Фарфалаци

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Фарфалаци

Мнение от stefan_sk » 06 Юли 2006, 13:57

Аз сам един 16 годишен фарфалак които мечтае след 2 години да обикаля по съборите с вас. Чесно да си кажа мисля за коли от доста доста време. Сега се задоволявам само с гледане и трупане на опит. Много биха казали "аре кат са праиш на толкова фен що не караш". Ами лесно е да са каже ама в моя случаи трудно за изпълнение . В гаража има едно сладурче Е 30 което ме чака .Само че никой не го дава да го изваждам :( а и 6 месеца баща ми не е наблизо и се задоволявам само с някое друго припалване . А когато е тука поне ми го дава но не и да го карам с повече от 70 :( .Защо ви казвам всичко това ? Ами защото можеби и вие сте били като мене и искам да ми дадете някои друг савет как да смекча чакането до така важната КНИГА (книжка).
Последна промяна stefan_sk на 07 Юли 2006, 17:32, променена общо 1 път
старт - финал, не е ли това животът?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Re: Фарфалаци

Мнение от VEYRON » 06 Юли 2006, 14:45

Ами как... с момичета :mhihi: :mhihi: :mhihi: При мен поне стана :mhihi: :mhihi: . Шегата на страна.. Просто не му отдавай чак токова голямо значение. Тези 2 години за добро или лошо ще изминат за теб адски бързо и след време ще искаш да се върнат, но това е една друга тема... :) Съвета ми е да си чакаш спокойно.. Книжка ще вземеш, но до тогава по - добре не експериментирай с е30-ската много много, защото за шофьор с малък или никакъв опит БМВ едва ли е най - подходящия автомобил :) Всичко с времето си. ;) :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Юли 2006, 14:50

Картинг?
На село с жигата/трабаня или москвето?
Полигони бол?

Винаги има шанс да се качиш да покараш някой друг километър, ако имаш чак такова голямо желание...

Иначе няма как!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 06 Юли 2006, 15:06

vicho написа:Картинг?
На село с жигата/трабаня или москвето?
Полигони бол?

Винаги има шанс да се качиш да покараш някой друг километър, ако имаш чак такова голямо желание...

Иначе няма как!

Не винаги има шанс, преди 3 години баща ми даде за пръв път да карам ... и после ми каза че докато не си изкарам книжка и не си купя кола няма да ми дава неговата да я пипам :mhihi: .. аз не знам той какво очакваше за пръв път ми беше :angel: И оттогава та до преди 1 година не ми даваше, ама сега съм го научил и всяка събота си какрам :driving:

А сега поне ми го дава но не и да го карам с повече от 70

Баща ти като види че си се понаучил ще ти даде и с повече :) споко ( на мене все ми вика НЕ БЪРАМЕ ЗА НИКЪДЕ :mhihi: )
то и аз разбрах че не трябва да бързам когато за малко да прескоча един форд :D .... тогава какъв звратняк изядох малиии ( сега като се сетя още ми търни вратлето )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 06 Юли 2006, 16:35

HammaN написа: ... и после ми каза че докато не си изкарам книжка и не си купя кола няма да ми дава неговата да я пипам :mhihi: ..

Еми то всеки човек като покара BMW и после не си го дава за нищо на света (овен може би за по-ново ) ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 06 Юли 2006, 18:24

Kris написа:
HammaN написа: ... и после ми каза че докато не си изкарам книжка и не си купя кола няма да ми дава неговата да я пипам :mhihi: ..

Еми то всеки човек като покара BMW и после не си го дава за нищо на света (овен може би за по-ново ) ;)

Де да беше BMW .... пък то пустия му Nissan :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 06 Юли 2006, 23:04

и аз съм фърфалак и карам околу блока само.И на полигон.На село е най-яко с жифата на дето ама за малко да се отпишем от света с нея.
ПРИЗОВАВАМ ТЕ АКО ЩЕ ПРАВИШ ГЛУПОСТИ ДА СИ САМ И ТАМ КЪДЕТО НЯМА ХОРА.ТОВА Е ПРАВИЛО.И НАЙ-ДОБРЕ МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ ПРОСТОТИИ ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Юли 2006, 11:59

Е хубаво де ,като го няма бащати кой ти забранява да караш?
Взимаш ключовете изкарваш я от гаража и се возиш по махалата.
кво толкова трудно има?
Сега веднага ще ме нахранят че ти давам лоши съвети :mhihi:
Ама кво да правя,като аз самия карам от 14 годишен :mhihi:
на 16 си имах моя кола москвич 408и и със него зареждах лавката с банички...и много други неща,що пара съм дал на полицаите само аз си знам :mhihi: и колко наказания съм отнесъл.
Глупусти много сме правили всички не че трябва да се гордееме с тях!
Книжката си я изкарах още когато бях на 16 изпита го взех когато станах на 17 и после се утрепах от чакане :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 07 Юли 2006, 12:23

И аз го бях замислил да си я изкарам на 16 и после да чакам до 18 да ми я дадат, ама нещо се отказах :D той баща ми се ми се хвалеше че я бил изкарал на 16 и аз за туй да не съм по назад от него :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Юли 2006, 12:47

Ми аз тогава се записах щото това беше единствения начин да карам на спокойствие по центъра :mhihi:
Абе на който му се кара намира начин.
Са да не ви разправям как трима мои комшии си купиха една ЗАЗ-ка на партия пак по това време връстници сме :mhihi:
И пак с тази същата ЗАЗ-ка как се прави дрифт на згурията зад стадион "Септември" щях да се метна у владайската за малко :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от stefan_sk » 07 Юли 2006, 17:43

Баща ми като е тука карам сяка седмица винаги излезнем ли от града колата става :driving: моя ама как да ги трая тия 6 месеца :|
старт - финал, не е ли това животът?

Назад към Страхотни истории