компресор
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Един приятел има едно такова рено турбо с карбуратор, и по отношение на бензиновите помпи при него са две, една за ниско налягане и една за високо!!!Блоу Оф-а е хубаво да го има щот при него е без и редовно плюва маркучите!!! Не знам тоз карбуратор дали е удачен за М10 - ка ама да го центроваш е некъв неописуем ужас(поне за нас де)!!!
П.С. Все пак пробвай ще е интересно да видим кво ще излезе!!!
П.С. Все пак пробвай ще е интересно да видим кво ще излезе!!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
предполагам, че щего надуя на 0.3-0.4 бара, но ако все пак някой е по-запознат в какво съотношение ще дойде налягането към конете, моля да сподели.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
По добре слагай инжекция щото в противен случай си обречен на провал или няма да постигнеш нищо 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Както често казват тези които вече са го правили:
След втората седмица ще почнеш да въртиш с ключето вестгейта на турбото и ще има среща от близо така,че по добре събери всичко необходимо и тогава действай.
Успех в начинанието!
След втората седмица ще почнеш да въртиш с ключето вестгейта на турбото и ще има среща от близо така,че по добре събери всичко необходимо и тогава действай.
Успех в начинанието!
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Ако питаш мен, си карай атмосферка кочинката, вместо да налееш едни пари, да видиш, че не ти харесва, след това да ги удвоиш, да видиш, че пак не става и накрая като ги удвоиш удвоените и да кажеш ааа така вече е по добре, ама отидоха едни 3-4-5к, и аз си правих и аз бях налгасил едни пари ама
стана така както ти казвам, а от друга страна не си заслужава, за такава малка разлика от рода на 30-40 коня по добре да си вземеш м20б25 примерно и да си я караш на газ, 90% съм сигурен, че ще си по доволен и няма да има проблеми, защото турбо колите със сток части ... си е.... мамата 

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Turbo-Lag написа:Ако питаш мен, си карай атмосферка кочинката, вместо да налееш едни пари, да видиш, че не ти харесва, след това да ги удвоиш, да видиш, че пак не става и накрая като ги удвоиш удвоените и да кажеш ааа така вече е по добре, ама отидоха едни 3-4-5к, и аз си правих и аз бях налгасил едни пари амастана така както ти казвам, а от друга страна не си заслужава, за такава малка разлика от рода на 30-40 коня по добре да си вземеш м20б25 примерно и да си я караш на газ, 90% съм сигурен, че ще си по доволен и няма да има проблеми, защото турбо колите със сток части ... си е.... мамата
Прав си, но аз турбото така и така ще го имам към края на месеца, при това подарък, а карбуратора ми е Пиербург и май почва да се ебава т.е. ми трябва само един карб. и приятели стругари

Затова и пуснах темата, да добия по-ясна представа дали си струва
Благодаря на всички, но ако има какво още да споделите, моля не се стеснявяйте

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2