Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания

Това изображение отговаря най-точно за филма . Утре ще пиша подробно, че стана много късно . С две думи - отивайте на кино

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Гледах го....филма е ......УОУУУУУУ.....баси зрелището!Бяхме на първи ред,по средата,направо се разцепихме,зрелище отвсякъде,и звука.....на няколко пъти пода на залата вибрираше със 3 по рихтер сигурно.Абе който си пада по тоя жанр задължително трябва да го гледа,Ридли Скот все пак!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
А има ли много гадости във филма - в смисъл елиенчета да излизат от коремите на хората и подобни, че хич не ги обичам такива, или поне не на кино на огромен екран
?!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
МИТАКА1654 написа:Гледах го....филма е ......УОУУУУУУ.....баси зрелището!Бяхме на първи ред,по средата,направо се разцепихме,зрелище отвсякъде,и звука.....на няколко пъти пода на залата вибрираше със 3 по рихтер сигурно.Абе който си пада по тоя жанр задължително трябва да го гледа,Ридли Скот все пак!!!
Абе наистина когато излитеше един от корабите цялата зала трепереше , дори седалките . Дали защото сме се наплашили но наистина се усещаше като 3 по рихтер

Филма си е точно като отделна продукция с елемнти от Пришълеца . Пускам малко спойлер но - НЯМА пришълци . Който иска да гледа трепане на гущери ще се разочарова . Атмосферата е много добра , но все пак е малко прекалено светло . Не може да се сравни с началото на Алиен , ам като цяло филма е доста по-добър , ефектен и динамичен от оригинала . Не знам какви са тия приказки за сценарий - сценария е перфектен , сигурно щот не е розовичък като Аватар-а и зарад тва има разочаровани . Всичко минава толкова бързо - накрая всеки иска ощеее , но няма как - дано има продъжения .
Актьорите са си доста добри . Чарлииз Терон е невероятна . Някаква неземна красота на фона на пустош , дивеч и уроди

Лична оценка - 7,5/10
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Един от най-добрите на Никълас Кейдж.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
acho.rs написа:Не знам какви са тия приказки за сценарий - сценария е перфектен , сигурно щот не е розовичък като Аватар-а и зарад тва има разочаровани .
Мразя такива заяждания, но ще ти отговоря.
КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ ФИЛМА ДА НЕ ЧЕТЕ НАДОЛУ ! ! !
Адски неясно е защо тази цивилизация ни е създала, и след това идва да ни унищожи. Също така изобщо не е ясно какво се е объркало, та всички ( без 1 ) са умрели, какво се е случило та тези кораби толкова време стоят погребани? Защо робота зарази доктора? Като цяло, айде не "дупки в сценария", но изключително много въпроси, на които филма не отговаря. Съмнявам се да отговорят на всичко във втората част ( която 100% ще има и 100% пак ще ходя да гледам на кино ) Иначе като усещане, атмосфера и тн. филма беше невероятен, спор няма

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Не се заяждам с тебе а с тези които казват , че сценария НЕ струва , а не че има дупки . И да - има дупки , защото е заложено продължение
На другите въпросия няма да отговарям , защото някой ще се искуши да прочете и ще си развали кефа от филма 
PS: ма паркинга на Арена след полунощ имаше 20 коли от които 6 бяха Е46ци
Хич не е масова кола тва БМВ

PS: ма паркинга на Арена след полунощ имаше 20 коли от които 6 бяха Е46ци

Eй,зарибихте ме да ходя да го гледам тоя Прометей на кинце.По тоя повод като един нефен на 3D да питам-има ли няква сериозна разлика между IMAX 3D и 3Dто в Арена и съответно кое е по-добро?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мъже в черно 3 става. Не беше каквото очаквах, но става за гледане.
П.П. Пак ме заболя главата от тва 3D
Да си ебат майката алчна 
П.П. Пак ме заболя главата от тва 3D

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Около 15% от хората чувастват дискомфорт от гледането на 3Д . Аз пък не бих отишъл на кино ако филма не е 3Д ... Всъщност все повече се замислям за киното - умрели цветове , черното сивее , трагични 24 кадъра в секунда . Ам като се замисля че сносна система с хубав ТВ (примерно 55 HX750) + 3д домашно кино излиза 4000лв ... май ще си ходя на кино още доста време
А който за нещастие от 15те % които им причинява гадене и главоболие - на Блу Рей ще излезе и може да си се гледа и без 3Д ефект .

А който за нещастие от 15те % които им причинява гадене и главоболие - на Блу Рей ще излезе и може да си се гледа и без 3Д ефект .
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Maverick_VS написа:А има ли много гадости във филма - в смисъл елиенчета да излизат от коремите на хората и подобни, че хич не ги обичам такива, или поне не на кино на огромен екран?!
Има,да!Чак сега ми стана ясно откъде се е пръкнал Пришълеца

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе гадни са очилата,няма ли най-накрая да пуснат в кината някакви по-извити очила ,не някакви дето гледам рамката като ги сложа,минава едно 15 минути докато що-годе свикна с очилата.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
acho.rs написа:Около 15% от хората чувастват дискомфорт от гледането на 3Д
По мои наблюдения по-скоро 50/50...

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
zzuzi написа:Eй,зарибихте ме да ходя да го гледам тоя Прометей на кинце.По тоя повод като един нефен на 3D да питам-има ли няква сериозна разлика между IMAX 3D и 3Dто в Арена и съответно кое е по-добро?
За мен IMAX предлага значително по-голям екран, и даже ако седнеш на правилните места може буквално да не обхващат очите ти друго освен екрана...което много те вкарва във филма

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Относно филма "Прометей" - мнението ми е ,че......... всъщност мнението ми няма значение, пред киното на Мол София беше оставена една дъска със "последно желание" . Ето какво беше написано: (внимание сникмата съдържа спойлер

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on