Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
hacker4eto1 написа:колеги някой гледал ли е тази машина ? или като цяло служи ли си да се види на живо
http://www.carmarket.bg/bmw-320-2.2i-170kc-19022
П.П нещо не ми харесва само ,че в мобиле има още 2 обяви на същата кола като 1 път е на 318 ,а другият път е на 320. Другото което ,е че колата е нов внос от Италия . и е от автокъща
Реални километри - според мен е на по-малко от 79к - някъде 40-45км и давам максимум

hacker4eto1 написа:колеги някой гледал ли е тази машина ? или като цяло служи ли си да се види на живо
http://www.carmarket.bg/bmw-320-2.2i-170kc-19022
П.П нещо не ми харесва само ,че в мобиле има още 2 обяви на същата кола като 1 път е на 318 ,а другият път е на 320. Другото което ,е че колата е нов внос от Италия . и е от автокъща
За тая кола съм давал мнение поназад в темата, преди година, когато си купих моята. Преди нея гледах точно тази и ти казвам въобще да не си губиш времето с нея! Тая кола е абсолютен кош! Изгнил беше едния праг а другия липсваха щипки и зееше. Двигателя, тракаше, като дизел, а когато отвъртяхме капачката за маслото по нея имаше нагоряло и бели примеси някакви по нея. Имаше още неща, сега в момента не си спомням. Иначе думите на собственика бяха, че колата е от първи собственик на 80 000 км и даже видиш ли още не бил разработен мотора (който по мои наблюдения не му остават още много работни дни

П.С. Ето тук съм писал за нея http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4#p2957784
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Благодаря ви Момчета явно търсенето продължава...Писна ми вече обикалям гледам ,чакам никаква хубава 320 170к... а не издържам вече кара ми се автомобил момчета.... 3 години спестявам за въпросното возили с бюджет от 12к... отначало исках да е 320 170 коня понеже градът в който живея не е голям (ямбол) и ми се стори най-удачният вариант спрямо разход ,коне и динамика.. Сега съм в страхотната дилема дали да не отида да видя тази кола която е 328....,
http://www.carmarket.bg/bmw-328-ci-promo-54865
вижда ми се кукла има екстри.. виждам ,че предните фарове са сменяни ,а от тук знам ,че когато има пръскачка за фаровете трябва да има и фабричен ксенон обаче фабричните ксенони са с лупи тази няма...
П.П друг е въпроса дали разликата в разхода между 2 те возила е от тук до космоса ,328 хапвал и по малко масълце... ама ... кара ми се колааааааааааааа...
http://www.carmarket.bg/bmw-328-ci-promo-54865
вижда ми се кукла има екстри.. виждам ,че предните фарове са сменяни ,а от тук знам ,че когато има пръскачка за фаровете трябва да има и фабричен ксенон обаче фабричните ксенони са с лупи тази няма...
П.П друг е въпроса дали разликата в разхода между 2 те возила е от тук до космоса ,328 хапвал и по малко масълце... ама ... кара ми се колааааааааааааа...
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
тая 28ца беше с десн волан 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
hacker4eto1 написа:П.П друг е въпроса дали разликата в разхода между 2 те возила е от тук до космоса ,328 хапвал и по малко масълце... ама ... кара ми се колааааааааааааа...
Кой те излъга с това за маслото... Виж 330и сиреч М54Б30 си похапва, но 328 сиреч М52ТУБ28 не съм виждал до сега да харчи масло, а и поне една тема в форума щеше да има.
А и разликата в разхода да е макс. 1 - 2 литра на 100км. градско, извънградско разликата ще е минимална.
Щом искаш 320и 170ок.с защо не гледаш и 323и?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа:hacker4eto1 написа:П.П друг е въпроса дали разликата в разхода между 2 те возила е от тук до космоса ,328 хапвал и по малко масълце... ама ... кара ми се колааааааааааааа...
Кой те излъга с това за маслото... Виж 330и сиреч М54Б30 си похапва, но 328 сиреч М52ТУБ28 не съм виждал до сега да харчи масло, а и поне една тема в форума щеше да има.
А и разликата в разхода да е макс. 1 - 2 литра на 100км. градско, извънградско разликата ще е минимална.
Щом искаш 320и 170ок.с защо не гледаш и 323и?
Разликата по заводски данни между 320и М54 и 328и М52 е точно 0,3/100 градско . Демек - при нормално шофиране горят еднакво.Не веднъж сме го дискутирали .
hacker4eto1
- шестаците на БМВ горят почти еднакво . Разликата в мощността обаче е голяма . М52ТУ двигателите (323и и 328и) имат много въртящ мномент в ниските и това ги прави икономични . Масло не пипат изобщо . Следващите М54 вече погорват , но 330и все пак предлага 230кс и градски разход 13/100 което си е постижение за бензинов мотор . Лично мнение - или 328и или 330и ако ти стигне бюджета .
2.5 литровите 6таци (323и и 325и) също са много добри , но освен ако не ти падне добра оферта за запазена кола - няма смисъл да взимаш по-слабия вариант

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Много полезна информация Благодаря ви Отново

- Bavarcho
- Пантерчо
-
acho.rs написа:Разликата по заводски данни между 320и М54 и 328и М52 е точно 0,3/100 градско . Демек - при нормално шофиране горят еднакво.Не веднъж сме го дискутирали .hacker4eto1
Аз разликата я знам, че е по-малка от това което съм написал, но не посмях да го напиша защото веднага ще изкочат нинджите дето ще разправят, че били глупости.

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ачо и Никифор май се чувствате длъжни да обсъдите всяка кола и през 5-6 страници едно и също си говорите. 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
blacksapphire написа:Ачо и Никифор май се чувствате длъжни да обсъдите всяка кола и през 5-6 страници едно и също си говорите.

К'во лошо бе, виж хората доволни...

А и на едни въпроси различни отговори ли искаш

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Bavarcho написа:blacksapphire написа:Ачо и Никифор май се чувствате длъжни да обсъдите всяка кола и през 5-6 страници едно и също си говорите.
![]()
аз по голяма спам тема не виждам!Едни и същи тъпи и безмислени въпроси за кошници в повечето случаи и едни и същи елементарни отговори...
Уважение към всички,само че спам след спам Ванката е прав дай всяка кола кошница само форумните са здрави и велики...да ама Не са...
Ама тая колко харчи оная колко харчи,тая ква поддръжка и тем подобни....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Gqbriel написа:Bavarcho написа:blacksapphire написа:Ачо и Никифор май се чувствате длъжни да обсъдите всяка кола и през 5-6 страници едно и също си говорите.
![]()
аз по голяма спам тема не виждам!Едни и същи тъпи и безмислени въпроси за кошници в повечето случаи и едни и същи елементарни отговори...
Уважение към всички,само че спам след спам Ванката е прав дай всяка кола кошница само форумните са здрави и велики...да ама Не са...
Ама тая колко харчи оная колко харчи,тая ква поддръжка и тем подобни....

напълно подкрепям колегата Gqbriel

тая тема е САМО СПАМ

...не вярвам някой колега да си е купил колата по снимка или коментар във форума

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Аз мога да кажа ,че темата я следя постоянно и за мен както съм сигурен и за много други кандидат шофери на Марката... ,че в тази тема научих доста ..

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Si non confectus, non reficiat.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Zagy написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11340203308332040&f1=details
Някой знае ли нещо за тази пловдивчанка?
ти май наистина скочи от купе на седан ...

не знам нищо за нея, тъй като не съм гледал седани, но като цяло .. без снимки на интериора, "поръчкова музика", без ксенон, никакви екстри като изключим навигацията и мултиволана и твърде високата цена ... бих я пропуснал. Но не пречи, разбира се, да се разходиш до Пловдив все пак. Доста фантастика е гледал продавача ... като чета описанието