Съвет, бял дим и живот на 320 ванос

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

о

Мнение от BrAmKo » 06 Юли 2006, 1:06

turbo написа:Само малко да върна лентата назад.
Нали самият пушек се е появил веднага след слагане на добавка в бензина и то не по предписанията на самата добавка, а в доста по-голяма концентрация? Ако е така значи къде търсим под телето вол?
За к'ви пукнати глави говорим?
Просто ми е чудно... :shock:
аз че си имам параноя си имам, да не се развали колата, все пак зад граница съм и ме е страх дали ще ме прибере, по принцип гледам в задните огледала и няма дим, но сега го забелязах след сипването на малко бензин се оправи ама кой знае нали винаги се мисли най-лошото та и аз си помислих ебало си е майката, а и буботенето ми при палене не ми хареса всякаш на 4ри цилиндъра работи. сега и няма нищо......незнам казвам си добавката е с 10литра някъде сипах 300мл добавка на незнам си каква фирма за клапаните и съм тъп щото пише на 70 китра ама аз да е концентрат. а сега на ти концентрат!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 06 Юли 2006, 1:16

Бе според мене хората като са написали за 70 литра ти като го сложиш на 10 после няма кво да се чудиш що пуши:) ще попуши, пък ще и мине. Щом върви, слагай бензин и ръчка яко да се чуди от къде и е дошло :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 06 Юли 2006, 17:26

Батка, пак същия съвет - сложи й повечко бензин на бегачката, каркай си я с кеф и си я наблюдавай на същия принцип, както до сега и ще си ОК. Айде със здраве и безаварийно прибиране, когато решиш да си довадяш! ;)

П.С.: Ти като си писал Милан не можеш ли да удариш два лафа в съседната тема за газовите инжекциони, ако имаш инфо и време да провериш де. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

газ

Мнение от BrAmKo » 07 Юли 2006, 12:56

turbo написа:
П.С.: Ти като си писал Милан не можеш ли да удариш два лафа в съседната тема за газовите инжекциони, ако имаш инфо и време да провериш де. :D

кажете какво и проверявам нп.
не съм видял темата.....

Предишна

Назад към E36