Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
doncheff написа:Комп, момп, няма значение. Ако са решили да превъртят километрите, не можеш ги разбра колко са наистина. Като взимах моята Е46-ца, едно момче в Пловдив я гледа и каза, че ако са въртяни километрите, са въртяни навсякъде, защото имало няколко места (2 или 3) на които могат да се сверят километрите. По презумция реших, че не са въртяни (може и така да ми се е искало), но за сега нямам проблеми.
Има дребни детайли при превъртането,но до колегата ,който казва вкарваш на комп - 99% няма да разбереш ако е направено както трябва,а не да се отбие номера

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- drunk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 2003 , E60 530d 2006
Колеги , аз ви казвам това което майстора ми каза :д аз го вкарах и ми излиза на 163 хиляди км , пък майстора ми каза че са реални 100% :Д Пък няма значение на колко е , само да не прави проблеми :Д
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Не изпадайте в излишни спорове, да не оцапаме цялата тема.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Gqbriel написа:Има дребни детайли при превъртането,но до колегата ,който казва вкарваш на комп - 99% няма да разбереш ако е направено както трябва,а не да се отбие номера

Последно видях една Х3-ка (един приятел я гледа и му направих услуга да му я закарам с платформата до Дару Кар да я видят и там) километрите явно бяха направени от човек който разбира (навсякъде - компютър, лайт модул, скорости, ключове) обаче колата явно е влизала в оторизирани сервизи и веднага им показа кога и на колко километри е влизала в сервиз, което не отговаряше на километрите които е колата в момента.
Айде стига по тая тема

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Последно по темата.
Виждал съм коли на по 4-5 години и на над 200 000км и въобще не им личат, нито външно, нито интериор, нито двигател и ходова част.
Като видиш някоя кочина вътре/изподрана, изпочупена с избелели садалки/, кочина вънка, да не говорим за двигателя, трябва да ти е ясно, че колата е на много повече от 200 000км, да не кажа на двойно повече. За мен това значи, че почти всичко по автокъщите и по Горубляне е на над 300 000км и повече със сигурност.
Виждал съм коли на по 4-5 години и на над 200 000км и въобще не им личат, нито външно, нито интериор, нито двигател и ходова част.
Като видиш някоя кочина вътре/изподрана, изпочупена с избелели садалки/, кочина вънка, да не говорим за двигателя, трябва да ти е ясно, че колата е на много повече от 200 000км, да не кажа на двойно повече. За мен това значи, че почти всичко по автокъщите и по Горубляне е на над 300 000км и повече със сигурност.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Баси - няма нито една читава фейсова 330Ci.... 

Si non confectus, non reficiat.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Zagy написа:Баси - няма нито една читава фейсова 330Ci....
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
изкупувай!!!
гледах я отблизо - ненормал

п.с. с джокер

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
За това комби нещо да кажете , на едната снимка с волана махагона не е ли по светъл , а след това е тъмния или това е от светкавицата на апарата
http://www.cars.bg/u612774
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Нека спонеля моето know how за реалните километри.
Когато избирам кола, аз първо избирам марка и модел (т.е. искам е46 и нищо друго). Отварям mobile.de и търся е46 на над 300 хиляди. Ясно е че никой няма да навърти километража на повече, така че съм сигурен, че колите кито гледам наистина за на 300+ хиляди. Оглеждам много добре интериорите (волани, педали, ск лост, салон, гумени уплътнения на вратите) и си и изграждам визия за е46 на 300 хил. След това търся е46 на под 100 хил. След като вече съм виждал предните, много лесно се отсяват колите които са навъртяни от 300 на 100. Останалите обяви са вече на явно по-малко км и дори и да са въртяни са примерно от 150 на 80 хил да кажем. От тях пък си обобщавам как изглежда кола на 100-150 хил. За коли на 200 хил. прилагам линейна интерполация между тези на 100 и тези на 300 хил. Така с много гледане и опит, смея да твърдя че познавам с достатъчна точност реалните километри на колите.
Когато избирам кола, аз първо избирам марка и модел (т.е. искам е46 и нищо друго). Отварям mobile.de и търся е46 на над 300 хиляди. Ясно е че никой няма да навърти километража на повече, така че съм сигурен, че колите кито гледам наистина за на 300+ хиляди. Оглеждам много добре интериорите (волани, педали, ск лост, салон, гумени уплътнения на вратите) и си и изграждам визия за е46 на 300 хил. След това търся е46 на под 100 хил. След като вече съм виждал предните, много лесно се отсяват колите които са навъртяни от 300 на 100. Останалите обяви са вече на явно по-малко км и дори и да са въртяни са примерно от 150 на 80 хил да кажем. От тях пък си обобщавам как изглежда кола на 100-150 хил. За коли на 200 хил. прилагам линейна интерполация между тези на 100 и тези на 300 хил. Така с много гледане и опит, смея да твърдя че познавам с достатъчна точност реалните километри на колите.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
HeBePeH написа:За това комби нещо да кажете , на едната снимка с волана махагона не е ли по светъл , а след това е тъмния или това е от светкавицата на апарата
За мен са различни изцяло
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
pimpo написа:Нека спонеля моето know how за реалните километри.
Ще кача снимка на уплътнения,врати,салон ти ми кажи на колко КМ - е даже и двигателя ще снимам

(волана е според зависи в това съм убеден - всичко е начин на шофиране и поддръжка)
Здравейте искам малко мнения относно бмв 320и 170 к.с. двоен ванос,автоматик,2001 година.Като цяло добра ли е колата?
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Zagy написа:Баси - няма нито една читава фейсова 330Ci....
Ето една читава -
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =SportsCar
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
jumjumski написа:Zagy написа:Баси - няма нито една читава фейсова 330Ci....
Ето една читава -
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =SportsCar
За тая сума някоя М3 ще си вземе от България
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Никой не твърди обратното,просто показвам читаво 330...