М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
нашите велики креативни дизайнери

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
^

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
На мен пък понякога заради жената ми се случва да гледам TLC. Ето там вече човек може да се гръмне - 10 мин предаване, после реклама и така 24/7. Но рекламите са буквално едни и същи с месеци и през 10 мин дават едно и също 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Абе....Вас кой ви бие, кара насила или принуждава по някакъв начин да гледате телевизия?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
acho.rs написа:Jordana написа:Всичко изписано по нагоре означава само едно .....рекламите са си свършили перфектно работата.![]()
![]()
Целта им е точно това да бъдат забелязани и на подсъзнателно ниво се запеметяват елементи от рекламата дори и да не ни харесва.Тия неща не се пускат как да е.Има доста специалисти зад това нещо и се прави съвсем умишлено и целенасочено.
Е при мен не са си свършили работата защото нямам :
- гъбички
- диария
- падане на зъби
- мензис

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Къде забравихте най-яката вафла

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
TNT написа:E па виж няколко мнения нагоре
Да, наистина, спомената е, ама друго си е да я има изтипосана с перфектната й визия

Иначе аз също адски се дразня от рекламите, затова гледам главно канала history, там поне няма кьорава реклама. В последно време вече и по discovery и national geographic спамят реклами като ненормални, което ме отврати и отдавна спрях да ги гледам и тях. А нашите бълвочи изобщо не ги коментирам, 1/3 от времето определено за дадено предаване/филм е заето от реклами...гнусна работа

Аз лично НИКОГА, ама наистина никога не съм си купил нещо рекламирано по телевизията. Нито една реклама не ме накарала да пазарувам продукта, независимо дали е храна или каквото и да било. От друга страна пък майка ми изкупи половината продукция на Телешопа, ама това е друга тема

А сега сериозно по въпроса с телевизията която зачекнахме.Една от най-гледаните телевизии БТВ всеки ден изсипва хиляди тонове негативизъм в българите с новините си.Забелязвате ли че всяка втора тема е така представена с цел представяне само недостатъците на всеки и всичко свързано в бг?Предполагам доста от нас следят английското ббс и просто няма общо.Аз лично не гледам тв вече (освен от време на време дискавъри ,нешънъл,и хистори).Фейсбука ми е работен само и е екстра .
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
KIM написа:А сега сериозно по въпроса с телевизията която зачекнахме.Една от най-гледаните телевизии БТВ всеки ден изсипва хиляди тонове негативизъм в българите с новините си.Забелязвате ли че всяка втора тема е така представена с цел представяне само недостатъците на всеки и всичко свързано в бг?Предполагам доста от нас следят английското ббс и просто няма общо.Аз лично не гледам тв вече (освен от време на време дискавъри ,нешънъл,и хистори).Фейсбука ми е работен само и е екстра .
Точно за това не гледам бтв

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Ето за това не гледам вече телевизия само когато ям нещо и си пускам да не ми е скучно, иначе да седна специално да гледам някой филм или нещо подобно да не се и чува. То това е за спокойни хора аз не мога. Както казвате на 5 - 10мин рекламии, ама рекламии.. И то едни и същи лекарства, банки, нескафе, някакви мизерии шампоани, бои за коса и какви ли не дивотии. Даже мога и да ги рецитирам
някой. То бива тяхно, но прекаляват. Малко усещане направо откачам . 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Elesar74 написа:Абе....Вас кой ви бие, кара насила или принуждава по някакъв начин да гледате телевизия?
Домашните любимци ме принуждават да гледам поне новините , за да се "информират" и да "знаят" какво става около тях . Типични промити мозъци

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Че какво им е на рекламите?
Те са си в духа на бълвочите, наречени телевизионни програми - или има т.нар. магазинни предавания, до болка еднакви и все по-плоски; или "шоу"-та с един водещ, един оркестър, евентуално "балет", едни и същи изпълнители и гости и публика, която ръкопляска само под команда; или сладникави сериали тип "езиков курс" + родословно дърво до Н-то поколение, с преплетени клони; или също толкова еднообразни и предсказуеми екшъни с напомпани мускулести нечовеци, престрелки, преследвания и съмнителни силиконови кукли тип "винаги готови"; или т.нар. детски филмчета, в които ругатните и обидите са вместо бонбонки за децата... Дори информационните емисии са в този дух, че и с 50% достоверност...
Та питам: с какво плюенето на кръв в белия умивалник е по-гнусно от сниманото в близък план и в забавен каданс подпухнало от бой лице със сцепени устни, изригващи струя кръв и зъби, в еди-кое си криминале???
С какво гъбичките са по отвращаващи от размазването на нечий мозък по стената, в някоя сцена на поредния екшън???
С какво синята течност, изливана върху мека бяла повърхност, притеснява повече от все по-реалистичното показване на все по-интимни сцени?
Какви потребности и наклонности трябва да има онзи, който ще пожелае късно вечер "да се срещне с нецензурираната версия на "Спартак""? ЗАЩО изобщо е създадена такава версия???????? И защо този любител на подобни версии ще се притеснява от коментиране на хемороидите, при това без визуализацията им!?!
Хич да не ви пука!
Използвайте "муте"то по-често и сядайте с гръб към телевизора! Пък, ако не го включвате, ще е най-добре - ще видите колко по-съществени и по-вълнуващи неща се случват в реалния живот край нас...
Те са си в духа на бълвочите, наречени телевизионни програми - или има т.нар. магазинни предавания, до болка еднакви и все по-плоски; или "шоу"-та с един водещ, един оркестър, евентуално "балет", едни и същи изпълнители и гости и публика, която ръкопляска само под команда; или сладникави сериали тип "езиков курс" + родословно дърво до Н-то поколение, с преплетени клони; или също толкова еднообразни и предсказуеми екшъни с напомпани мускулести нечовеци, престрелки, преследвания и съмнителни силиконови кукли тип "винаги готови"; или т.нар. детски филмчета, в които ругатните и обидите са вместо бонбонки за децата... Дори информационните емисии са в този дух, че и с 50% достоверност...
Та питам: с какво плюенето на кръв в белия умивалник е по-гнусно от сниманото в близък план и в забавен каданс подпухнало от бой лице със сцепени устни, изригващи струя кръв и зъби, в еди-кое си криминале???

С какво гъбичките са по отвращаващи от размазването на нечий мозък по стената, в някоя сцена на поредния екшън???

С какво синята течност, изливана върху мека бяла повърхност, притеснява повече от все по-реалистичното показване на все по-интимни сцени?

Какви потребности и наклонности трябва да има онзи, който ще пожелае късно вечер "да се срещне с нецензурираната версия на "Спартак""? ЗАЩО изобщо е създадена такава версия???????? И защо този любител на подобни версии ще се притеснява от коментиране на хемороидите, при това без визуализацията им!?!

Хич да не ви пука!
Използвайте "муте"то по-често и сядайте с гръб към телевизора! Пък, ако не го включвате, ще е най-добре - ще видите колко по-съществени и по-вълнуващи неща се случват в реалния живот край нас...

"... _ _ _ ..."
stozashto написа:Пък, ако не го включвате, ще е най-добре - ще видите колко по-съществени и по-вълнуващи неща се случват в реалния живот край нас...
+1
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!