Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Привет, след кратко забавяне и лошо качество, успях да кача нещо като клипче.
http://vbox7.com/play:d88071b3a3
GPS-a все още не съм го подкарал и за това не е показан. Нета от домашната Wi-Fi, може да използвате и 3G от телефона си чрез Mobile AP. Видеото свършва до момента в който телефона започва да набира.
Ако имате други въпроси, питайте.
http://vbox7.com/play:d88071b3a3
GPS-a все още не съм го подкарал и за това не е показан. Нета от домашната Wi-Fi, може да използвате и 3G от телефона си чрез Mobile AP. Видеото свършва до момента в който телефона започва да набира.
Ако имате други въпроси, питайте.
Появила се е коректно работеща версия на Гармин ХТ за 800х480 за WinCE т.е. за Dynavin
Пробвах я за малко, работи учудващо добре. Има някои дребни проблеми, които предполагам ще се решат някак
ето

Ако има заинтересовани, предполагам скоро ще мога да пусна сборка, която ще може да работи с най-добрата карта за България
Пробвах я за малко, работи учудващо добре. Има някои дребни проблеми, които предполагам ще се решат някак
ето

Ако има заинтересовани, предполагам скоро ще мога да пусна сборка, която ще може да работи с най-добрата карта за България
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Ехееееее...... крайно време беше!!!
Слави,чакам с нетърпение да споделиш сборката.
От къде да си дръпна инсталационния файл?
А с какво ще превъзхожда IGO?
Слави,чакам с нетърпение да споделиш сборката.
От къде да си дръпна инсталационния файл?
А с какво ще превъзхожда IGO?

С нищо няма да превъзхожда IGO/Primo освен с картата, която е доста по-добра (ОФРМ Геотрейд )
Здравейте,
дано съм бил полезен ---> www..........
навигацията е пробвана от мен и работи.
Leon: Премахнах линка, защото нямаше връзка с темата за Дайнавин или ако е имал, не е обяснена! Ако има такава и може да бъде полезна, следва да се обясни адекватно.
дано съм бил полезен ---> www..........
навигацията е пробвана от мен и работи.
Leon: Премахнах линка, защото нямаше връзка с темата за Дайнавин или ако е имал, не е обяснена! Ако има такава и може да бъде полезна, следва да се обясни адекватно.
Колеги, може ли накой да ми каже каква е логиката за е46 дисплеите да са по-големи от тези за е39?
Доколкото чета при е46 е 7 инча, а при е39 dynavin-а е 6.2... Някой виждал ли е 7 инчов dynavin, но за е39? Благодаря!
Доколкото чета при е46 е 7 инча, а при е39 dynavin-а е 6.2... Някой виждал ли е 7 инчов dynavin, но за е39? Благодаря!
- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M5 е60, 645i manual
- Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW
колеги някои има ли представа защо откакто го имам часовника на динавина ту изостава ту напредва , а понякога го поглеждам показва примерно 12:30 след малко показва 12:10 ? сверявам го постоянно но без ефект винаги се размества. wince 5

Вероятно се сверява по RDS-а на различни радиостанции. Повечето въобще не си сверяват времето.
Защото ползва времето, което пращат радиостанициите и то не винаги и точно. Аз затова никога не го гледам, а си пускам бремето на борд компютъра. Май имаше някакъв вариант да се оправи, ама пък тогава не излизаха имената на станциите. Нека другите ме поправят ако греша, понеже отдавна не съм се интересувал по този въпрос. 

Обръщам се по-скоро към колегите от Бургас за информация дали случайно някой знае или е чувал някъде, в някой магазин в Бургас да се продава системата Dynavin понеже искам да я купя на изплащане, а лизинговите фирми го предлагат само на място в магазина, а да ходя до София са си съвсем излишни и допълнителни разходи, моля ако някой знае нещо да сподели.
- naskoslavov1988
- Потребител
-
- Кара: БМВ-Е46
Здравеите колеги.Търса си Dynavin D-95 втора ръка.
здравейте на всички . ами какво може да се направи като алтернатива в случай,че отзад един от модулите липсва. и по точно усилватела
Здравейте колеги,
Мисля да си купувам Dynavin с андроид (е46), но прочетох, че ако си взимам андроидската версия, навигацията ще работи само с 3G/wi-fi връзка ? Искам да попитам някой от знаещите дали това е вярно и като цяло коя версия повече си заслужава инвестицията - с андроид или без ? Също така, ще Ви бъда благодарен, ако ми препоръчате сайт, откъдето да си поръчам системата
Мисля да си купувам Dynavin с андроид (е46), но прочетох, че ако си взимам андроидската версия, навигацията ще работи само с 3G/wi-fi връзка ? Искам да попитам някой от знаещите дали това е вярно и като цяло коя версия повече си заслужава инвестицията - с андроид или без ? Също така, ще Ви бъда благодарен, ако ми препоръчате сайт, откъдето да си поръчам системата
колега предполагам си разглеждал андроид телефон - би трябвало да е същото. Има IGO, Sygic, Navitel и т.н. които работят без постоянна интернет връзка. Разбира се версията на IGO е само една (приспособено Amigo) и като че ли нещата са малко по ограничени, но все пак става
Аз не съм разглеждал устройство с андроид и за това не мога да кажа вземи него или не
Аз не съм разглеждал устройство с андроид и за това не мога да кажа вземи него или не