Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от xerial » 08 Юни 2012, 9:16

kriso85 написа:Te добавките на капсули са супер неизгодни.
И от тия двете какво точно очакваш ? Иначе дозата на глутамина е 15-20 гр. дневно на дози от по 5 грама.
Тия 240 капсули няма да стигнат и за 2 седмици...

Личното ми мнение е че няма да ги усетиш тия добавки, няма да има и никакъв ефект от тях, така комбинирани.

Ами честни казано тия добавки са ми перфектни за това което искам ;)
как съм ги дал парите е друг въпрос , който не е важен :yes:

Ползвам ги тези добавки за възстановяване и тонус отколкото за някакви плажни мераци. Играя футбол 2-3 поне в седмицата + 3 тренировки във Фитнеса и с тези и подобни добавки - нещата се получават , да бавно , но на мен ми харесва резултата :)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 08 Юни 2012, 11:11

Предлагат ми Л-карнитин база 1кг за 70лв, някой не иска ли да го делнем, че 1 килце ми е множко ...

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 08 Юни 2012, 13:30

latrel написа:Предлагат ми Л-карнитин база 1кг за 70лв, някой не иска ли да го делнем, че 1 килце ми е множко ...

Под каква форма е?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 08 Юни 2012, 13:58

прах

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2012, 17:12

излъгах се да отида в 120то училище днес да гледам турнирче на лостовете там.
приятно ме учудиха няк'ви малки келеши (най-малкият беше на 9 :shock: години) :clap:
Но и като цяло се оказа пубертетско събитие- средна въраст 15на години на участници (и зрители..)
и за да е съвсем пубертетско-келешите успяха да се сбият като на циганска сватба :banghead: -полиция,линейки, срам.. :help:
еднообразна програма също- не знам дали по сценарий-почти всички правеха едни и същи маймунджилъци :roll:
2-3 келеша обаче се постараха,и показаха нещо по-ефектно..
честно казано със същата програма и участници не бих отишъл да гледам пак.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 10 Юни 2012, 17:22

xerial написа:
И от тия двете какво точно очакваш ? Иначе дозата на глутамина е 15-20 гр. дневно на дози от по 5 грама.

Личното ми мнение е че няма да ги усетиш тия добавки, няма да има и никакъв ефект от тях, така комбинирани.

Ползвам ги тези добавки за възстановяване и тонус отколкото за някакви плажни мераци. Играя футбол 2-3 поне в седмицата + 3 тренировки във Фитнеса и с тези и подобни добавки - нещата се получават , да бавно , но на мен ми харесва резултата :)

Можеше да си вземеш един Х-тенд - съдържа глутамин+бцаа, в невероятна комбинация.
Щеше да си по-доволен. А и на вкус е добре, става доста приятна напитка по време на тренировка.
А и с пет тренировки седмично, ако не си на супер добър хранителен режим незнам как възстановяваш само с глутамин и аминота.

И ако смениш обикновените амино с Бцаа по 15 гр. на ден ще си още по-доволен от към възстановяване и резултат , да знаеш ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 10 Юни 2012, 17:40

kriso85 написа:
xerial написа:

Можеше да си вземеш един Х-тенд - съдържа глутамин+бцаа, в невероятна комбинация.
Щеше да си по-доволен. А и на вкус е добре, става доста приятна напитка по време на тренировка.
А и с пет тренировки седмично, ако не си на супер добър хранителен режим незнам как възстановяваш само с глутамин и аминота.

И ако смениш обикновените амино с Бцаа по 15 гр. на ден ще си още по-доволен от към възстановяване и резултат , да знаеш ;)

X-tend - не го знам какво е , но ще го проверя :)
Но аз казах че съм си ги взел тези да ги пробвам :D иначе , освен Амино и глутамина пия и БЦАА (http://fhl.bg/products/product/1376/max ... o-ptk.html) + Креатин (http://fhl.bg/products/product/473/storm-756-g.html)
Иначе като възстановяване , сега ми се натрупаха малко повече мачлета ... и се усещам по-изморен от обикновенно , но си стана и доста жега, което мен лично ме тормози...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Юни 2012, 20:29

Може и да избягваш хапчета и капсули за продукти, които се предлагат и на прах... Бая по-евтино излиза, а на прах се усвояват и по-добре :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 11 Юни 2012, 14:12

Някой може ли да каже колко време мога да взимам анимал пак витамините и след това колко трябва да си почина :roll:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 11 Юни 2012, 14:57

Radoslav318i написа:Някой може ли да каже колко време мога да взимам анимал пак витамините и след това колко трябва да си почина :roll:

Ако вземеш голямата опаковка,пии 21 дена,после почивай 21 дена,после изпии останалите 21 пакетчета.
След това е хубаво да починеш около 2 месеца от тях :P

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Юни 2012, 15:59

А от NOW Adam нали няма нужда от почивка? При положение, че взимам половин доза принципно... От няколко месеца ги пия :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 11 Юни 2012, 16:28

sambeto написа:
Radoslav318i написа:Някой може ли да каже колко време мога да взимам анимал пак витамините и след това колко трябва да си почина :roll:

Ако вземеш голямата опаковка,пии 21 дена,после почивай 21 дена,после изпии останалите 21 пакетчета.

Благодаря колега но опаковката незнам каква е защото ги взимам от фитнеса.. 11 хапа са вътре :dunno: А примерно докато почивам от анимала може ли да си пиивам протеин :oops:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 11 Юни 2012, 17:25

Radoslav318i написа: А примерно докато почивам от анимала може ли да си пиивам протеин

:ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 11 Юни 2012, 17:46

За каква почивка от витамини говорим изобщо ?
Аз съм изпивал 2 големи опаковки Анимал Пак една след друга, и после не съм си почивал просто си бях взел Ориндж Триад, които също са мощни витамини ....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 11 Юни 2012, 18:47

Radoslav318i написа:
sambeto написа:

Благодаря колега но опаковката незнам каква е защото ги взимам от фитнеса.. 11 хапа са вътре :dunno: А примерно докато почивам от анимала може ли да си пиивам протеин :oops:

Тия 11 хапчета = 1 дневна доза = 1 пакетче.
Една голяма опаковка с Анимал Пак съдържа 44 пакетчета = 44 дневни дози :yes:
По горе съм съм написал 21 дена да пиеш,ама в същност са 22 дена,демек половината от една голяма опаковка :P
Няма проблем да пиеш протеин по време всяко време ;)

kriso85 написа:За каква почивка от витамини говорим изобщо ?
Аз съм изпивал 2 големи опаковки Анимал Пак една след друга, и после не съм си почивал просто си бях взел Ориндж Триад, които също са мощни витамини ....

Ако съдим по въпроса зададен от колегата....за витамини,следва човек да помисли,че човека който пита не е с кой знае какъв опит в залата,и според мене на такъв още необработен организъм няма кой знае какъв смисъл да пие по 11 хапчета на ден в продължение на 2 месеца примерно.
Да става въпрос за витамини,ама те са мааалко по силни от Supravit примерно :mrgreen:
Да влезе малко в час,пък после да пие и по 2 пакета на ден ако иска,мое мнение 8)
Последна промяна sambeto на 11 Юни 2012, 18:55, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата