Мисля да ъпгрейдвам...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Мисля да ъпгрейдвам...
Нещо 320-ка ми се върти из главата... Шестака си е шестак, ама нещо ме притеснява.
Някой колега с 320 (Е36) ако сподели мнение ще ми бъде от полза. Как са чаркалъците като $ в сравнение с 318. Разход градско (София) до колко ще го докарам без много ръчка, защото сега съм на 9 и ми е добре. Ей такива работи ме интересуват основно.
Някой колега с 320 (Е36) ако сподели мнение ще ми бъде от полза. Как са чаркалъците като $ в сравнение с 318. Разход градско (София) до колко ще го докарам без много ръчка, защото сега съм на 9 и ми е добре. Ей такива работи ме интересуват основно.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Аве не е много евтино ама и скъпо не е. В сравнение с 318 не знам но поносимо е зависи си от тва с кви средства разполагаш.Иначе на мен с кротко каране 11-12 градско си отива.За 9 трябва да забравиш ваобще изобщо 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Я сега да видим, аз казвам че под 13-14 няма да ти падне в Софийско-градски условия с приличните ежедневни задръствания, на извънградско смятай между 8 при 120 и 18 при 220, за втория разход имам информация от първа ръка 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Dimo написа:Я сега да видим, аз казвам че под 13-14 няма да ти падне в Софийско-градски условия с приличните ежедневни задръствания, на извънградско смятай между 8 при 120 и 18 при 220, за втория разход имам информация от първа ръка

Подкрепям с 2 ръце.Най-високия разход който съм правил на извънградско е около 11 л.На връщане от събора се придвижихме от Пловдив до Еко-то за 55 мин.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Мисля че разликата нее голяма, 318 не сам карал но 320та ми при нормално каране градско гори около 12 а извън градско около 10, има вероятност за още малко сваляне на разхода но може и да се покачи и доста повече! 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
RE:
Ако караш като ветеран от 2-та световна война и не минаваш през центъра в пиковите часове сутрин и привечер можеш да го докараш и под 10... (лично пробвах) но не си е работа, свирят по теб като на сватба (ма нали пусти експеримент). Иначе при спокоино каране се въртиш около 12-13 (или по-скоро 11-15) градско. За извънградското е толкова колкото колегите са го написали... с около 80км/ч. може и да успееш да паднеш под 8, но зависи от гуми, настилка, общо тегло и т. на т.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ето и едно негативно мнение за шестака - на градско по някое време може да ти дойде малко тромав и муден като усещане за каране. Четирицилиндровият мотор според мен е по-приятен за каране в градски условия особено в час пик в стил спри-тръгни. Дори когато карам на един приятел 316ката компакт си се кефя, че пъргаво обажда маторя, че и купенцето по-лекичко... Обаче ако караш спокойно шестака кефът е голям, както и извънградско. За разход от сорта на 18/100 на извънградско искам да я видя тая кола в какво състояние е, че да ги прави!
Аз съм правил с оригиналния чип около 11 на 100 за около 500 км при зареждане на една и съща колонка преди и след тръгване и при каране, както ми е кеф с изключване на инжекциона на 2 или 3 пъти и климатроник, когато си требваше.

.
кви са тиа разходи, тя направо си е екстра, моята 318ка под 11 не е падала в СФ ,при положение че винаги догоре и на една и съща колонка,
Re: .
perko написа:кви са тиа разходи, тя направо си е екстра, моята 318ка под 11 не е падала в СФ ,при положение че винаги догоре и на една и съща колонка,
И педала под средата слиза само като я изгасиш, нали?
P.S.
Аре стига с тея разходи, щот ако ви питам в друга тема колко ви харчат колите ще има отговори че даже "връщат бензина в туби"!
Ей, градско ми дава максимум 10 (когато се правя на състезател) а извънградско - 7 ако щеш вярвай! Това е невероятно икономичен автомобил за мен!!! Преди карах... абе срам ме е да си призная ама въпроса е че същият разход ми даваше оня керлив кошер....ТОВА Е КОЛАТА!!!
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
abdulcho написа:Ей, градско ми дава максимум 10 (когато се правя на състезател) а извънградско - 7 ако щеш вярвай! Това е невероятно икономичен автомобил за мен!!! Преди карах... абе срам ме е да си призная ама въпроса е че същият разход ми даваше оня керлив кошер....ТОВА Е КОЛАТА!!!
10-градско и 7-извънградско
аре колега спри да говориш глупости
такъв разход при 320-ката няма

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2