въпрос за страничните стъкла на купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- MartinGPower
- Потребител
-
- Кара: 325 тд
- Детайли за колата: Със зелени "очи". ;]
въпрос за страничните стъкла на купе
здравейте,
Искам да попитам коя част от колата управлява лекото смъкване на стъклата(на купе) при отваряне на вратата? Модула който е зад джабката или нещо друго?
Искам да попитам коя част от колата управлява лекото смъкване на стъклата(на купе) при отваряне на вратата? Модула който е зад джабката или нещо друго?
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: въпрос за страничните стъкла на купе
Има едно копче на бравата на купето,то смъква при отворена врата и вдига стъклото когато затвориш.

- MartinGPower
- Потребител
-
т.е. бравата на купето е различна от тази на седана?
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
точно така на самия механизъм е дето се затваря пробвай на отворена врата аз така си поиграх

- MartinGPower
- Потребител
-
а тази команда (за лекото смъкване и качване) през модула който е зад джабката ли минава или направо от бравата към стъклоповдигача. питам понеже ще се опитам да направя 325тдс купе и искам да знам освен купе с врати какво още ще ми трябва от купе.
Не е различна пантичката от седан, напротив същата е. Дори когато се купува е най-добре да е от седан от задните врати, понеже са най-малко ползвани и са като нови. Вече и двете си ги смених. Струват по 10 лв. на повечето места.
Ето в тая тема има снимки и някакво друго решение, ако сметнеш, че 10лв. за друга брава са ти много.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=304266&sid=9ba531735cf1c59ec6c552a1232f79c9
Ето в тая тема има снимки и някакво друго решение, ако сметнеш, че 10лв. за друга брава са ти много.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=304266&sid=9ba531735cf1c59ec6c552a1232f79c9
- kiky_7
- младши ентусиаст
-
- Кара: Много коли
- Мечтае да кара: M4
Мисля, че трябва да има модул някъде зад жабката. Моите копчета са направени много добре, но някои път като цъкна копчето и стъклото не се качва. Според мен има модул които контролира копчето, а копчето стъклото
. Не съм сигурен, ще оставя на колегите да кажат за да го оправя
.

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
MartinGPower написа:а тази команда (за лекото смъкване и качване) през модула който е зад джабката ли минава или направо от бравата към стъклоповдигача. питам понеже ще се опитам да направя 325тдс купе и искам да знам освен купе с врати какво още ще ми трябва от купе.
ако колата е преди 94-та година реленцето което управлява прозорците е във самата брава на вратата а не на пантата.до колкото знам не минава през никакви модули а тези реленца контролират прозорците.нека и друг колега да каже дали е така за да не те подведа не съм на 100% сигурен.пробвай с друго копче да не би да е в него проблема.
успех с дизеловото купе дано го направиш.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Не минава през комфорт модула. Директна връзка палче - прозорец. Поне няма симптоми нещо да го управлява.
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
в комфорт модула отиват(на 2-ри и 3-ти крак)
- MartinGPower
- Потребител
-
Колеги, аз започнах с моето е36 купе 325тдс, обаче не всичко стана от първия път... Стъклоповдигачите работят, прозореца се вдига с сваля, но като отворя/затворя вратата прозореца не мърда. Някой може ли да ми каже кабелите на палците какви цветове са и от къде минават за да дадат импулс на комфорт модула и от там на стълкоповдигачите (както му е реда).
11 мнения
• Страница 1 от 1