Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от dark0 » 20 Юни 2012, 18:19

От купе над 170к.с. дето исках.. се мераклисах на 20ка седан :conf:
Утре имам път към пловдив и я кажете как ви се вижда тази колица -http://www.cars.bg/u590564 дали има смисъл да си уговарям среща с човека да я огледам и да се попазарим ;д
p.s. единствено километрите ме притесняват и евентуално вървежа, че преди няколко дни ходих да гледам една 25ца и вървеше доста доволно и тази 20ка няма да я усетя както трябва ;д

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 20 Юни 2012, 20:06

Не съм сигурен дали тук да питам, но - харесах една 3ка в Ямбол и обмислям в петък да си взема отпуска и да отида да я гледам. Въпроса е можете ли да ме насочите към сервиз там(ако въобще има някакъв по-читав) или поне някой колега от там с диагностика?

ПП До колегата над мен аз последно тествах една 330д и сега имам същите притеснения за тази 320д :mhihi: Лично според мен цената е завишена на тази, която си показал но според повечето от колегите тук именно това е реалната цена на запазен екземпляр и всичко надолу е :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 20 Юни 2012, 20:31

dark0 написа:От купе над 170к.с. дето исках.. се мераклисах на 20ка седан :conf:
Утре имам път към пловдив и я кажете как ви се вижда тази колица -http://www.cars.bg/u590564 дали има смисъл да си уговарям среща с човека да я огледам и да се попазарим ;д
p.s. единствено километрите ме притесняват и евентуално вървежа, че преди няколко дни ходих да гледам една 25ца и вървеше доста доволно и тази 20ка няма да я усетя както трябва ;д

Колата ми прилича на холандска въпреки че може да е била с десен волан.. има нещо не както трябва лесно се познава на едната снимка има стикери и бг винетка на другата ги няма правени са и някой неща които не са оригинални за тази година и модел... :bchug:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Юни 2012, 20:42

dark0 написа:От купе над 170к.с. дето исках.. се мераклисах на 20ка седан :conf:
Утре имам път към пловдив и я кажете как ви се вижда тази колица - http://www.cars.bg/u590564 дали има смисъл да си уговарям среща с човека да я огледам и да се попазарим ;д

тази ръчка дето съм оградил с червено не е ли само на шофьорската седалка :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 20 Юни 2012, 20:43

колата е докарана от острова, това е ясно, а вече как е обърната е др въпрос ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 20 Юни 2012, 20:49

Обаждах се на човека и го поразпитах някои неща и твърди, че не е обръщана и му казах за това с ръчката и той вика" ее как само на 1ната седалка ще го има, нали и 2те седалки са рекаро как ще се местят" и му казах, че ако има нещо ще се обадя допълнително.
Може ли да помоля някой колега от Пловдив ако може да и метне 1 око, че човека каза, че имал ангажимент когато аз имам работа там и мога да видя колата.
:bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 20 Юни 2012, 20:51

ахаха
я му звънни на човека пак и му искай ВИН и да спре с лъжите ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Юни 2012, 20:59

Основният проблем тук е цената, трябва да си откачен да дадеш толкова пари за 20ка. :mhihi: А и М-пакета избегал някъде. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 20 Юни 2012, 21:09

Нямам толкова кеш, а и трябва да ги досъбирам сиигурно още 4-5 месеца иначе с удоволствие бих взел твойта 30ка па нека е обръщана :mhihi: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от Gqbriel » 20 Юни 2012, 21:25

Bavarcho написа:
Утре имам път към пловдив и я кажете как ви се вижда тази колица - http://www.cars.bg/u590564 дали има смисъл да си уговарям среща с човека да я огледам и да се попазарим ;д

тази ръчка дето съм оградил с червено не е ли само на шофьорската седалка :roll:

рекаро салона 2 те седалки са еднакви - пусни едно гоогле за e46 sport seats - images
ImageUploadedByTapatalk1340220302.793071.jpg

Това са на деаняк и 2 са а ръчка За регулиране виаочината на подбедреника
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 21 Юни 2012, 1:05

Одеве му звънях на продавача да му искам ВИН и каза че утре ще ми го изпрати на смс, ама май се разколебах и няма да я гледам даже колата ;д
Ще чакам нещо запазено да изпадне :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 21 Юни 2012, 8:37

ociata написа:харесах една 3ка в Ямбол и обмислям в петък да си взема отпуска и да отида да я гледам. Въпроса е можете ли да ме насочите към сервиз там(ако въобще има някакъв по-читав) или поне някой колега от там с диагностика?

Този въпрос все още е актуален? Ако може и мнение да дадете за самата кола: http://www.cars.bg/u634206 :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 21 Юни 2012, 9:45

Пичове, що не видите обявите в раздел продава на форума :?: :idea:
Има няколко човека редовни в този форум, които в момента си продават колите( 320д / 318и / 330д / 328 и с газово) . Така със сигурност ще ви отпаднат въпросите, англичанка ли е, запазена ли е и прочие безмислици. В обявите във форума всичко си пише. Защо продължавате да умувате за разни дараци докарани за по 1500 евро от някъде си и пуснати тук на 3500 ???

Ако някой може да ми отговори ще съм благодарен :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 21 Юни 2012, 10:39

Съжалявам за :OT: ,но не се сдържах : Смешно ми е и дразнещо вече ,да търсите в тази тема "под вола теле"- тази е обръщана,тази удряна,пребоядисвана,ашладисвана и т.н. и то по снимки! То понаякога и автотъргашите не знаят какъв боклук и с какви дефекти им е докаран,та и с BMW инженер,механик и врачка заедно да отидете да гледате,пак ще ви го набутат! А за коли от BG и в частност от форума не искате и да чуете! Повечето от тези коли са гледани като писано яйце-до скоро Е46 държеше цена и всеки в сектата не пестеше пари за поддръжка! Напротив-на форумските са отстранени вече проблемите,с които са дошли в BG! Започвате да ставате смешни : Има оферти във форума на коли без скрити дефекти,поддържани,застраховани за същите пари,че дори и по-евтини! :banghead: :ranting:
p.s. прочетете , преди да задавате въпроси ТОВА : viewtopic.php?f=2&t=302930&hilit=%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA , за да не изядете боя,не за друго!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 21 Юни 2012, 14:38

dr.peshev написа:Съжалявам за :OT: ,но не се сдържах : Смешно ми е и дразнещо вече ,да търсите в тази тема "под вола теле"- тази е обръщана,тази удряна,пребоядисвана,ашладисвана и т.н. и то по снимки! То понаякога и автотъргашите не знаят какъв боклук и с какви дефекти им е докаран,та и с BMW инженер,механик и врачка заедно да отидете да гледате,пак ще ви го набутат! А за коли от BG и в частност от форума не искате и да чуете! Повечето от тези коли са гледани като писано яйце-до скоро Е46 държеше цена и всеки в сектата не пестеше пари за поддръжка! Напротив-на форумските са отстранени вече проблемите,с които са дошли в BG! Започвате да ставате смешни : Има оферти във форума на коли без скрити дефекти,поддържани,застраховани за същите пари,че дори и по-евтини! :banghead: :ranting:
p.s. прочетете , преди да задавате въпроси ТОВА : viewtopic.php?f=2&t=302930&hilit=%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA , за да не изядете боя,не за друго!

За мен е полезна темата, най-малкото колегите забелязват дребни неща, които никога не бих забелязал сам...

ПредишнаСледваща

Назад към E46