боядисване на лайсните в купето

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Re: боядисване на лайсните в купето

Мнение от MonsteR » 04 Апр 2012, 10:06

Дървото в Е46 си е 100% истинскo, само че просто е тъничкo. И да спомена че не е никакъв махагон а си е чиста мирта /myrtle wood/, в някои модели е тонирана с цвят тъмна череша. Запечатан е с много дебел слой полимер и за това ви изглежда леко пластмасов и мога да кажа е отличен, тези сиви пластмаси като ги видя и леко ми призлява :) Cheers.

П.С. виж друго си е напечатаната шарка във Форд :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 13 Апр 2012, 20:00

Дойде време и обущаря да се обуе :lol: Малко лоши снимки със скапания телефон но ще ги снимам на колата.

Графит с мат-лак.

Изобр.0084.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Borbet-A-Джия
Аватар
Кара: E30 318is 90'

Мнение от zidi1982 » 13 Апр 2012, 21:02

ако някой колега има мерак за карбоново фолио да си сложи на ластните имам известно количество и бих се заиграл да ги направим...
да спомена че фолиото ми е от хубавото от 75лв квадратния метър, релефно и устойчиво на надраскване..
ИзображениеИзображение
0889149545 - Златан

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 04 Юни 2012, 16:49

Здравейте! Питанката ми е следната : Оригиналните лайсни са ми тъмно сиви, колата ми е сребриста, а салона ми е светло сив текстил. В момента съм с карбоново фолио, добре ми стои, но и малко ме дразни, защото се е появил въздух отдоло. Какъв цвят лайстни са подходящи за моята кола?!?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;

Мнение от NikVanov » 04 Юни 2012, 17:35

На вкус и на цвет товарищей нет. Няма да повярваш колко различни мнение ще получиш. Най-добре влез в mobile.de и разглеждай, докато нещо ти хареса на теб.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 30 Юни 2012, 10:18

вместо боя аз обаче, взех че ги лепнах с фолио от Бабуна и стана добре според мен
IMAG1050.jpg[/attachment[list=]]
[attachment=2]IMAG1047.jpg
[/list]
IMAG1052.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 02 Юли 2012, 8:43

И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 02 Юли 2012, 19:27

Айде покажи, че и аз се чудя кво да ги правя моите лайстни. :)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 02 Юли 2012, 20:51

ka4i написа:И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро :)

За нищо :)

На мен толкова много ми харесаха, че се чудя дали да не пръсна и аз моите - нищо, че са доста редки...накрая ще си купя един комплект и го боядисвам, а оригиналните...в гаража :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 03 Юли 2012, 7:40

Dimitroff написа:
ka4i написа:И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро :)

На мен толкова много ми харесаха, че се чудя дали да не пръсна и аз моите - нищо, че са доста редки...накрая ще си купя един комплект и го боядисвам, а оригиналните...в гаража :lol:

Да не си посмял да напръскаш твоите ей :mhihi: -втория вариянт е най-удачния :mhihi: :ok:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: M6

Мнение от bochogogogo » 03 Юли 2012, 9:17

iv4o9999 написа:вместо боя аз обаче, взех че ги лепнах с фолио от Бабуна и стана добре според мен
IMAG1050.jpg[/attachment[list=]]
[attachment=2]IMAG1047.jpg
[/list]
IMAG1052.jpg

И моите си направих така с карбоново фолио,много добре стои.Ако се понагреят добре,дали сред време ще се появят мехури?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 03 Юли 2012, 9:26

И моите ги взех днес от бояджията. При него имаше три е46-ци и след доста чудене в крайна сметка ги боядисахме оригиналното сиво. Според мен най-добре става в цвят с много лак, за да блестят нощно време особено тази около скоростния лост(осветявана горе от плафона). Карбона също е много готин, но досега не съм видял да устиска повече от едно-две лета преди да се появят гадните мехурчета... Друг е въпроса че и с боята не е изключено пак да се надере :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 03 Юли 2012, 12:35

Gqbriel написа:
Dimitroff написа:

Да не си посмял да напръскаш твоите ей :mhihi: -втория вариянт е най-удачния :mhihi: :ok:

Да не би да е с полиран алуминии :)
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 03 Юли 2012, 14:35

mustang1986 написа:
Gqbriel написа:
Dimitroff написа:

Да не би да е с полиран алуминии :)

Не - по убави :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 03 Юли 2012, 14:59

Gqbriel написа:
Не - по убави :)

карбон оригиналд
Изображение

ПредишнаСледваща