М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

Мнение от blacksapphire » 08 Юни 2012, 9:35

нашите велики креативни дизайнери :mhihi:

Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Юни 2012, 12:25

^

Изображение
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 520i
Детайли за колата: М52B20TU

Мнение от sedd » 08 Юни 2012, 13:27

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Мнение от yellowsubmarine » 08 Юни 2012, 15:33

На мен пък понякога заради жената ми се случва да гледам TLC. Ето там вече човек може да се гръмне - 10 мин предаване, после реклама и така 24/7. Но рекламите са буквално едни и същи с месеци и през 10 мин дават едно и също :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Юни 2012, 20:28

Абе....Вас кой ви бие, кара насила или принуждава по някакъв начин да гледате телевизия?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 09 Юни 2012, 21:42

acho.rs написа:
Jordana написа:Всичко изписано по нагоре означава само едно .....рекламите са си свършили перфектно работата. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Целта им е точно това да бъдат забелязани и на подсъзнателно ниво се запеметяват елементи от рекламата дори и да не ни харесва.Тия неща не се пускат как да е.Има доста специалисти зад това нещо и се прави съвсем умишлено и целенасочено.

Е при мен не са си свършили работата защото нямам :
- гъбички
- диария
- падане на зъби
- мензис
:dunno:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 09 Юни 2012, 21:52

Къде забравихте най-яката вафла :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Юни 2012, 21:58

E па виж няколко мнения нагоре :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 09 Юни 2012, 22:07

TNT написа:E па виж няколко мнения нагоре :mhihi:

Да, наистина, спомената е, ама друго си е да я има изтипосана с перфектната й визия :mhihi:

Иначе аз също адски се дразня от рекламите, затова гледам главно канала history, там поне няма кьорава реклама. В последно време вече и по discovery и national geographic спамят реклами като ненормални, което ме отврати и отдавна спрях да ги гледам и тях. А нашите бълвочи изобщо не ги коментирам, 1/3 от времето определено за дадено предаване/филм е заето от реклами...гнусна работа :bang: За съжаление няма какво да правим :(

Аз лично НИКОГА, ама наистина никога не съм си купил нещо рекламирано по телевизията. Нито една реклама не ме накарала да пазарувам продукта, независимо дали е храна или каквото и да било. От друга страна пък майка ми изкупи половината продукция на Телешопа, ама това е друга тема :mhihi:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 09 Юни 2012, 22:26

А сега сериозно по въпроса с телевизията която зачекнахме.Една от най-гледаните телевизии БТВ всеки ден изсипва хиляди тонове негативизъм в българите с новините си.Забелязвате ли че всяка втора тема е така представена с цел представяне само недостатъците на всеки и всичко свързано в бг?Предполагам доста от нас следят английското ббс и просто няма общо.Аз лично не гледам тв вече (освен от време на време дискавъри ,нешънъл,и хистори).Фейсбука ми е работен само и е екстра .
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 09 Юни 2012, 22:43

KIM написа:А сега сериозно по въпроса с телевизията която зачекнахме.Една от най-гледаните телевизии БТВ всеки ден изсипва хиляди тонове негативизъм в българите с новините си.Забелязвате ли че всяка втора тема е така представена с цел представяне само недостатъците на всеки и всичко свързано в бг?Предполагам доста от нас следят английското ббс и просто няма общо.Аз лично не гледам тв вече (освен от време на време дискавъри ,нешънъл,и хистори).Фейсбука ми е работен само и е екстра .

Точно за това не гледам бтв :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 10 Юни 2012, 10:05

Ето за това не гледам вече телевизия само когато ям нещо и си пускам да не ми е скучно, иначе да седна специално да гледам някой филм или нещо подобно да не се и чува. То това е за спокойни хора аз не мога. Както казвате на 5 - 10мин рекламии, ама рекламии.. И то едни и същи лекарства, банки, нескафе, някакви мизерии шампоани, бои за коса и какви ли не дивотии. Даже мога и да ги рецитирам :mhihi: някой. То бива тяхно, но прекаляват. Малко усещане направо откачам . :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Юни 2012, 12:01

Elesar74 написа:Абе....Вас кой ви бие, кара насила или принуждава по някакъв начин да гледате телевизия?

Домашните любимци ме принуждават да гледам поне новините , за да се "информират" и да "знаят" какво става около тях . Типични промити мозъци :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 10 Юни 2012, 13:38

Че какво им е на рекламите?
Те са си в духа на бълвочите, наречени телевизионни програми - или има т.нар. магазинни предавания, до болка еднакви и все по-плоски; или "шоу"-та с един водещ, един оркестър, евентуално "балет", едни и същи изпълнители и гости и публика, която ръкопляска само под команда; или сладникави сериали тип "езиков курс" + родословно дърво до Н-то поколение, с преплетени клони; или също толкова еднообразни и предсказуеми екшъни с напомпани мускулести нечовеци, престрелки, преследвания и съмнителни силиконови кукли тип "винаги готови"; или т.нар. детски филмчета, в които ругатните и обидите са вместо бонбонки за децата... Дори информационните емисии са в този дух, че и с 50% достоверност...

Та питам: с какво плюенето на кръв в белия умивалник е по-гнусно от сниманото в близък план и в забавен каданс подпухнало от бой лице със сцепени устни, изригващи струя кръв и зъби, в еди-кое си криминале??? :dunno:
С какво гъбичките са по отвращаващи от размазването на нечий мозък по стената, в някоя сцена на поредния екшън??? :dunno:
С какво синята течност, изливана върху мека бяла повърхност, притеснява повече от все по-реалистичното показване на все по-интимни сцени? :dunno:
Какви потребности и наклонности трябва да има онзи, който ще пожелае късно вечер "да се срещне с нецензурираната версия на "Спартак""? ЗАЩО изобщо е създадена такава версия???????? И защо този любител на подобни версии ще се притеснява от коментиране на хемороидите, при това без визуализацията им!?! :dunno:

Хич да не ви пука!
Използвайте "муте"то по-често и сядайте с гръб към телевизора! Пък, ако не го включвате, ще е най-добре - ще видите колко по-съществени и по-вълнуващи неща се случват в реалния живот край нас... :)
"... _ _ _ ..."

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Юни 2012, 15:08

stozashto написа:Пък, ако не го включвате, ще е най-добре - ще видите колко по-съществени и по-вълнуващи неща се случват в реалния живот край нас... :)

+1
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата