Тампони за мотора
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			20 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

ge_a написа:
Аз не можах да я счупя олових го на време

Ма беше голяма излагация де щот се бяхме събрали четири БМВ - та от който три дигнахме капаците

братми сципи (то си му е дошло времето не че е виновен) радятора на 316-ката (поради изпуснали танпони на скоростите), в смисъл перката се удари в него и го сцепи(беше успешно залепен
), Другото БМВ 320 пък сцепи едната тройка на генерацията, а пък аз сплесках тампон на мотора

Абе луд купон и после както винаги на по бира

верно ли бе?
 верно ли бе?
дайте да ги караме по-кротко тия колички, че като гледам статистиката - много са нежни

- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
stenly написа:ge_a написа:
Аз не можах да я счупя олових го на време

Ма беше голяма излагация де щот се бяхме събрали четири БМВ - та от който три дигнахме капаците

братми сципи (то си му е дошло времето не че е виновен) радятора на 316-ката (поради изпуснали танпони на скоростите), в смисъл перката се удари в него и го сцепи(беше успешно залепен
), Другото БМВ 320 пък сцепи едната тройка на генерацията, а пък аз сплесках тампон на мотора

Абе луд купон и после както винаги на по бира

верно ли бе?
дайте да ги караме по-кротко тия колички, че като гледам статистиката - много са нежни
Хич не са нежни даже, ако знаеш за кви тренировки иде реч
 съмняваме друга кола да удържи на този напън, абе БМВ - то си е БМВ
  съмняваме друга кола да удържи на този напън, абе БМВ - то си е БМВ   Може да питаш "b2" той вече гледа клипче
  Може да питаш "b2" той вече гледа клипче   
 tonkata написа:абе да не си инстталирал шперц
Не съм
 само тренировки му е истината и гуми за пилене
 само тренировки му е истината и гуми за пилене   това беше шести комплект гуми от както съм го взел
 това беше шести комплект гуми от както съм го взел   
 П.С. Абе ти кога ще си махнеш от подписа си мойта кола

ddt написа:Не.Ама добре тренира
И ти добре тренираш

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Айде да ми е честит пладнешкия обир   

(само 98 лв) Ся ако може и на колата да стане ще е направо супер, щот в даскалов ми обясняваха че са няколко модела, ма ще видим
 (само 98 лв) Ся ако може и на колата да стане ще е направо супер, щот в даскалов ми обясняваха че са няколко модела, ма ще видим  

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

20 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2