Полиране на алуминиеви джанти
Модератор: bum_bum
- Огито Ангелов
- Потребител
-
- Кара: Ниско
Re: Полиране на алуминиеви джанти
Последна промяна Огито Ангелов на 20 Май 2012, 23:21, променена общо 1 път
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
niki7010 написа:Айде и аз да кажа нещо! С нож става,но ако си го прежалил за тази цел,но също може и да използваш едра шкурка,80 да речем! Допри кичето докато се върти! Ще свърши работа! Ако имаш 40 още по добре! След това я изхвърляш обаче,защото се замазва с пастата! Успех!
тва е другия вариянт... но го отхвърлих понеже да даваш 2-3 лв за да си изчистиш кечето не е рентабилно аз с ХасФалта съм пре доволен

п.п туморооу ще постна нови снимки на едни липчета
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Огито Ангелов
- Потребител
-
- Огито Ангелов
- Потребител
-
- niki7010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото има!
- Мечтае да кара: Каквото дойде!
Свеж полъх за тези джанти! 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- niki7010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото има!
- Мечтае да кара: Каквото дойде!
BBS-RS с интересни размери 15" J8 ET12
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колеги, тъй като темата вече стана малко "скрита реклама на Нескафе" ще помоля хората, които полират джанти и др. елементи срещу заплащане повече да не публикуват снимки тук.
Идеята на темата,а и на форума като цяло е взаимопомощ. Снимки на полирани джанти може да си намерим в Гугъл с хиляди. Полза от тях тук няма.
Идеята на темата,а и на форума като цяло е взаимопомощ. Снимки на полирани джанти може да си намерим в Гугъл с хиляди. Полза от тях тук няма.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Какво лошо има да публикуват снимки ? Те хората са си казали с какво го правят, как го правят ?! Помагат на колеги с напътствия и съвети, някъде да се споменава за цени за полиране - не... Ако някой иска вече да си се свърже с колегите, има си начини... В момента цялата тема е с прекрасна насоченост в стил, колеги споделят на колеги какво им се е получило... Всичко е комерисално, което не е на модератор/администратор, повечето дърти юзъри се гонят, давайте го малко по-така... Нека се развиваме заедно, а не всеки поотделно

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Който иска да рекламира работата си си пуска обява и слага снимки колкото иска. Как да е, не искам да влизам в полемики и обяснения.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И на мен темата ми стана супер тъпа... ако ми се гледат снимки на полирани джанти ще влезна в гугъл-а и ще гледам полирани джанти... то поне да пускаха само снимки на джанти от БМВ иди дойди, ама се нагледахме на джанти от Шкода до джанти от Мерцедес... хубаво от време на време и те се включват, но темата беше как се полира и някой после да се похвали как са му станали джантите на БМВ-то...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Мен пък ми харесва да гледам хубаво полирани джанти в БГ и ги следя с интерес, хората не виждам да са се рекламирали или пък да си пазят майсторлъка в тайна кое как се прави, нека другите да се амбицират и да се стремят към такива добри резултати 

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
bum_bum написа:Колеги, тъй като темата вече стана малко "скрита реклама на Нескафе" ще помоля хората, които полират джанти и др. елементи срещу заплащане повече да не публикуват снимки тук.

излагате се вече

личи си че за вас форума и събора не е място за ентусиасти ,а начин за правене на пари.
печалбари
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз от форума пари не правя. По-скоро форума може да прави пари от мен, щото модерирам без заплащане и каквито и да е било други привилегии.
Направена ми беше преди време забележка, че предложих едно от останалите ми масла от преди на доста ниска цена на човек, който питаше. Сам си изтрих поста после.
Съображенията ми тук са, че темата на Десо също бе заключена поради това, че нямаше обява. Човека също обясняваше там всичко, което го питат. Лично на мен ми помогна в избора на полираща машина и препарати. Въпрос на правила обаче
А и в крайна сметка това е технически форум. Който има въпроси пита в темата и който има желание му отговаря. Ако е само за снимки може да си станете приятели във Фейсбук и да си ги гледате.
Както казах и по-горе не искам да влизам в полемики дали съм прав или не. Може и да не съм, но такива са правилата, тъй че важат за всички. Моята работа в случая е да ги приложа. Достатъчно мнения одобрих на хората, които полират срещу заплащане за да могат да си пуснат доста снимки от работата. Мисля, че е достатъчно бонус, който дадох. Много други нямаше да ги пуснат.
Направена ми беше преди време забележка, че предложих едно от останалите ми масла от преди на доста ниска цена на човек, който питаше. Сам си изтрих поста после.
Съображенията ми тук са, че темата на Десо също бе заключена поради това, че нямаше обява. Човека също обясняваше там всичко, което го питат. Лично на мен ми помогна в избора на полираща машина и препарати. Въпрос на правила обаче

А и в крайна сметка това е технически форум. Който има въпроси пита в темата и който има желание му отговаря. Ако е само за снимки може да си станете приятели във Фейсбук и да си ги гледате.
Както казах и по-горе не искам да влизам в полемики дали съм прав или не. Може и да не съм, но такива са правилата, тъй че важат за всички. Моята работа в случая е да ги приложа. Достатъчно мнения одобрих на хората, които полират срещу заплащане за да могат да си пуснат доста снимки от работата. Мисля, че е достатъчно бонус, който дадох. Много други нямаше да ги пуснат.