проблем сас газовото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем сас газовото
здравейте имам проблем с газовото баварката ми не иска да си дарги оборотите от 100-2000 оброта се менят постянно 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Аз имах такъв проблем, абе направо още си имам
Според мен е въпрос на настройка. По принцип всичко си е направено за бензин, и прихода на въздух, и ламбда-сондата, изобщо електрониката. На мен ми обясняваха, че най-вероятно се дължи на бедна или по-богата смес. Аз правя следното с риск да вдигна разхода, но доста по-спокойните ми нерви по-светофарите-навивам малко жилото на газта, за да се вдигнат малко оборотите, точно колкото, за да ги укротя! За съжаление е така, като не можем да си поддържаме сладурчетата, както би ни се искало, слагаме скапаната газова!

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Имаше една тема преди в която се дискутираше и този проблем. Някой беше написал, че се слага един щуцер на изпарителя (може и да има заводски на него) и се една тръбичка (шлалка) се върже към кутията на въздушния филтър. Изравнявало налягането нещо. Не съм го пробвал. А решениято е да идете на добър, ама наистина добър газаджия и той да я регулира. Аз миналата есин ходих и човека ми я направи за 6. Но сега пак взеха да се менят. Вярно , едва забележимо, но ще трябва пак да го посетя.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...............
0887 118 140 Станислав-това е твоя човек за проблема с газовата.
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
6 мнения
• Страница 1 от 1