Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от sambeto » 28 Юни 2012, 20:29

Веселин|Василев написа:
sambeto написа:
Bъ3eLa_csl написа:Колеги исках да питам След ползване на Креатин 1 месец Задължителна ли е почивка от 20 дена и ако да защо :dunno:

Креатина може да го пиеш и 45 дена (стига да не взимаш ненормални дози).
Прието е после да има период почивка,заради известно натоварване на бъбреците ;)

Недоказано такова :mhihi:

Е написал съм "прието е"....и все пак съм склонен да вярвам на това.
Все пак нали не очакваш някоя фирма за производство на добавки да каже:
"Абе нашия креатин е супер,нищо че клиента е с влошено състояние на бъбреците" :mrgreen:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 28 Юни 2012, 20:44

sambeto написа:
Веселин|Василев написа:
sambeto написа:
Bъ3eLa_csl написа:Колеги исках да питам След ползване на Креатин 1 месец Задължителна ли е почивка от 20 дена и ако да защо :dunno:

Прието е после да има период почивка,заради известно натоварване на бъбреците ;)

"Абе нашия креатин е супер,нищо че клиента е с влошено състояние на бъбреците" :mrgreen:

:yes:

Само малко да поясня на тези които не знаят, че натоварването идва от многото количество вода което се пие след употребата на креатин, а не директно от самия него. 8)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Юни 2012, 20:44

Аз пък си мисля, че организма привиква и спира да действа... Както е с кофеина.

Аз да попитам някой пил ли е мелатонин ? Имам си проблеми със съня от години и все гледам да пия възможно най-безвредни хапчета, та сега смятам да си купя, поне 2-3 пъти седмично да спя нормално. Доколкото четох до 3мг на ден, 2-3 пъти седмично, макс 3 месеца и после почивка. Колко почивка? Месец или повече? И повече ме интересува... някакви странични ефекти?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 28 Юни 2012, 21:11

Веселин|Василев написа:
sambeto написа:
Веселин|Василев написа:
sambeto написа:

:yes:

Само малко да поясня на тези които не знаят, че натоварването идва от многото количество вода което се пие след употребата на креатин, а не директно от самия него. 8)

Абе по принцип не ми се спори с тебе.....ама натоварването на бъбреците си е баш от креатина,а не от многото вода която се пие след неговия прием.
Това се дължи на свойството на Креатина да задържа вода :idea:
Говорим за масовия Креатин Монохидрат ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Юни 2012, 22:16

Последно, вреден или да ?
И аз го пия и ми е интересно дали да взимам по-малка доза или да не пия толкова много вода.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 28 Юни 2012, 22:25

bam-bam написа:Последно, вреден или да ?
И аз го пия и ми е интересно дали да взимам по-малка доза или да не пия толкова много вода.

Креатина не е вреден братле !
За мене правилното приемане на Монохидрата (който за мене е най добрия креатин) е зареждащата доза,и после до 45 дена по 10 грама дневно.
Аз така съм го пил,и бях доволен.
Евентуалното прекаляване като време и дозировка може да доведе до тежест в бъбреците,тъй като креатина работи на принципа на задръжка на вода.
Нищо няма да ти стане дори и да ти се случи,НО все пак се има едно наум при използването на креатин :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 28 Юни 2012, 23:06

бам, преди 60-80 страници в темата бях го написал и пак ще го повторя:
при мен докато съм го приемал съм забелязвал креатинът да дава следните странични ефекти(става въпрос за различни видове, поне 3-4 креатини през различни периоди):
1. безсъние (преди 6 сутринта рядко съм заспивал)
2. високо кръвно
3. неконтролируема агресия.

всеки си е башка, everybody is bashka crazy както казват ингилизите. не е задължително и при теб да е така. следи за страничните ефекти, ако ги има по-добре го мани. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Юни 2012, 23:08

И аз съм пил така креатин монохидрат и нямах никакви проблеми, имаше си и добър ефект особено от към сила..
сега тея дни ще си поръчвам един етил естер, че ми е интересно да пробвам и друга форма на креатина :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 28 Юни 2012, 23:11

Аз последния път пих дори по-високи дози от горепосочените и не получих странични ефекти...

П.П. Някой нещо по моя въпрос? Че утре смятам да си поръчвам... Сега е времето за разубеждение :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 29 Юни 2012, 0:19

Да ви попитам как е по-правилно. Всеки ден права 3х40 лицеви и разни други упражнения за ръце и през деня упражнения за корем. От другата седмица дигам лицевите на 50 като бройка. Как е по-хубаво? Да продължавам всеки ден или през ден ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 29 Юни 2012, 7:46

sambeto: Няма да спорим естествено! 8) А пък в такива зареждащи дози и тн пък въобще не вярвам или по скоро не ми е нужно да го правя, защото не съм силов атлет на който му предстоят състезания.

kulov: Аз нямам такива проблеми от креатина освен тези които по-принцип ги дават след употреба на креатин монохидрат: разтроен стомах и главоболие.

TNT: Пил съм мелатонин по 5 мг след приема на лецитин, таурин, тирозин, DMAE и гинко билоба (учих за изпити :mhihi: ), но вкарах освен мелатонина, Magnerich (1 табл) и Neurobex (2 табл). Не че нямаше да заспя и и без тях, защото направо си изпържваш мозъка като клокнат Пентиум :D но по мое мнение по-малко от 5 мг няма смисъл щом заспиваш чак в 6.

Kroki: Кроки тренирай всеки ден тъй като не натоварваш гърдите особенно много, ако ти е трудно (ще усетиш умората до 1 седмица) ги разреди малко.

Nightmare: Даже сега като се замисля май само монохидрат, етил-естер, кре-алкалин и креатин алфа-кетоглутарат имат повечко креатин от останалите! Монохидрата се приема с повечко бързи въглехидрати, ако не си приемал е ясно защо си нямал очаквания ефект!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Юни 2012, 8:03

Kroki написа:Да ви попитам как е по-правилно. Всеки ден права 3х40 лицеви и разни други упражнения за ръце и през деня упражнения за корем. От другата седмица дигам лицевите на 50 като бройка.

Абе ти крака нямаш ли :mhihi: Освен ако не ги правиш под формата на някакъв кросфит комплекс т.е. много интензивно такава бройка лицеви не е кой знае какво и можеш да си ги правиш ежедневно с 1-2 дни почивка в седмицата, когато прецениш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Юни 2012, 8:43

Веселин|Василев написа:
TNT: Пил съм мелатонин по 5 мг след приема на лецитин, таурин, тирозин, DMAE и гинко билоба (учих за изпити :mhihi: ), но вкарах освен мелатонина, Magnerich (1 табл) и Neurobex (2 табл). Не че нямаше да заспя и и без тях, защото направо си изпържваш мозъка като клокнат Пентиум :D но по мое мнение по-малко от 5 мг няма смисъл щом заспиваш чак в 6.

То е или не заспивам... или се събудя след 15-20мин. и пак не мога да заспя... или се събудя 5-10пъти(буквално) за цялата нощ... За последното ZMA помагаше, но напоследък не помага... Ще си взема, пък ще видя колко ще работи. Поне не е скъп.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 29 Юни 2012, 8:50

Тъкмо вчера се похвалих на сестра ми как приятно ме отрязва 1мг мелатонин вечер преди лягане :smoke: Въобще не разбирам кога съм заспал, пробвай първо с по един хап който обикновено е 1мг 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Юни 2012, 16:24

И аз така си мислих да взема, но поне в силабг няма разфасовка по-малка от 3мг на хапче... Ти на каква фирма пиеш?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата