Съвет за "shadow line"

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Re: Съвет за "shadow line"

Мнение от stasko5 » 09 Юни 2012, 17:06

Аз направих моята с фолио. Бъбреците станаха уникални, защото ги свалихме. За лайсните не ни се занимаваше да ги сваляме и като се има предвид, че го правихме до 12:30 през нощта, стана доста добре, е има 2-3 места където сме сгрешили, но като имам време ще мина 2-те лайсни наново, защото вече знаем как става.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 30e » 09 Юни 2012, 23:32

...
Последна промяна 30e на 04 Дек 2014, 14:22, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530da 04'
Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
Детайли за колата: China Maina Town Tuning

Мнение от sawion » 10 Юни 2012, 11:05

stasko5 кажи за фолиото какво е и от къде го взе? някъква цена евентуално?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 10 Юни 2012, 11:51

Фолиото е на 3м черно. Купено е от http://www.partners.bg/ - намират се на Геме Димитров. Взех 40см на 1.55 толкова е ширината на ролката и общо взето ми стигна, даже остана 1 резервна лента за някоя лайсна. Това струваше 21.60 лв.
Ще ви трябва пистолет за горещ въздух или в нашия случай сешуар, че пистолета беше на вилата. Фолиото е уникално, много добро, по-скъпо от обикновеното, но как се опъва...просто много добро. Снимки засега не съм правил от близко, има една тема в Извън темата, където едно момиче карах на бала и може да се види как е станала. Принципно ако някои знае лесеен начин за сваляне на лайсните, те ще станат перфектни, просто ние не смяхме след като загубихме толко време за бъбреците. Иначе с една тънка карта, кредитна или не6то подобно просто подгъвате и прибирате в уплатненията и също става добре, единствените 2-3 забележки, които споменах са на местата, където лайсната се среща с другите черни лайсни и няма къде да се подгъне, там без да искаме сме цепнали 1-2мм повече някъде и се е получила лека забележка, но за да я види човек ще му трябва доста време и доста отблизо.
Изображение

Предишна

Назад към Е60/Е61