Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: Случки на пътя

Мнение от Projektzwo » 01 Юни 2012, 14:35

Ivo_Dinkov написа:Може ли да ми споделите кой е ползвателя на този номер 1068 от събора тази година, за да предприемем съответните действия.
От Ауди форума:

Има един келеш с *********(б.а- редактирано от модератор) БМВ Е36 дето обича се върти на страничния вход на гаража на мола Карфур.Е да ама оняден се завъртЕ 3 пъти там на мокрото,даде газ на излизане от врътката и като се засука на другата страна удари една жена с една Корса дето го чакаше да мине тоя келеш и отгоре на всичкото не спря а си продължи
Са аз му видех номера от тия дето ги раздават на събора за *********(б.а- редактирано от модератор)(БМВ) . 1068 му е номера

пиши ЛС на някой от управата, би следвало да съдействат...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 01 Юни 2012, 15:09

Projektzwo написа:
Ivo_Dinkov написа:Може ли да ми споделите кой е ползвателя на този номер 1068 от събора тази година, за да предприемем съответните действия.
От Ауди форума:

Има един келеш с *********(б.а- редактирано от модератор) БМВ Е36 дето обича се върти на страничния вход на гаража на мола Карфур.Е да ама оняден се завъртЕ 3 пъти там на мокрото,даде газ на излизане от врътката и като се засука на другата страна удари една жена с една Корса дето го чакаше да мине тоя келеш и отгоре на всичкото не спря а си продължи
Са аз му видех номера от тия дето ги раздават на събора за *********(б.а- редактирано от модератор)(БМВ) . 1068 му е номера

пиши ЛС на някой от управата, би следвало да съдействат...

Много глупаво да удариш някой и да избягаш, аз също на ден го минавам минимум два пъти целия паркинг и позавъртам дупето "небрежно", на всеки може да се случи да изтърве колата, но как няма да спре, извини, компенсира... а иначе за целта си има и камери.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 05 Юни 2012, 21:58

Незнам обаче има една "кифла" с бяло Ауди а5 с варненска регистрация, която се подвизава в София.
Вече с най-малко 5 човека съм си говорил за тая, прави хипер нарушения постоянно и псува и свири на хората, които засича.
Първия път като се засякох с нея караше срещу мен в насрещното на ул.Хенрих Ибсен/Сребърна. Щеше да ме убие, а караше срещу мен с надут клаксон и докато се разминавахме на косъм ме псуваше и ми показваше среден пръст.
Втория случаи беше, когато ми взе предимството в кв.Гоце Делчев, свирнах й , а тя започна да ме псува, тръгнах да карам след нея и тоя път да я нокаутирам, но тя избяга в насрещното с пуснати аварийни и постоянно натиснат клаксон...
Имам и други случки с нея, както и други мои 5 приятели са се засичали с нея неприятно, та явно тая цяла София я знае.
Последния път като я видях обаче...възмездие...беше се заяла с един дядо с ладичка и му свиреше, изпревари го и пред него наби спирачки, след това тръгна и пак спря, абе гавреше се с човека, а аз бях на светофара и се чудех как да я докопам тая :banghead: . Но възмездието дойде, даде яко газ, тръгна по една малка уличка сигурно със 60км/ч и се чу баааам. :lol: Мина през бая дълбока дупка и така изтрещя, че чак драго ми стана :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 06 Юни 2012, 22:18

cHaunepucTa написа: ...
Запиши и номера и подай сигнал срещу нея за опасно каране и прочие, може и да стане нещо, но като цяло ме съмнява щом е кифла със скъпо ауди :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 07 Юни 2012, 8:49

b0bituy написа:
cHaunepucTa написа: ...
Запиши и номера и подай сигнал срещу нея за опасно каране и прочие, може и да стане нещо, но като цяло ме съмнява щом е кифла със скъпо ауди :mhihi:

Ти се майтапиш нещо :)
Аз виках полиция за една кола под терасата ми, на която цяла нощ й свири алармата и беше глас в пустиня...Саморазправа му е майката, само че не знам тая щом кара А5, мъжа й кво кара :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 07 Юни 2012, 10:46

cHaunepucTa написа:...

Подобно поведение наблюдавам редовно от друга кифла с черно CLK (от по-новичките '04-'05). Софийски табели. Просто ненормална работа...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 07 Юни 2012, 19:26

cHaunepucTa написа:Незнам обаче има една "кифла" с бяло Ауди а5 с варненска регистрация.....

Знам я тази кака :> Една вечер се прибирам, вече съм в квартала(Надежда) и гледам от една пряка някакъв се засилил за ляв завой и аха да мине, ама реши, че съм близко и спря. Викам си може човека да бърза, намалих, цъкнах му дълги и тръгва да се изнася пича, е да ама не. Въпросната кифла(аз не я видях каква е в лицето, но ти вярвам) реши - к'ъв е тоя, че ще го пуска и к'ъв е оня, че ще го пускат, и хоп в насрещното с крак до ламарината. Онзи добре, че я видя/чу, че иначе щеше да стане весело.. и натам репертоара е познат - клаксон, псувни предполагам, средни пръстове..
А иначе за пича с полицията.. хич не стой така като по американските филми, нашата родна милиция. Една вечер гледам един пиян с едно бяло пежо се спуска по бул. Рожен и кара буквално на зиг-заг. Звъня на 112 и естествено тъпите въпроси - ма от къде сте сигурен, че е пил? Ма вие ли управлявате в момента колата? Ма как говорите и шофирате? Как се казвате? Накрая и казах само марката на колата и номера и й затворих. Супер смотана история.. Молех се да не пребие някой, защото на два пъти си влизаше в насрещното, а там се кара 80км/+.. За щастие човека никой не преби.. Проследих го до тях.. Записах му номера, адреса, всичко, после звъннах пак на 112 и ги казах тези неща, какво ли е станало по натам не знам, но човека си се прибра съвсем спокойно по целия бул. Рожен на зиг-заг до кв. Свобода..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 07 Юни 2012, 20:26

Днеска на път за работа, маршрутът ми минава през околовръстното в Бургас. По това време е затворено, защото му правят ремонт. За сега само едното платно работи. Платното има три ленти, които са разделени 1 към 2 за идващи и съответно отиващи към Меден Рудник. Карам си аз в лявото платно, защото изпреварвах и както си карам, гледам някакъв Мерцедес Е-класа в насрещното си кара мъжката и въобще не смята да се отмести. Светках, бибитках, махах, но ония не се дръпна. Накрая се дръпнах аз и видях ония тъпак как ми размахва среден пръст в колата... Добре, че не го шибнах челно със служебния Сеат, както си мислех по-рано, че после трябваше да го лежа...

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: е36 М

Мнение от all4u » 07 Юни 2012, 20:45

doncheff , сутринта, на същото място, същата история, само че със други коли, опел корса, движеща се към меден рудник и черна "С" (ес) класа движеща се към трапезица, "С" класата за малко да мине през малкото корсе, което си е с предимство, просто пича с корсата изкара голям късмет, че успя да се прибере в най-дясното платно, щото щеше да стане много голяма беля, рано сутринта (към 7 и 10, един от най-големите трафици, на това място)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Юни 2012, 21:49

Не знам дали е баш случка на пътя ама пак да разкажа.
Спираме с братовчед ми на автогарата в София, слезнали от колата и си говориме нещо отзад при багажника /колата е 36-ца компакт/. Двата джама отворени и братовчед ми си оставил чантата м/у двете седалки. Минават няк'ва тумба братя мангасари и не им обръщаме внимание. Загледахме се нещо в лака на колата на задната колона че се люпи, при което си вдигам погледа и гледам един от мангасарите до предния калник на колата от шофьорското място. Само ме погледна с един уплашен поглед, обърна се и си тръгна. Гледах го, чудих се и накрая се усетих, че боклуците са видяли чантата и тоя е чакал удобния момент да си я вземе .. Късмет, че го забелязах ... :bang:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 20 Юни 2012, 9:46

И аз да разкажа една случка... карам по бул. Владимир Вазов в посока излизане от София, до мен се вози приятелката ми. Стигам светофара на Baumax и ще правя ляв завой към паркинга. Свети червено - спирам. Нещо се бяхме заприказвали и забелязах, че е светнало зелено (може би е светило около 5 секунди) и тръгвам. Единствена кола съм за ляв завой. Колите от другото платно спират на червено, но в далечината забелязвам бял Пасат 3-ка комби, вдигащ жестока пушилка зад себе си, движещ се със 100+ км/ч. Приближава бързо, а аз все още не съм излязъл от кръстовището. Виждам, че няма намали (камо ли да спре) и смачквам газта на двутонното 99 коня Паджеро. Приматът зад волана мина на по малко от метър от мен със скорост 100+ в комбинация от невероятна пушилка и миризма на изгоряло масло. В първия момент след като завих още не осъзнавах какво се случва - аз да съм се объркал и да съм минал на червено ? :kuku: Да ама другите коли защо спряха, а само този профуча? После нещо ме тресна по главата, избеснях, подивях, че щеше да стане бахти касаплъка. Обърнах на паркинга и след него. Настигам го на следващия светофар и завивам след него надясно. Къси - дълги, свиркам, викам през прозореца, псувам, а мангала вътре ме гледа така :shock: (като, че ли изобщо не знаеше какво искам от него и защо викам) все едно са ме пуснали от лудницата. Спрях и аз, пресегнах се и извадих сигнално червената алуминиева бухалка и я размахах през прозореца. При вида й приматът зад волана изчезна с мръсна газ. След това 1000 пъти премислях какво е могло да стане ако ни беше ударил. Може би за нас нямаше да е много зле, защото щеше да ни удари в основата на вратата или по скоро в прага, или гумата...

Извод: оглеждайте се и на зелено...
Последна промяна In_Memoriam на 20 Юни 2012, 12:05, променена общо 3 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Юни 2012, 11:16

In_Memoriam написа:...

тия мангалите гадни много минават на червено, аз за последния месец 2 случки имам такива на ботевградско и то с яка скорост минават, мама им циганска :evil:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 20 Юни 2012, 11:39

In_Memoriam написа:И аз да разкажа една случка....

Колега, принципно не одобрявам такова поведение(гонене, слизане с бухалки и т.н.), но в случая те разбирам. Айде ако ми се случи докато съм сам, ще го напсувам и ще го преглътна. Ама ако застраши живота на приятелка ми/жена ми или представяш ли си на детето.. 100% ще превъртя..
И все пак призивът ми е - обмисляй ситуациите, колкото и бързо да се случват нещата. Не знам дали си чел темата в "извън темата" за битките на пътищата, но един колега разказа история, която ме накара сериозно да се замисля. Ставаше дума за подобен случай, пак така, слезнали хората да се бият, единя ударил, другия паднал на земята, пукнал си черепа и след 2 дни починал.. Замислих се за възможните изходи в някакви на пръв поглед глупави ситуации.. И после съд, затвори, ама тях ги остави настрани, ще платиш, ще излежиш. Но двата съсипани живота, живота на близките.. За тях няма решение :)

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 20 Юни 2012, 11:53

Да, напълно съм съгласен с теб, и аз не съм по селските прояви на пътя, затова не съм и слизал дори (аз с бухалка, ама той ако е с пистолет?). Само исках да го стресирам малко. Тази бухалка си я държа само за респект. Никога не бих ударил с нея в каквато и да е ситуация... Постъпих по умно - записах му номера, и сега с малко връзки го знам точно къде живее. Една вечер ходих и му видях бараката паркирана пред входа. Мислех дали да не му направя някаква мизерия, но не си заслужава, а и тази кочина дали има 500 лева, няма да му пука особено. За съжаление утре пак ще се напие/надруса (а по лошото е, че май така си кара без да е под влияние на каквото и да е) и друг ще е на моето място. И така, докато не попадне на някой, който не е милостив като мен...
На мен ми изглеждаше като някакво камикадзе БУКВАЛНО - газ до долу, пуснал волана и затворил очите, пък каквото стане :guitarist: :ranting: Отначало обмислях варианта дали пушека му не е от спирачките, но после се оказа че е от ауспуха и разбрах за умишлените му действия...

П.С. Представих си дали ако бях с Е36-та нямаше да се нервирам още повече...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 20 Юни 2012, 13:13

Стига бе хора...човека е щял да му налети със 100км/ч.
Добре, че всичко е приключило без жертви. Как няма да му скочиш на такъв. Краката трябва да му почупиш, да може следващия път да се замисли как кара.
Него може да не е отнесъл, но ако продължава да кара така, утре може да отнесе някой от нас или жените ни или децата ни...замислете се! :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории