Изплъзна се ремъка, изтече хидравликата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Изплъзна се ремъка, изтече хидравликата
Точно като се прибирах, издумка нещо отпред, светна лампата на акумулатора - стана ми ясно какво стана. След малко втвърди и волана, стрелката почна да бяга надясно. Паркирах, изгасих и гледам една огрооомна диря масло около 20 метра.
Помпата, алтернатора, перката на виското - всичко в масло.
Имам ли основание да се притеснявам ?
Помпата, алтернатора, перката на виското - всичко в масло.
Имам ли основание да се притеснявам ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Изплъзна се ремъка, изтече хидравликата
Еми щом има масло навънка...сигурно. 2 варианта има, ремъка да се е увил около шайбата на коляновия вал и от там да тече или да е от някой маркуч на хидравликата, което е малко вероятно.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
zBoost написа:Еми щом има масло навънка...сигурно. 2 варианта има, ремъка да се е увил около шайбата на коляновия вал и от там да тече или да е от някой маркуч на хидравликата, което е малко вероятно.
А???
Проблема е в блокирала помпа на хидравликата, от там ремъка се е запалил и се е скъсал, а теча е от предния семеринг на оста на помпата.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ekcta3uto написа:zBoost написа:Еми щом има масло навънка...сигурно. 2 варианта има, ремъка да се е увил около шайбата на коляновия вал и от там да тече или да е от някой маркуч на хидравликата, което е малко вероятно.
А???
Проблема е в блокирала помпа на хидравликата, от там ремъка се е запалил и се е скъсал, а теча е от предния семеринг на оста на помпата.
Същото, само че ремъка издържа и нямаше теч при мене. Ога, имаш да смениш помпа и ремък тва е

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Водна помпа разбита, шайба счупена, ремък в гъза, обтяжна ролка в гъза и маслото не е било масло, ами антифриз .... на печелившите честито
Искам да изкажа огромната си благодарност към Колето - @Doncheff . Заряза си работата, издърпа ме и направи неописуемо много жестове за мен в рамките на 2 часа. Благодаря ти
За пореден път се убеждавам, че колкото гадове има, толкова добри и съвестни и готови да помогнат хора съществуват също. Радвам се за пореден път, че съм от БМВ семейството 

Искам да изкажа огромната си благодарност към Колето - @Doncheff . Заряза си работата, издърпа ме и направи неописуемо много жестове за мен в рамките на 2 часа. Благодаря ти

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
ogata написа:Водна помпа разбита, шайба счупена, ремък в гъза, обтяжна ролка в гъза и маслото не е било масло, ами антифриз .... на печелившите честито![]()
Искам да изкажа огромната си благодарност към Колето - @Doncheff . Заряза си работата, издърпа ме и направи неописуемо много жестове за мен в рамките на 2 часа. Благодаря ти![]()
![]()
За пореден път се убеждавам, че колкото гадове има, толкова добри и съвестни и готови да помогнат хора съществуват също. Радвам се за пореден път, че съм от БМВ семейството
Това предполагам е резултат от това, че като си отишъл предния път на майстор и са ти казали, че ти вие ролката или водната помпа, ти си решил да питаш някой "разбирач" форумджия, който ти е казал, че докато не блокира или не почне нещо да тече не трябва да се сменява нищо.Защото на блокирала ролка и изтекла помпа, не може да ме убедиш, че колата не е свирила като тролей.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Майна май ще се наложи да се мята м42 вместо да се занимаваш да правиш този
П.С Пиши какво е станало

П.С Пиши какво е станало

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
По последни данни се сменят нещата, аз препоръчвам на огата другия път да намаля музиката и да се вслушва за очезвучно виене 

8 мнения
• Страница 1 от 1