Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Случки на пътя
cHaunepucTa написа:b0bituy написа:Запиши и номера и подай сигнал срещу нея за опасно каране и прочие, може и да стане нещо, но като цяло ме съмнява щом е кифла със скъпо аудиcHaunepucTa написа: ...
Ти се майтапиш нещо
Аз виках полиция за една кола под терасата ми, на която цяла нощ й свири алармата и беше глас в пустиня...Саморазправа му е майката, само че не знам тая щом кара А5, мъжа й кво кара
Набързо ще ти дам два начина да се оправиш. Първият е ако ти се занимава да хванеш двама приятели за свидетели и като я видиш да минава на червено да кажем някой път, просто те да напишат в обясненията, че са били в колата и онази е минала като е щяла да те блъсне. СПАСЕНИЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЗА НЕЯ НЯМА!
Вторият случай е по-предпочитаният от мен лично. Намираш къде стои тази кола и отиваш някоя вечер с качулка. Подостряш една отверка ако не искаш нож и я забиваш по 5-6 пъти на разтояние от около 10см. отстрани в гумата. Така и 4-те гуми. С нож става с едно намушкване като след проникването разрязваш малко, колкото да не става за вулканизация.
Хубавото и на двата начина е, че работят безотказно и едва ли ще ти се наложи да повториш.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Евала, що не му обясни как да запали колата или да я надере от-до с ключове

Много като тебе вече плакаха ...
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
BMWPOWERRR_ACM написа:cHaunepucTa написа:b0bituy написа:Запиши и номера и подай сигнал срещу нея за опасно каране и прочие, може и да стане нещо, но като цяло ме съмнява щом е кифла със скъпо аудиcHaunepucTa написа: ...
Ти се майтапиш нещо
Аз виках полиция за една кола под терасата ми, на която цяла нощ й свири алармата и беше глас в пустиня...Саморазправа му е майката, само че не знам тая щом кара А5, мъжа й кво кара
Набързо ще ти дам два начина да се оправиш. Първият е ако ти се занимава да хванеш двама приятели за свидетели и като я видиш да минава на червено да кажем някой път, просто те да напишат в обясненията, че са били в колата и онази е минала като е щяла да те блъсне. СПАСЕНИЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЗА НЕЯ НЯМА!
Вторият случай е по-предпочитаният от мен лично. Намираш къде стои тази кола и отиваш някоя вечер с качулка. Подостряш една отверка ако не искаш нож и я забиваш по 5-6 пъти на разтояние от около 10см. отстрани в гумата. Така и 4-те гуми. С нож става с едно намушкване като след проникването разрязваш малко, колкото да не става за вулканизация.
Хубавото и на двата начина е, че работят безотказно и едва ли ще ти се наложи да повториш.А каското не го мисли, едва ли ще покрие точно надупчени гуми. Мъжът и кой е пък при втория начин едва ли трябва да ти пука. С това си конфликтно поведение си е навлякла куп мераклии вече и няма как да разбере откъде идва.
Пожелавам ти да ти се случи, че другия път като даваш съвети да внимаваш повече кви ги драскаш.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ronka написа:Евала, що не му обясни как да запали колата или да я надере от-до с ключове
Защото въпросната нагла "жена"(понеже не знам коя истинска жена би правила така, след което да псува и размахва средни пръсти)кара ново Халуди и се предполага, че ще е с каско, което ще покрие деругата, а гумите твърдо не! Между другото и палежа може да не покрие ако в сключената застраховка не е упомената клауза УМИШЛЕН ПАЛЕЖ, бая народ изгоря така. Обаче въпреки по-краткото време, което ще отнеме на колегата да полее колата с шампанско, не си струва. Виж ако нещо застраши живот или блъсне някой, може направо с нея вътре да се полее шампанското.
Но предполагам сега, че ме питаш ЗАЩО, понеже според теб не е морално и разни такива ГЛУПОСТИ. Ако не си излизала скоро навън, излез, огледай се къде живееш и тогава ми задавай такива "въпроси". Ако бяхме в нормална държава с едно позвъняване на 112 и въпросната жена изгаряше, но тук това ДОКАЗАНО не върши работа. Подобна "жена" нали не мислиш, че случайно има смелостта да ГАВРИ така с всеки срещнат по пътя? Колегата да иде и да почне да чете морал ли? Няма да има ефект, най-много въпросната да каже на "мъжа"(защото не знам какъв мъж трябва да си, че да даваш възможност на някой си да прави така с другите)си и колегата да има проблеми само защото е отправил забележка. Не знам изобщо как търпите такъв индивид след като толкова хора сте я засичали, има молове, има хипермаркети, тя не лети с крила, оправете я бе. Ако тука имаше подоно създание, отдавна да бе влезнало в пътя.
И все пак колежке, оставил съм отдолу и по-цивилизоан начин със свидетели да се оправи колегата, всеки сам си носи кръста.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Колега Дончев, на мен трудно би могло да се случи, понеже първо не се ебавам с хората по пътя и второ...много внимавам къде ми стои колата.
А иначе викаш да се дават акъли за бухалки е по-добра алтернатива?
Според мен дори само да я покажеш е доста по-опасно защото не знаеш кой как ще го възприеме и от там какво може да измисли.
И колега, не е добре да отправяш такива пожелания, било то и по форумите. Почти като да размахаш бухалка през прозореца е.
Аз на теб пък ти желая само хубави неща. 
А иначе викаш да се дават акъли за бухалки е по-добра алтернатива?

И колега, не е добре да отправяш такива пожелания, било то и по форумите. Почти като да размахаш бухалка през прозореца е.

- doncheff
- младши ентусиаст
-
BMWPOWERRR_ACM написа:Колега Дончев, на мен трудно би могло да се случи, понеже първо не се ебавам с хората по пътя и второ...много внимавам къде ми стои колата.
А иначе викаш да се дават акъли за бухалки е по-добра алтернатива?Според мен дори само да я покажеш е доста по-опасно защото не знаеш кой как ще го възприеме и от там какво може да измисли.
И колега, не е добре да отправяш такива пожелания, било то и по форумите. Почти като да размахаш бухалка през прозореца е.Аз на теб пък ти желая само хубави неща.
Казах ти, не разлайвай кучетата, защото предизвикваш съдбата. Правят по-големи мизерии и без големи причини, така че не знаеш кога този, когото си съветвал вчера няма да вземе на мушка самия теб.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-

ЛС, иначе за написаното си прав.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
Днеска пък, карам си служебния Сеат по околовръстното в Бургас. Доста трафик, но въпреки това се движим стабилно. Скоростта ми е към 100-105 км/ч при позволени 80 км/ч. Зад мен се лепва някакъв п*тьо с Туарега на баща си и почва да ми святка... Пред мен кола, до мен кола, кво иска тоя идиот от мен, да хвръкна ли? Набих му спирачки да се успокои малко, а тоя пък тръгна да изпреварва през аварийната лента мен и колата до мен. Изпревари ме и се лепна до предната кола. И за какво бе селянино? Лепнах се за него и почнах да му святкам в отговор
Типично по български трябва да си го върна
За 15 минути каране, два пъти щяха да ме блъснат тиквеници, които не си гледат огледалата... Лятото почна 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То още като дойде пролетта и се почва с всякаки малоумници по пътя като мотористи, велосипедисти(макар вторите да ги има понякога и зимата през нощта при доста навалял сняг
)и всякакви други дебили. Но наистина колега, НИЩО не може да се сравни с настъпването на лятото. Тогава масово всички си мислят, че света започва най-малкото да се върти около тях и да правят дебилски неща.
Днес един до едно близко село тук загубил контрол и се блъснал в автобус. От удара на Сеата, двигателя му е на бая метри от колата, а тя в канавката. За щастие няма пострадали хора в автобуса, но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.

Днес един до едно близко село тук загубил контрол и се блъснал в автобус. От удара на Сеата, двигателя му е на бая метри от колата, а тя в канавката. За щастие няма пострадали хора в автобуса, но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Айде пак да си излеем малко душата, че нервичките пак ги вдигнаха
Преди малко на околовръстното на Пловдив си карам и в насрещното гледам стабилна колона за този час и нещо яко ме заслепява, ама не мога да разбера от коя кола идва. Наближавам и все повече съм заслепен и най-накрая идва времето да се разминаваме (вече съм намалил доста сещате се защо) и какво да видя - поредният мил и пазен моторист в насрещното срещу мен на дълги си шпори и си изпреварва колоната.. що да не? И аз между разминаването и заслепяването и още не си какво трябва да го видя тоя, че да реагирам и да мръдна максимално в дясно, че да опазя милия ни моторист
За изпълненията им в града не ми се говори, всички ги знаем. Само ще спомена още една случка пак на околовръстното, само че сестра ми караше. Та движим си се и в насрещното един мотор изпреварва срещу, но все пак място бол. До тук всичко "нормално", само че малко преди да се разминем тоя келеш (без извинение) реши да си разпери краката.. да, сериозно - разпери си краката настрани и 100% щеше да се закачи в нас, ако сестрата не беше мръднала
Ей писна ми от такива самоубийци по пътищата!!! Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против мотористите, нито бакшишите, нито голфаджиите и т.н. Имам против всички келеши по пътищата!

За изпълненията им в града не ми се говори, всички ги знаем. Само ще спомена още една случка пак на околовръстното, само че сестра ми караше. Та движим си се и в насрещното един мотор изпреварва срещу, но все пак място бол. До тук всичко "нормално", само че малко преди да се разминем тоя келеш (без извинение) реши да си разпери краката.. да, сериозно - разпери си краката настрани и 100% щеше да се закачи в нас, ако сестрата не беше мръднала

Ей писна ми от такива самоубийци по пътищата!!! Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против мотористите, нито бакшишите, нито голфаджиите и т.н. Имам против всички келеши по пътищата!
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Пичове, за тая с бялото варненско ауди....
Ами...знам я къде паркира....знам я къде живее, щото живее близо до нас.
Не искам да правя мизерий, защото единственото мръсно, което ще направя ще е на мъжа й. Той ще й оправи гумите, той ще й даде друга кола да кара. Просто...държавата ни е такава....даже думи нямам , а само многоточия пиша...
Тая ще я оправи само и единствено по-голям туз от нея и мъжа й....това е....те сами ще се изтребят.
Наздраве!
Ами...знам я къде паркира....знам я къде живее, щото живее близо до нас.
Не искам да правя мизерий, защото единственото мръсно, което ще направя ще е на мъжа й. Той ще й оправи гумите, той ще й даде друга кола да кара. Просто...държавата ни е такава....даже думи нямам , а само многоточия пиша...

Тая ще я оправи само и единствено по-голям туз от нея и мъжа й....това е....те сами ще се изтребят.
Наздраве!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
BMWPOWERRR_ACM написа:То още като дойде пролетта и се почва с всякаки малоумници по пътя като мотористи, велосипедисти(макар вторите да ги има понякога и зимата през нощта при доста навалял сняг)и всякакви други дебили. Но наистина колега, НИЩО не може да се сравни с настъпването на лятото. Тогава масово всички си мислят, че света започва най-малкото да се върти около тях и да правят дебилски неща.
Днес се оказа, че човека в Сеата тъкмо е бил изписан от болницата и си отивал към вкъщи. Имал абокати по ръцете и получава инфаркт по време на движението и затова колата се забила в автобуса. Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола защото пътниците в колата едва ли щяха да имат голям шанс.
Преди няколко години един колега така се получава инфаркт близо до Казанлък по пътя за Стара Загора, колата тръгва в насрещното и удря челно друга кола. Загинаха жена и дете мисля тогава в другата кола.

Сега с горещото време риска от такива нещастия се увеличава.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
BMWPOWERRR_ACM написа:BMWPOWERRR_ACM написа:То още като дойде пролетта и се почва с всякаки малоумници по пътя като мотористи, велосипедисти(макар вторите да ги има понякога и зимата през нощта при доста навалял сняг)и всякакви други дебили. Но наистина колега, НИЩО не може да се сравни с настъпването на лятото. Тогава масово всички си мислят, че света започва най-малкото да се върти около тях и да правят дебилски неща.
Днес се оказа, че човека в Сеата тъкмо е бил изписан от болницата и си отивал към вкъщи. Имал абокати по ръцете и получава инфаркт по време на движението и затова колата се забила в автобуса. Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола защото пътниците в колата едва ли щяха да имат голям шанс.
Преди няколко години един колега така се получава инфаркт близо до Казанлък по пътя за Стара Загора, колата тръгва в насрещното и удря челно друга кола. Загинаха жена и дете мисля тогава в другата кола.![]()
Сега с горещото време риска от такива нещастия се увеличава.
абе пич, не че има толкова голямо значение, ама тоя със Сеата, последно жив ли е, умрял ли е...

голяма салата са ти писаниците...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
BMWPOWERRR_ACM написа:BMWPOWERRR_ACM написа: ...но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.
Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола...
Ъ-ъ-ъ, колко по-ясно викаш от това да го напиша?

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BMWPOWERRR_ACM написа:BMWPOWERRR_ACM написа:BMWPOWERRR_ACM написа: ...но пък шофьора на Сеата не е имал никакъв шанс или късмет.
Добре поне, че той като така и така си е умрял се е блъснал в автобус, а не в някоя кола...
Ъ-ъ-ъ, колко по-ясно викаш от това да го напиша?Чети постовете бе колега.
Сам ли си говориш вече

Много като тебе вече плакаха ...