Въпрост за климатичен радиатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрост за климатичен радиатор
Здравейте! Пукна ми се климатичния радиатор... колата ми е 92-ра m50b20 чист, а системата е слагана допълнително от кола 93-та. Имат ли разлика радиаторите преди и след фейса ? Благодаря!
Деба тия дърти кочини!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Re: Въпрост за климатичен радиатор
Влизаш в www.realoem.com, избираш една кола преди и една след фейса и гледаш партидните номера и схемата.
Ок значи в realoem, ако гледам правилно излизат с еднакъв номер преди и след фейса, купе, седан, м3, 316 и тн... Моля някой по-запознат да ми каже става ли не става ли щото ми писна на х*я да давам пари за тоя дръгел! Благодаря ви!
Деба тия дърти кочини!
а знаеш ли въобще кога е преди фейса и след фейса..
а то тоя фейс даже няма никакво значение.
различни са от 9/92, както и перката и не знам дали захващането й към радиатора не е по друг начин.
различни са от 9/92, както и перката и не знам дали захващането й към радиатора не е по друг начин.
JOGI написа:а знаеш ли въобще кога е преди фейса и след фейса..
Поназнайвам разни работи. Ще паснат ли тръбите на радиатор от 97 набор примерно връз моята бабаруга ? Нов не ми се купува щото оригиналния е една трета от колата, а ментетата са нема смисъл...
Деба тия дърти кочини!
Моя беше '98 и беше изгнил и изпускаше и предпочетох да рискувам с менте вместо втора употреба, че нема пари за оригинал. В сервиза в Горна баня ми го сменяха и видяха голям зор, гадното менте за 200лв беше супер зле с крепежите едвам го напаснаха и за капак се оказа, че има няква стърчаща ламаринка, която опира в радиатора на автоматика. Изрязаха я и в крайна сметка останах много доволен, климатика работи добре, перката се включва много по-рядко, радиаторът е чисто нов и не е намачкан и задръстен с боклуци и пропуска въздуха по-добре към задните два радиатора.
Колеги да питам и аз , има ли друг начин за смяна на този клима радиатор без да се сваля таблото, ако няма я кажете къде могат да ми го напраят и горе долу за кви пари на л.с.
Колата е е36 98г тдс, мерси
Колата е е36 98г тдс, мерси
8 мнения
• Страница 1 от 1