Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 4

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от mejdupraznika » 15 Юни 2012, 17:59

протеина?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Юни 2012, 18:18

Метаболизира се до въглехидрат. В единия случай получаваш доста скъпо "гориво", в другия спомага за натрупване на мазнини. Според зависи дали ще изгориш излишъка или ще го складираш.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 16 Юни 2012, 13:33

Здравейте колеги,
Допитвам се до по знаещите и по-опитните :)
Кой от двата протеина е по-добър и ефективен за след тренировка BSN Syntha-6 или GASPARI MyoFusion. Разбира се може да предлагате и други варианти върху които имате наблюдения, като предпочитам в тях да има и BCAA за да не купувам и втора добавка.
Тенкю пипъл :smoke:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от AnathemA » 16 Юни 2012, 22:37

Айде и аз да питам. Колеги мъчат ме едни паласки и мазнини по корема, въпроса е: Кой е най-бързия начин за изкарването на фаянса? Мускулите са си там, просто мазнината трябва да се премахне. Кардио тренировка 3 дни в седмицата и коремни 2? или? Мерси предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 17 Юни 2012, 9:32

AnathemA написа:Айде и аз да питам. Колеги мъчат ме едни паласки и мазнини по корема, въпроса е: Кой е най-бързия начин за изкарването на фаянса? Мускулите са си там, просто мазнината трябва да се премахне. Кардио тренировка 3 дни в седмицата и коремни 2? или? Мерси предварително

диетата е в основата на фаянса :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 17 Юни 2012, 10:36

така и мен ме мъчат паласки и корем, и съм почнал НВД, но въпроса ми е няма ли и мускул да замине покрай диетата? И ако ще замине, то какво да пия, та да не отпътува ? :help:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Юни 2012, 10:46

След всяка тренировка ако тичаш, ще попречиш ли на мускулния растеж или да се тича в отделни дни ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 17 Юни 2012, 15:45

Аз само да похваля брат ми за първото набиране на една ръка :mrgreen:
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 18 Юни 2012, 10:16

ditko1 написа:След всяка тренировка ако тичаш, ще попречиш ли на мускулния растеж или да се тича в отделни дни ?

И на мен ми е интересно,че аз винаги след тренировка тичам,или е по-добре преди нея,или изобщо в друг ден,макар че те остават само 2 свободни в седмицата ?
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Юни 2012, 11:30

AnathemA написа:Айде и аз да питам. Колеги мъчат ме едни паласки и мазнини по корема, въпроса е: Кой е най-бързия начин за изкарването на фаянса? Мускулите са си там, просто мазнината трябва да се премахне. Кардио тренировка 3 дни в седмицата и коремни 2? или? Мерси предварително

Разделно хранене,коремни преси - в по-голямо количество (сутрин и вечер и прави чудеса) и тичане,ама не да се зориш ,а да хванеш темпото в което организмът и дишането ти са сравнително спокойни - ако мога така да се изразя...
Пробвай нещо от сорта 3 дни без въглехидрати и на следващия можеш да приемаш но до обяд и ги редувай - без упражнения забрави да смъкнеш там лесно..казвам ти го от опит...спираш газираното,че скапва всичко наред и алкохолчето също за известно време :mhihi: ..мое лично постижение само с упражнения без никакви химии за 3 месеца е близо 26кг разлика надолу по схема разделно хранене и избягване на въглехидрати,пържено,алкохол и т.н - това за 3 месеца

Темата е много итнересна ,ама 256 страници не можах да прочета :mhihi:
Аз в момента се опитвам да смъкна едни 10кила приблизително - горе долу съм на прав път,но мисля скоро да взема един бърнър с идея,малко по-бърз метаболизъм и т.н - ще видим какво ще стане де...
Който има опит и знания може ли да сподели евентуално какво мога да приемам да ускоря малко процеса...в момента взимам само омега 3 - мерси предварително
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 19 Юни 2012, 17:52

bum_bum написа:Метаболизира се до въглехидрат. В единия случай получаваш доста скъпо "гориво", в другия спомага за натрупване на мазнини. Според зависи дали ще изгориш излишъка или ще го складираш.

Би ли било полезно, за по-бързо сваляне на мазнини, да поя по една доза от 2000 течен l-carnitine преди фитнес? Аз съм на ВМ-НВХ, като идеята ми е само мазнини да топя без мускули!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Юни 2012, 17:59

Според това, което знам Л-карнитина се синтезира в организма. В тоя смисъл приемането му като добавка за мен е абсолютно непотребно.
Изображение

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Мнение от audi_bulgarian » 19 Юни 2012, 18:13

bum_bum написа:Според това, което знам Л-карнитина се синтезира в организма. В тоя смисъл приемането му като добавка за мен е абсолютно непотребно.

Лекарите (ендокринолозите) казват, че се синтезира Л-карнитина, но в много малки количества и затова се препоръчва допълнителен прием при определена схема и при дадени условия :roll: Ама те, лекарите надали са толкова в час, колкото си ти :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 19 Юни 2012, 18:53

Аз пия по 10-15гр Л-карнитин (пудра) в комбинация с кофеин (половин гр) на ден разделено сутрин, преди тренировка и вечер (вечер пропускам кофеина) и се потя като животно в сауна :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Юни 2012, 18:58

audi_bulgarian написа:
bum_bum написа:Според това, което знам Л-карнитина се синтезира в организма. В тоя смисъл приемането му като добавка за мен е абсолютно непотребно.

Лекарите (ендокринолозите) казват, че се синтезира Л-карнитина, но в много малки количества и затова се препоръчва допълнителен прием при определена схема и при дадени условия :roll: Ама те, лекарите надали са толкова в час, колкото си ти :dunno:

Опа, имах в предвид "рециклира", а не "синтезира". Явно си чел някой грешен учебник и ти :mhihi:

Лекарите слабо ме боли фара колко са в час, щото аз имам плочки, а повечето от тях не.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата