Откраднаха ми лайсните

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Откраднаха ми лайсните

Мнение от Lacho » 02 Юли 2006, 20:41

Вчера сутринта осъмнах без две лайсни от дясно мамка им да е*а мършляците не само са ми свалили лайсните а и са ми надрали вратата и калника докато са ги сваляли, утре пак ще ходя на застраховател да видиме какво ще кажат, дано поне ми платят за боята. Само да ги набарам мама им мръсна (щото има такава вероятност) ще им се стори тясна София. :bang:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 02 Юли 2006, 21:52

То маи единственото спасение е да си го държиш в мазето бавареца :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Юли 2006, 21:57

това е моито решение на проблема след като и мен ме наказаха :twisted: отдолу е с рапидки
http://kikodelev78.hit.bg/laistni.jpg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 02 Юли 2006, 22:17

kiko написа:това е моито решение на проблема след като и мен ме наказаха :twisted: отдолу е с рапидки

Най-много да ти ги вземат с вратите... айде да не ставам лош пророк обаче :D
---

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 02 Юли 2006, 22:33

не няма да ди барнат боклуците щото се вижда че са пробити вече и никои няма да им ги плати :idea: това е нещо като с пукнатите халогени самоче малко по културно направено :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 03 Юли 2006, 16:57

kiko написа:това е моито решение на проблема след като и мен ме наказаха :twisted: отдолу е с рапидки

Добре си го измислил, става и с коларски болтове. Аз засега няма да ги побългарявам, но при втори такъв случай (дано да не се случва)и аз ще ги закрепвам по някакъв такъв начин. :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 03 Юли 2006, 18:09

На мене един уличен пумиар ми свали предната лява лайсна :) Карам си бавно и това псе като се засили и дирекно се удари във вратата ми, а то тъмно и аз съм надупил музиката чух, че нещо се изтропа, ама помислих, че е от главата на псето и не спрях. После се прибирам и гледам, че я няма и се върщах да я търся, но явно си я беше взело за трофей :mhihi:
Намерих си на ул. Симеон за 20 кинта. Но и аз съм ги прежалил и се чудя кой ли ден ще усъмна без тях, а някой ДРОГАР ще си осигури следващата доза.
п.с Пусни обява в купува

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 04 Юли 2006, 9:04

Няма нужда да пускам обява, намерил съм си цял комплект.
При мен кучето си е носило и отверка :mhihi: :mhihi: ше му се незнае и ми надрало боята. :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 04 Юли 2006, 11:14

не става ли при слагането да им се сложи по малко от черния силикон(за челни стъкла)-няма сваляне! кофтито е, че и мангалите ще се зорят и ти също, ако ти се наложи :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 04 Юли 2006, 12:11

Hristo написа:не става ли при слагането да им се сложи по малко от черния силикон(за челни стъкла)-няма сваляне! кофтито е, че и мангалите ще се зорят и ти също, ако ти се наложи :confused:

Точно за някакво такова скрито захващане мисля в момента, а мангалите нека се зорят тамън ще имам повече време да ги прошнуровам с някой друг патрон. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 04 Юли 2006, 12:14

и наи много да ти издерат вратите или някоя друга мизерия

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 04 Юли 2006, 12:28

Е да ама тогава застрахователите ще ми платят щетите, а като са откраднати ще ми кажат е*и се отзад. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 04 Юли 2006, 21:10

:winky: аз имам 10 ако искате още няма проблем със закопчалките на промоция

Аватар

Re: Откраднаха ми лайсните

Мнение от mafia » 05 Юли 2006, 17:15

Lacho_ написа:Вчера сутринта осъмнах без две лайсни от дясно мамка им да е*а мършляците не само са ми свалили лайсните а и са ми надрали вратата и калника докато са ги сваляли, утре пак ще ходя на застраховател да видиме какво ще кажат, дано поне ми платят за боята. Само да ги набарам мама им мръсна (щото има такава вероятност) ще им се стори тясна София. :bang:

В кой квартал ти ги думнаха :?:

П.П. -преди време по повод подобна тема за халогените някой предложи да се прави схема , кой къде е изгорял и така да си ги очертаваме моментните зони в които барат копеленцата :evil:
Аз оня ден се прибрах към 3 и седа си пуша на балкона...гледам едни вареняци с една бяла Вектра се въртят нещо около блоковете :nono: Зех си бухалката от нас , слезнах и се кашрах във входа...седа си на тъмничко и чакам , а са барнали нещо , а им отидоха капачките :maad: Седях , седях нищо не прават , почаках още малко - тия изчезнаха на някъде - викам си фалшива тревога , дай ше си лягам :arrow: да ама на сутринта на един приятел на жена му на голфа сичките лайсни капо :evil: Пи*ка им майчина , как ги изпуснах вареняците :no: :bang:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 05 Юли 2006, 17:19

Имам съмнение че са ги думнали в Овча купел, обаче е възможно и в центъра на Солунска да е, просто не съм 100% сигурен къде е станало, но предполагам че е станало в Овча купел.

Назад към E36