боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Re: боядисване на лайсните в купето
Дървото в Е46 си е 100% истинскo, само че просто е тъничкo. И да спомена че не е никакъв махагон а си е чиста мирта /myrtle wood/, в някои модели е тонирана с цвят тъмна череша. Запечатан е с много дебел слой полимер и за това ви изглежда леко пластмасов и мога да кажа е отличен, тези сиви пластмаси като ги видя и леко ми призлява
Cheers.
П.С. виж друго си е напечатаната шарка във Форд

П.С. виж друго си е напечатаната шарка във Форд

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Дойде време и обущаря да се обуе
Малко лоши снимки със скапания телефон но ще ги снимам на колата.
Графит с мат-лак.

Графит с мат-лак.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
ако някой колега има мерак за карбоново фолио да си сложи на ластните имам известно количество и бих се заиграл да ги направим...
да спомена че фолиото ми е от хубавото от 75лв квадратния метър, релефно и устойчиво на надраскване..
да спомена че фолиото ми е от хубавото от 75лв квадратния метър, релефно и устойчиво на надраскване..

0889149545 - Златан
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Здравейте! Питанката ми е следната : Оригиналните лайсни са ми тъмно сиви, колата ми е сребриста, а салона ми е светло сив текстил. В момента съм с карбоново фолио, добре ми стои, но и малко ме дразни, защото се е появил въздух отдоло. Какъв цвят лайстни са подходящи за моята кола?!?
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
На вкус и на цвет товарищей нет. Няма да повярваш колко различни мнение ще получиш. Най-добре влез в mobile.de и разглеждай, докато нещо ти хареса на теб.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
вместо боя аз обаче, взех че ги лепнах с фолио от Бабуна и стана добре според мен
[/list]
[/list]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро 

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Айде покажи, че и аз се чудя кво да ги правя моите лайстни. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ka4i написа:И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро
За нищо

На мен толкова много ми харесаха, че се чудя дали да не пръсна и аз моите - нищо, че са доста редки...накрая ще си купя един комплект и го боядисвам, а оригиналните...в гаража

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Dimitroff написа:ka4i написа:И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро
За нищо
На мен толкова много ми харесаха, че се чудя дали да не пръсна и аз моите - нищо, че са доста редки...накрая ще си купя един комплект и го боядисвам, а оригиналните...в гаража
Да не си посмял да напръскаш твоите ей

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
iv4o9999 написа:вместо боя аз обаче, взех че ги лепнах с фолио от Бабуна и стана добре според мен
[/list]
И моите си направих така с карбоново фолио,много добре стои.Ако се понагреят добре,дали сред време ще се появят мехури?
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
И моите ги взех днес от бояджията. При него имаше три е46-ци и след доста чудене в крайна сметка ги боядисахме оригиналното сиво. Според мен най-добре става в цвят с много лак, за да блестят нощно време особено тази около скоростния лост(осветявана горе от плафона). Карбона също е много готин, но досега не съм видял да устиска повече от едно-две лета преди да се появят гадните мехурчета... Друг е въпроса че и с боята не е изключено пак да се надере 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Gqbriel написа:Dimitroff написа:ka4i написа:И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро
За нищо
Да не си посмял да напръскаш твоите ей-втория вариянт е най-удачния
![]()
Да не би да е с полиран алуминии

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
mustang1986 написа:Gqbriel написа:Dimitroff написа:ka4i написа:И аз бях с карбон и то немалко време, но се появиха балончета с въздух отдоло и седеше много зле. Благодаря на Васко и на Иван Димитрофф, за препоръката за пиано лак с едри перли. Стои мнооого добре. В момента нямам снимки, но ще покажа съвсем скоро
За нищо
Да не си посмял да напръскаш твоите ей-втория вариянт е най-удачния
![]()
Да не би да е с полиран алуминии
Не - по убави

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите