Фондация “Камор” връчи първите три дарения
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Фондация “Камор” връчи първите три дарения
Първите три дарения на фондацията са на стойност 41 463 лв., а да получи чека за една от инициативите бе дошъл кметът на София, г-н Бойко Борисов.
Тази сутрин в столичния Южен парк се състоя презентация на благотворителната фондация “Камор” и на първите проекти, които тя финансира.
Основател на фондацията е г-н Даниел Брененр, собственик на израелската KAMOR Group и президент на “Камор ауто” ООД, официален вносител на марките BMW и MINI в България.
На събитието бяха връчени и символичните чекове за първите три дарения на фондацията:
1. Фондация “Камор” подкрепя инициативата на Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София под надслов “Бързи, малки, но внимателни”. Инициативата е за изграждане на първата по рода си площадка за интерактивно обучение по безопасност на движението. Размерът на дарението е 21 230 лв.
Да получи дарението дойде кметът на София, г-н Бойко Борисов.
2. Фондацията подкрепя финансово закупуване за нуждите на отделението по неанатология на Първа градска болница на един брой Cosy Cot – затопляща маса за новородени, и два броя спринцовка помпа Fresenius Pilot A. Размерът на дарението е 14 473,87 лв.
3. Фондация “Камор” подкрепя за едногодишен период репетиционната дейност на хор “Мистерията на българските гласове”. Дарението е в размер на 5760 лв.
След официалната част децата и техните родители продължиха със своя празник, посветен на безопасността на движението “Бързи, малки, но внимателни”, организиран от фондация “Камор”, Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София.
Източник: Speed-Press
Тази сутрин в столичния Южен парк се състоя презентация на благотворителната фондация “Камор” и на първите проекти, които тя финансира.
Основател на фондацията е г-н Даниел Брененр, собственик на израелската KAMOR Group и президент на “Камор ауто” ООД, официален вносител на марките BMW и MINI в България.
На събитието бяха връчени и символичните чекове за първите три дарения на фондацията:
1. Фондация “Камор” подкрепя инициативата на Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София под надслов “Бързи, малки, но внимателни”. Инициативата е за изграждане на първата по рода си площадка за интерактивно обучение по безопасност на движението. Размерът на дарението е 21 230 лв.
Да получи дарението дойде кметът на София, г-н Бойко Борисов.
2. Фондацията подкрепя финансово закупуване за нуждите на отделението по неанатология на Първа градска болница на един брой Cosy Cot – затопляща маса за новородени, и два броя спринцовка помпа Fresenius Pilot A. Размерът на дарението е 14 473,87 лв.
3. Фондация “Камор” подкрепя за едногодишен период репетиционната дейност на хор “Мистерията на българските гласове”. Дарението е в размер на 5760 лв.
След официалната част децата и техните родители продължиха със своя празник, посветен на безопасността на движението “Бързи, малки, но внимателни”, организиран от фондация “Камор”, Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София.
Източник: Speed-Press

- pantata
- младши ентусиаст
-
Те тава е тая фондация през годините е трупала капитала си от сигурно половината юзъри в форума иначе инициативата е добра
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- pantata
- младши ентусиаст
-
^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
който ги прочел ... прочел ..
Точно днес си говорих в Виктор Gazzaarrrr, че ми е много хубаво новото амплоа да се правя на луд, все още се вързвам обаче на хора, които май не им я много ясно откъде изгрява слънцето на тази земя и са сляпо вярващи ..
Прав си! Евала на такива добри хора !
пс. ще го пратя на pantata, че ме кефи аватара му .. нали съм фен на Jeremy ..
Точно днес си говорих в Виктор Gazzaarrrr, че ми е много хубаво новото амплоа да се правя на луд, все още се вързвам обаче на хора, които май не им я много ясно откъде изгрява слънцето на тази земя и са сляпо вярващи ..

- pantata
- младши ентусиаст
-
И аз ти се радвам на писаниата и на е46-цата на GazzaarrrrTurturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..

Turturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
И на мен като на теб ми се прииска да понапиша няколко думи за това какво е фондация, как се създава, как се набират средства и как хората изкривяват истината за подобни инициативи, но тук във форума всичко се разводни......

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Поне парите са стигнали горе-долу по предназначение-но е уникално дразнещ начина по-който се манипулира обществото.Истината е,че бабичката от съседния блок реално е дала повече пари от Мтел,Камор и всички ''мегадарители'',които всъщност си правят поръчкова реклама
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Eli написа:Turturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
И на мен като на теб ми се прииска да понапиша няколко думи за това какво е фондация, как се създава, как се набират средства и как хората изкривяват истината за подобни инициативи, но тук във форума всичко се разводни......

струва ми те глупаво...
13 мнения
• Страница 1 от 1