .
То на външен вид ясно че ще се сравнява. Имам в предвид дали има иначе някакви разлики.DEO написа:мисля 4е стават... наи-много не6то марку4ета да има нужда да преправя6... но 6том го има6 ми сравни ги двата и 6те разбере6 дали 6те стане...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Еднакви са - слагай и стреляй  .
 .
Миналата година сменях моя и се запознах доста обстойно с тях и костатирах че освен в парите , друга разлика няма.
 , друга разлика няма.
Когато колата е автомат, има отделна секция за охлаждане на кутията, но и този радиатор става, така че ако е такъв и той става - от опит го казвам, щото с такъв радиатор ми се наложи да си докарам колата от Варна и нямах грам проблем.
Хайде със здраве!

.
 .
Миналата година сменях моя и се запознах доста обстойно с тях и костатирах че освен в парите
 , друга разлика няма.
 , друга разлика няма.
Когато колата е автомат, има отделна секция за охлаждане на кутията, но и този радиатор става, така че ако е такъв и той става - от опит го казвам, щото с такъв радиатор ми се наложи да си докарам колата от Варна и нямах грам проблем.
Хайде със здраве!
- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Ако ти е втора ръка и е престоял известно време на сухо, ти препоръчвам  първите няколко дни след смяната да го следиш за сълзене от снаждането на питата и пластмасовите капаци, защото от там може да ти понатаява и да ти губи антифриз и да се чудиш какво става. Проверката я правиш веднага след спиране, защото ако само таи петно под колата нама да оставя, тъйкато антифриза е горещ и веднага се изпарява, а като падне налягането в системата спира да сълзи и ти влизаш в приказка и се чудиш    къде бяга тоя пуст антифриз.
 къде бяга тоя пуст антифриз.
Дано съм бил полезен.
Хайде със здраве .
 .

Дано съм бил полезен.
Хайде със здраве
 .
 .- slavianko
- старши ентусиаст
- 

ре
Значи казвате да го слагам пък....   Ами слагам го и ко не загрява сега у жегите в Русе значи съм улучил
 Ами слагам го и ко не загрява сега у жегите в Русе значи съм улучил 
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

Тези дни ще го пробвам и ще пиша пакPlague написа:не се притеснявай слагаи смело !
аз карам така и няма никъв проблемстига да са еднакви на размери ..
			11 мнения
			 • Страница 1 от 1