значи.. каква кола предпочитате?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
118 бих взел на жена ми да може лесно да си паркира въшката по центъра
Иначе Е36 Мpower звучи изключително добре,но може би бих избрал клазичеки икономино Е46 325i Coupe с М пакет.
Абе нещата са на кантар

Иначе Е36 Мpower звучи изключително добре,но може би бих избрал клазичеки икономино Е46 325i Coupe с М пакет.
Абе нещата са на кантар

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Имам един приятел
който преди време беше на ръба да си купи Е36 М3 ... но когато след време слушах неговите разсъждения защо той не го е направил, и се замислих, и аз стигнах до неговия извод ... а за нова 118 .. не благодаря .. винаги съм се стремял да не съм един от стадото .. и такава кола не ми се "кара" ... затова логичния избор в случая е запазена газззарска
Е46 320 

R.I.P Landikar
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
малко странно е поставен въпроса, защото не мисля, че М3 може да ти е единствена кола. и аз избирам вариант 2. определено най-практичния избор. Е46 е доста по-сериозна кола от 1чката във всички отношения. естествено покупката ще е по трудна, но за хората които имат опит с това няма да им е проблем. все пак за хубавите неща човек трябва да се потруди, а и не на всеки му пука какво има под капака и как работи.
горе споменаха Е30 във вариант М3. мисля че този модел е пък съвсем невъзможно да го имаш като единствена кола. какъв ще ти е кефа от тази кола да я караш по задръстванията в града? но като втора кола абсолютно съгласен и аз бих заменил Е36 с Е30 (то и цената е същата).
горе споменаха Е30 във вариант М3. мисля че този модел е пък съвсем невъзможно да го имаш като единствена кола. какъв ще ти е кефа от тази кола да я караш по задръстванията в града? но като втора кола абсолютно съгласен и аз бих заменил Е36 с Е30 (то и цената е същата).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
E36 M3 без грам да се замислям
или брутална е24,е30,е32,е34
другите ги оставям на логичните и рационалните
ПС сега прочтох мнението на Вичо и съм съгласен с това - Не вярвам, че някой млад (като нас) автомобилен фен чистосърдечно ще поиска точно 1ва серия примерно или няква друга нова малка количка. В смисъл точно тази кола заради самата кола.
По-скоро причината е както го каза алх - не се занимаваш имаш си гаранция, култовия лаф "новото си е ново"
икономичността и други такива...

или брутална е24,е30,е32,е34
другите ги оставям на логичните и рационалните

ПС сега прочтох мнението на Вичо и съм съгласен с това - Не вярвам, че някой млад (като нас) автомобилен фен чистосърдечно ще поиска точно 1ва серия примерно или няква друга нова малка количка. В смисъл точно тази кола заради самата кола.
По-скоро причината е както го каза алх - не се занимаваш имаш си гаранция, култовия лаф "новото си е ново"

Последна промяна b2 на 06 Юли 2006, 12:32, променена общо 2 пъти
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Свят широк, хора много и разни. Идеята е ясна, младите обичат повера, по-старите (и по-сериозни харесват да се возят в Е46), пък вече тези с 1-ва серия не ги разбирам, но все пак се опитвам, Голф с емблема на БМВ и задно, гледам, че 1-ви серии карат само жените, та тая кола е насочена точно в тази ниша от пазара. Не вярвам, че някой пич на 20 ще поиска 1-ва серия, е винаги има изключение, но масово ... мнеее!!!

30к, боже, читава Е36ца М3-ка 96-7, 3.2 невероятно, мечта! И защо да не е единствена кола, много харчи ли или какво? Поддръжката ясно, че е солена, но все пак това е ЦЕНАТА. Едно ниско окачване и заспива. Това е, и нека мутреят после с голфове, нека мутреят с астри и т.н. нека ве, ние ще си караме Е36-цата, която е гадна ръбеста и какво ли още не! И нека ни е гадно!

Това е колата!
Докосва сърцето!
Усещаш страничното ускорение!
Всеки път като седнеш в нея,
те кара да се чувстваш неверояно.
Да не би това да го има в 1-цата, или в Е46-цата? Няма го, и никога няма да го има. Както и никога няма да го има усещането в Е30 М3 сравнение с по-новите тройки! Ееееееееееех!
За повечето от нас си остават мечти тези коли...

За съжаление.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
vicho написа::shock:
Свят широк, хора много и разни. Идеята е ясна, младите обичат повера, по-старите (и по-сериозни харесват да се возят в Е46), пък вече тези с 1-ва серия не ги разбирам, но все пак се опитвам, Голф с емблема на БМВ и задно, гледам, че 1-ви серии карат само жените, та тая кола е насочена точно в тази ниша от пазара. Не вярвам, че някой пич на 20 ще поиска 1-ва серия, е винаги има изключение, но масово ... мнеее!!!![]()
30к, боже, читава Е36ца М3-ка 96-7, 3.2 невероятно, мечта! И защо да не е единствена кола, много харчи ли или какво? Поддръжката ясно, че е солена, но все пак това е ЦЕНАТА. Едно ниско окачване и заспива. Това е, и нека мутреят после с голфове, нека мутреят с астри и т.н. нека ве, ние ще си караме Е36-цата, която е гадна ръбеста и какво ли още не! И нека ни е гадно!![]()
![]()
Това е колата!
Докосва сърцето!
Усещаш страничното ускорение!
Всеки път като седнеш в нея,
те кара да се чувстваш неверояно.
Да не би това да го има в 1-цата, или в Е46-цата? Няма го, и никога няма да го има. Както и никога няма да го има усещането в Е30 М3 сравнение с по-новите тройки! Ееееееееееех!
За повечето от нас си остават мечти тези коли...![]()
За съжаление.

Това е мнението!!! Каквото и да кажа ще звучи лековато след това

Излишно е може би да казвам, но все пак за протокола - избирам Е36 (а ако може и да е жълто...

Голямата ми мечта обаче е Е30 320iS (пак жълто)

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Определено вземам М3-ката без да се замислям за последствията после 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
То като се замисля за 30 хилки мога да си взема и една седмица стара (нафтена)
. Конкретно по анкетата - директно М3 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
MaXimal написа:И повярвай ми, първа серия не е удачна кола за жена.Освен ако не и тече бензин в кръвта(или дизел)
Що бре мойта съм я научил да я обръща наопаки от място когато е тясно

Да не прави по 10 маневри

Една единица мисля че ще и дойде добре ,както и на мен М3Е36
п.с.Мечти мечти...
Дано на всички ни един ден се сбъднат мечтите

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4