Е60 проблем не набира нормално след 50км
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Е60 проблем не набира нормално след 50км
Здравейте , карам е60 дизел 2004 автомат, имам проблем с колата набира сравнително нормално до 50 км и след това доста по бавно, отделно че пуши повечко, когато надам газ за як щурм
...черен дим е... Бихте ли препоръчали сервиз с човеци дето да не ми " одерат кожата".
Благодаря банда предварително...кофти е яка мъжка кола да не засилва след 60км

Re: Е60 проблем не набира нормално след 50км
Виж турбо пътищата. Черен дим означава недостиг на въздух.
Осен турбо пътищата вакуумите провери и акутатора на турбината, друг вариант е дебитомер. Диагностика и живи данни ще сведат виновниците до минимум, като ако имаш спукан маркуч карай на свалени прозорци и при подаване на рязка газ трябва да чуваш свистене отпред - това ще ти покаже, че от някъде изпуска налягане.
Осен турбо пътищата вакуумите провери и акутатора на турбината, друг вариант е дебитомер. Диагностика и живи данни ще сведат виновниците до минимум, като ако имаш спукан маркуч карай на свалени прозорци и при подаване на рязка газ трябва да чуваш свистене отпред - това ще ти покаже, че от някъде изпуска налягане.
Благодаря банда сега се мяткам да видя, а диагностиката ще покаже другото. Имам една молба за съвет към препоръчан сервиз, защото съм зле финансово и немога да плащам за пишман майстори, благодаря
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Тука в Смолян има добри майстори
Кажи откъде си колега, за да те пратим при някой наблизо!

Кажи откъде си колега, за да те пратим при някой наблизо!

bgman777 написа:Здравейте , карам е60 дизел 2004 автомат, имам проблем с колата набира сравнително нормално до 50 км и след това доста по бавно, отделно че пуши повечко, когато надам газ за як щурм...черен дим е... Бихте ли препоръчали сервиз с човеци дето да не ми " одерат кожата".
кога забеляза, че имаш такъв проблем, колега?
5 мнения
• Страница 1 от 1