Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
за да се запази приема на разнообразни минерални съставки 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
vlad0 написа:за да се запази приема на разнообразни минерални съставки
Ако си решил да топиш мазнини, разнообразието в храната няма да помогне! Не ме разбирай погрешно, няма как да ядеш примерно само пилешко нон-стоп и нищо друго, но ограничението трябва да е много силно и трябва да намериш подходящият интервал за прием на почти една и съща храна, за да не се пренаситиш и да постигнеш резултати!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
аз лично редувам - пилешко, риба, извара, яйца с разнообразни зеленчуци.
Също така си похавам на закуска ЕЛДА/ГРЕЧКА
- доста специфично и може да не му допада на всеки 
Също така си похавам на закуска ЕЛДА/ГРЕЧКА

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
vlad0 написа:аз лично редувам - пилешко, риба, извара, яйца с разнообразни зеленчуци.
Също така си похавам на закуска ЕЛДА/ГРЕЧКА- доста специфично и може да не му допада на всеки
Пиле (бяло месо), риба (риба тон примерно), извара и яйца трябва да присъстват всеки ден в менюто ти, но за някои не е задължително според зависи какво целиш, също така не всички целенчуци са толкова полезни колкото си мислиш! Аз примерно сега ми предстой яко чистене на мазнини и трябва да приемам много белтъчини които са в основата на всичко! Белтъчините са много важни като цяло, защото това са основните 20 вида аминокиселини които изграждат всичко в тялото, от мускули през костите до косата, ензими, хормони, антитела и тн. Белтъчините не трупат запаси за това трябват и въглехидрати, но и те трябва да са ограничени (индивидуално)! Общо взето има много фактори които трябва да се спазят, като почваш някакъв режим на хранене. Ако искаш да постигнеш някакви резултати те съветвам да питаш Любчо, който си цитирал със статия на предишните страници, аз само с него си комуникирам.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Риба - тон не .... боклуци в консерви не ям
)) Имам изготвен план от на Любомир Иванов, но е брутален на моменти ... Неговия хранителен режим може да те доведе до самоубийство
особенно сутрешната закуска :x

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
vlad0 написа:Риба - тон не .... боклуци в консерви не ям)) Имам изготвен план от на Любомир Иванов, но е брутален на моменти ... Неговия хранителен режим може да те доведе до самоубийство
особенно сутрешната закуска :x
Рибата тон не е само в консерви!

Ето я жена ми преди хранителния режим и тренировките:

Ето ме мен (олигофрена

Все си мисля, че да качиш е по-лесно от колкото да свалиш ... ама може би всеки си гледа от неговата камбанария ... 
Това където го държиш в ръката при хладилника не го бях пил 6 месеца .... Сигурно не знаеш какво е за един мъж да не пие от потна чаша бира
просто риба тон не ми е вкусна: сьомга, ципура и пъстърва са рибите, които ям .
Адмирации и на двамата ! Удивително !
Колко време ви отне ?
60г. овесени ядка
5 белтъка + 2 жълтъка
1 лъжица ленено семе
канела
Това се пасира и яде като палачинка .... това е нещо отвратително
Просто тея неща ги прескачам и си избирам нещо друго за хапване пак полезно ...

Това където го държиш в ръката при хладилника не го бях пил 6 месеца .... Сигурно не знаеш какво е за един мъж да не пие от потна чаша бира

Адмирации и на двамата ! Удивително !

60г. овесени ядка
5 белтъка + 2 жълтъка
1 лъжица ленено семе
канела
Това се пасира и яде като палачинка .... това е нещо отвратително

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
vlad0 написа:Все си мисля, че да качиш е по-лесно от колкото да свалиш ... ама може би всеки си гледа от неговата камбанария ...
Адмирации и на двамата ! Удивително !Колко време ви отне ?
60г. овесени ядка
5 белтъка + 2 жълтъка
1 лъжица ленено семе
канела
Това се пасира и яде като палачинка .... това е нещо отвратителноПросто тея неща ги прескачам и си избирам нещо друго за хапване пак полезно ...
Еми да и аз бих казал, че е малко гадна тази закуска, имам я същата като вариант за закуска само грамажите и бройките са други и без лелено семе, но аз не слагам й канелата, защото ще се издрайфам от нея, пия кисело мляко с овесени понякога слагам и изолат, но само по някога. Имам и други варианти от хранителния режим, а съм сигурен, че и ти ги имаш

Ами за времето е трудно да ти кажа, защото имахме пропуски в тренировките, но режима на ядене си се спазваше стриктно, около 8 месеца грубо. Тегаво е първия месец после се свиква и друго не ти се яде.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Хааааа колега,първата ти снимка радва много,как се изнизваш с биричката
Поздравления и за двамата иначе

Поздравления и за двамата иначе

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Веселин|Василев написа:vlad0 написа:аз лично редувам - пилешко, риба, извара, яйца с разнообразни зеленчуци.
Също така си похавам на закуска ЕЛДА/ГРЕЧКА- доста специфично и може да не му допада на всеки
Пиле (бяло месо), риба (риба тон примерно), извара и яйца трябва да присъстват всеки ден в менюто ти, но за някои не е задължително според зависи какво целиш, също така не всички целенчуци са толкова полезни колкото си мислиш! Аз примерно сега ми предстой яко чистене на мазнини и трябва да приемам много белтъчини които са в основата на всичко! Белтъчините са много важни като цяло, защото това са основните 20 вида аминокиселини които изграждат всичко в тялото, от мускули през костите до косата, ензими, хормони, антитела и тн. Белтъчините не трупат запаси за това трябват и въглехидрати, но и те трябва да са ограничени (индивидуално)! Общо взето има много фактори които трябва да се спазят, като почваш някакъв режим на хранене. Ако искаш да постигнеш някакви резултати те съветвам да питаш Любчо, който си цитирал със статия на предишните страници, аз само с него си комуникирам.
Какво мислиш да ти е менюто за якото чистене?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Жоро 320и написа:Веселин|Василев написа:vlad0 написа:аз лично редувам - пилешко, риба, извара, яйца с разнообразни зеленчуци.
Какво мислиш да ти е менюто за якото чистене?
Като го направя ще го постна!

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
Колеги исках да питам След ползване на Креатин 1 месец Задължителна ли е почивка от 20 дена и ако да защо 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Bъ3eLa_csl написа:Колеги исках да питам След ползване на Креатин 1 месец Задължителна ли е почивка от 20 дена и ако да защо
Креатина може да го пиеш и 45 дена (стига да не взимаш ненормални дози).
Прието е после да има период почивка,заради известно натоварване на бъбреците

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
sambeto написа:Bъ3eLa_csl написа:Колеги исках да питам След ползване на Креатин 1 месец Задължителна ли е почивка от 20 дена и ако да защо
Креатина може да го пиеш и 45 дена (стига да не взимаш ненормални дози).
Прието е после да има период почивка,заради известно натоварване на бъбреците
Недоказано такова

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525