Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
http://www.silabg.com/bg/8906-UNIVERSAL ... Tabs-.html
http://www.silabg.com/bg/2938-SCITEC-Anabolic-Whey.html
Някакво мнение за тия аминокиселини и този протеин ? И ако може и вие да препоръчате нещо ?

http://www.silabg.com/bg/2938-SCITEC-Anabolic-Whey.html
Някакво мнение за тия аминокиселини и този протеин ? И ако може и вие да препоръчате нещо ?

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
TNT написа:И аз така си мислих да взема, но поне в силабг няма разфасовка по-малка от 3мг на хапче... Ти на каква фирма пиеш?
Melatrol на Actavis, купих си го от Пикадили

http://apteka.framar.bg/30019006/%D0%B0 ... C%D0%B3-30

колеги препоръчайте при НВД какво да се пие че да не избяга и мускулната маса
имам BCAA ама се чудя кога точно да ги пия, преди лягане?

www.bmwпрофесори-bg.net
тъй като на bum-bum му писна да обяснява ...
Здравословната диета е ВМ-НВД - поемайте и животински мазнини, за да сте здрави и слаби!
Здравословната диета е ВМ-НВД - поемайте и животински мазнини, за да сте здрави и слаби!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Жоро 320и написа:Какво мислиш да ти е менюто за якото чистене?
Ще почна по този план, но съм сигурен, че ще трябва да променям някой неща с времето, но за сега това + бърнър, л-карнитин, бцаа и витамини:
Закуска:
1. Овесени ядки – 6 с.л (90гр)
2. 6 белтъка + 1 жълтък или кисело мляко 2% мазнини
3. 30 гр стафиди (по желание)
Втора закуска:
1. 40 гр суроватка или обезмаслена извара
2. 1 банан
Обяд:
1. 300 гр пилешко от гърди
2. 125 гр варени картофи
3. Салата
Следобяд:
1. 200 гр извара
2. сладки чушки
Вечеря:
1. 300 гр пилешко от гърди
2. Салата
Късна вечеря:
1. 25 гр (12 половинки) орехи
2. 200 гр извара
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Никога,ама никога не съм правил диети,не съм имал режим на хранене,не съм подбирал храна и т.н.
Зеленчуци,пилешки гърди,белтъци от яйца и незнам си какво още хранения....не съм подбирал и избирал,каквото има това ям,все пак не съм професионален културисссс
Хапвам си мъжката каквото ми се яде и се чувствам добре,тренирам здраво,и когато имам възможност спинкам като бебе повече време.
Ако един ден ми се наложи да чистя мазнини,да се храня здравословно,да ставам вегетарианец и т.н.....ще го направя,ама за момента това не е моя живот !
Хляб и половина на ден,килограм сиренце,килограм мръвчици,плодове,баничка с бозичка....нямам режим на хранене.
Чувствам се добре,имам нормално кръвно,нямам увеличен черен дроб,общо взето съм в добро здраве младо жребче
Сега съм на 31 години,по залите съм вече 17 години,доволен съм на мойте 97 килограма и 48 см рЪце
От тая граница нагоре вече се включва тежката артилерия,ама това вече е друга тема и не е за всеки.
Айде колеги,успех У фитнеса и повечко храна и тежести
Зеленчуци,пилешки гърди,белтъци от яйца и незнам си какво още хранения....не съм подбирал и избирал,каквото има това ям,все пак не съм професионален културисссс

Хапвам си мъжката каквото ми се яде и се чувствам добре,тренирам здраво,и когато имам възможност спинкам като бебе повече време.
Ако един ден ми се наложи да чистя мазнини,да се храня здравословно,да ставам вегетарианец и т.н.....ще го направя,ама за момента това не е моя живот !
Хляб и половина на ден,килограм сиренце,килограм мръвчици,плодове,баничка с бозичка....нямам режим на хранене.
Чувствам се добре,имам нормално кръвно,нямам увеличен черен дроб,общо взето съм в добро здраве младо жребче

Сега съм на 31 години,по залите съм вече 17 години,доволен съм на мойте 97 килограма и 48 см рЪце

От тая граница нагоре вече се включва тежката артилерия,ама това вече е друга тема и не е за всеки.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
sambeto написа:Никога,ама никога не съм правил диети,не съм имал режим на хранене,не съм подбирал храна и т.н.
Зеленчуци,пилешки гърди,белтъци от яйца и незнам си какво още хранения....не съм подбирал и избирал,каквото има това ям,все пак не съм професионален културисссс![]()
Чувствам се добре,имам нормално кръвно,нямам увеличен черен дроб,общо взето съм в добро здраве младо жребче![]()
Сега съм на 31 години,по залите съм вече 17 години,доволен съм на мойте 97 килограма и 48 см рЪце![]()

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Какво правите за топене и стягане на паласки ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Паласката няма как да се стегне, щото е чиста проба лой, а тя няма това свойство "стягане".
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз просто почнах да бягам от седмица... Сантиметъра вече показа ефект, след някоя друга седмица чакам и видим
Иначе наистина "стягането" не става... Трябва "премахване" 

- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

ако почна да пиша за полезните ефекти върху организма от аеробния режим на работа ще ми отиде цялата сутрин, но ще се опитам да ги обобщя -
кардио тренировката pushes the oxygen through your body (така го пише в дебелите ми книги).
увеличава се общият обем на кръвта.
кръвоносната система има свойството да се разширява, то ест при редовни кардио тренировки
кръвта се стреми да достигне до повече и повече клетки - големите кръвоносни съдове се
разширяват, капилярите си проправят път към нови и нови клетки.
сърцето, най-важният ни орган става по-голямо, по-развито и изпомпва по-голям обем кръв с по-малък брой тласъци. всеки може да си премери пулса в спокойно състояние - едно тренирано сърце прави 50-60 удара в минута, докато сърцето на един средностатистически офис служител (мерна единица за тифлек) прави по 72 (средно по статистика) това на ден са 12 удара Х 60 минути Х 24 часа калкулацията идва 17К+ удара спестени на ден. което едно на ръка, че спестява енергия на организма, второ удължава живота на сърцето (някъде бях чел някакво изказване каква е разликата между старите атмосферни дизели и бензиновите двигатели - дизелите имат по-дълъг живот заради това, че изминават едно и също разстояние с бензините с много по-малко направени обороти, нещо такова. ако не съм прав за двигателите - поправете ме).
след това отделно тренираното сърце работи много по-спокойно и по-добре при преодоляване на екстремни и стресови ситуации - било то в работата, на улицата, в къщи и където и да е.
значи, който работи за маса, нека не се притеснява, че ще отслабне и от към мускули - въпросът е да се направи правилна диета, съдържаща достатъчно мазнини.
за по-младите колеги - организмът влиза в аеробен режим някъде около 2рата минута на работа. има една много хубава таблица с разпределението на енергията за организма по минути. няма да я слагам, но ще я напиша на 2 на 3 -
някъде от 1 до макс 3 секунди (експлозивна сила) - окислително фосфорилиране
пикът на енергия, добивана от гликолизата е някъде 60-70 сек,
а вече оксидирането, или влизането в аеробен режим става след около 2рата минута.
всъщност реших да кача таблицата, за да е по-нагледно
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2633/1495466144482665491341212831544DSgSR77u7Xc82PB3p.JPG
по вертикала е дадено процент на енергийно снабдяване, по хоризонтала време в секунди.
вече за работата в аеробен режим ме домързява сега да пиша, че става половин-един час от както съм почнал тоя пост.
хубава седмица на всички

p.s. второто в таблицата CP splitting се явява разграждането на креатин фосфата, пропуснал съм да го опиша.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
и аз като самбето ям каквото си искам закуска баничка,обяд каквото доиде вафлички
повече вода около 2литра на ден,4 пъти в седмицата тренировки в залата,вече 4 години нон стоп само за един месец спрях за6тото ми правиха операция киста
но сега съм тип топ да чукна на дърво ръце 43см гърди 121 висок 1,78 91кг но мисля малко да понамаля благото 4е корема почва да се появява нищо несъм зимал никога освен креатин но за малко само за проба
успех на всички и добри резултати 

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
flirt4o, как се виждаш на 43 ръка и тази гръдна обиколка ? какво ще кажеш да сложиш поне още 5-8 см на гръдната
) И кое ти върви повече според теб гърдите или гърбът?

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
mejdupraznika написа:flirt4o, как се виждаш на 43 ръка и тази гръдна обиколка ? какво ще кажеш да сложиш поне още 5-8 см на гръдната) И кое ти върви повече според теб гърдите или гърбът?
ми повече гърба се помпи и расте иначе сега съм 91кг искам поне до 87 да сляза но е много трудно, иначе тренирам понеделник гръб бицепс,сряда гърди трицепс и петък рамо крака и корем но след всяка тренировка задължително на колелото 10-15мин според мен няма смисъл да се прави в един ден само ръце все пак не взимам химия мое мннение