Фондация “Камор” връчи първите три дарения

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Фондация “Камор” връчи първите три дарения

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Юни 2006, 22:42

Първите три дарения на фондацията са на стойност 41 463 лв., а да получи чека за една от инициативите бе дошъл кметът на София, г-н Бойко Борисов.

Тази сутрин в столичния Южен парк се състоя презентация на благотворителната фондация “Камор” и на първите проекти, които тя финансира.
Основател на фондацията е г-н Даниел Брененр, собственик на израелската KAMOR Group и президент на “Камор ауто” ООД, официален вносител на марките BMW и MINI в България.
На събитието бяха връчени и символичните чекове за първите три дарения на фондацията:
1. Фондация “Камор” подкрепя инициативата на Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София под надслов “Бързи, малки, но внимателни”. Инициативата е за изграждане на първата по рода си площадка за интерактивно обучение по безопасност на движението. Размерът на дарението е 21 230 лв.
Да получи дарението дойде кметът на София, г-н Бойко Борисов.
2. Фондацията подкрепя финансово закупуване за нуждите на отделението по неанатология на Първа градска болница на един брой Cosy Cot – затопляща маса за новородени, и два броя спринцовка помпа Fresenius Pilot A. Размерът на дарението е 14 473,87 лв.
3. Фондация “Камор” подкрепя за едногодишен период репетиционната дейност на хор “Мистерията на българските гласове”. Дарението е в размер на 5760 лв.
След официалната част децата и техните родители продължиха със своя празник, посветен на безопасността на движението “Бързи, малки, но внимателни”, организиран от фондация “Камор”, Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София.

Източник: Speed-Press
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 30 Юни 2006, 22:56

Те тава е тая фондация през годините е трупала капитала си от сигурно половината юзъри в форума иначе инициативата е добра

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 01 Юли 2006, 1:05

Е все пак правят неща макар чееееееееее.............

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 01 Юли 2006, 9:16

браво, евалла, не само те, който има възможност трябва да до направи според мен, чувството да зарадваш някой по този начин е неопосуемо

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Юли 2006, 16:54

... колко сте далеч от истината ако знаете .. ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Юли 2006, 17:12

ами осветли ни де, щото така всеки може :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 01 Юли 2006, 17:19

Turturelo написа:... колко сте далеч от истината ако знаете .. ;)
Светни ни :idea: ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Юли 2006, 21:31

Какво значение има кой как какво трупал?! Крайно време е да се научим да уважаваме всеки в тази държава, който иска да ПОМОГНЕ :!: И без това такива хора и организации са твърде малко .... :(

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Юли 2006, 23:36

^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
който ги прочел ... прочел ..

Точно днес си говорих в Виктор Gazzaarrrr, че ми е много хубаво новото амплоа да се правя на луд, все още се вързвам обаче на хора, които май не им я много ясно откъде изгрява слънцето на тази земя и са сляпо вярващи ..

Прав си! Евала на такива добри хора ! :mhihi:

пс. ще го пратя на pantata, че ме кефи аватара му .. нали съм фен на Jeremy ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 02 Юли 2006, 0:26

Turturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..

Точно днес си говорих в Виктор Gazzaarrrr, че ми е много хубаво новото амплоа да се правя на луд, все още се вързвам обаче на хора, които май не им я много ясно откъде изгрява слънцето на тази земя и са сляпо вярващи ..

И аз ти се радвам на писаниата и на е46-цата на Gazzaarrrr 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 03 Юли 2006, 10:09

Turturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..

И на мен като на теб ми се прииска да понапиша няколко думи за това какво е фондация, как се създава, как се набират средства и как хората изкривяват истината за подобни инициативи, но тук във форума всичко се разводни......
Изображение

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 03 Юли 2006, 20:44

Поне парите са стигнали горе-долу по предназначение-но е уникално дразнещ начина по-който се манипулира обществото.Истината е,че бабичката от съседния блок реално е дала повече пари от Мтел,Камор и всички ''мегадарители'',които всъщност си правят поръчкова реклама

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Юли 2006, 9:32

Eli написа:

И на мен като на теб ми се прииска да понапиша няколко думи за това какво е фондация, как се създава, как се набират средства и как хората изкривяват истината за подобни инициативи, но тук във форума всичко се разводни......

:dunno: ми не мога да разбера какво те подтикна да напишеш това :shock:
струва ми те глупаво...
Изображение
Изображение

Назад към Основен Форум