дебитомер от ИС въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: дебитомер от ИС въпрос
Има такъв конвертор на сигнала от дебитомера който не е СМТ но е маса пари около 250$ което обезсмисля такава интервинция .Прехвърлянето на цялата инсталация с ЕКУ то също не е ефтин вариант.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Днес се замерихме с въпросната бърза 18-ка с такъв дебитомер и падна с 2 коли, ем моита нещо плете доста нагоре, (май вала си отиде
) ... Та ефекта е ясен вече
Може пък и старият дебитомер да е бил зле и като са сложили този от ис-а да е бил читав и по това да са се подвели.. 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
s_kolev написа:A какво би станало ако на м42 сложим инсталация от М44, заедно с компа?
Ми...ако въобще запали мотора ще си късметлия

Разликите м/у м42 и м44 далеч не са 1 MAF, така че мислете малко, преди да говорите за swap на инсталацията. Да не говорим, че тва е още по безмислено.
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
Аман от философи
Ако знаеш колко съм го мислел щеше да се учудиш на свободното ми време. Мога да ти обяснявам според мен какви биха били предимствата и какво би било трудното, но не виждам смисъл. Купчина желязо, кво толкова му трябва за да запали 

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Ми в железата разликата е, че М44 е 1895см3, a M42 1796см3. Но освен инсталация ще ти трябва и колектор от М44, защото там стъпковото моторче е друго. То сигурно и други разлики има, но ако нямаш под ръка някъв М44 за проба май не си струва инвестицията. 

- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
s_kolev написа:A какво би станало ако на м42 сложим инсталация от М44, заедно с компа?
Направо ще те вземат в NASA,да пращаш спътници в космоса

Най - ТочниЯ
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
CTORH написа:Ми в железата разликата е, че М44 е 1895см3, a M42 1796см3. Но освен инсталация ще ти трябва и колектор от М44, защото там стъпковото моторче е друго. То сигурно и други разлики има, но ако нямаш под ръка някъв М44 за проба май не си струва инвестицията.
нищо не си струва инвестицията щом има 2.8 да се продават за по 1000 лв

ProblemZ написа:s_kolev написа:A какво би станало ако на м42 сложим инсталация от М44, заедно с компа?
дай да ходим 2мата, явно знаеш как стават нещата

- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
s_kolev написа:CTORH написа:Ми в железата разликата е, че М44 е 1895см3, a M42 1796см3. Но освен инсталация ще ти трябва и колектор от М44, защото там стъпковото моторче е друго. То сигурно и други разлики има, но ако нямаш под ръка някъв М44 за проба май не си струва инвестицията.
нищо не си струва инвестицията щом има 2.8 да се продават за по 1000 лв, но понякога едната идея е по - силна от разума
ProblemZ написа:s_kolev написа:A какво би станало ако на м42 сложим инсталация от М44, заедно с компа?
дай да ходим 2мата, явно знаеш как стават нещата![]()
Тръгваме само кажи кога,иначе аз съм на тема в момента supercharger,тези смени на двигатели не ме привличат нещо

Най - ТочниЯ
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
[/quote]Тръгваме само кажи кога,иначе аз съм на тема в момента supercharger,тези смени на двигатели не ме привличат нещо
[/quote]
...и какво общо има това с дебитомера на М42?
ps:по темата-колега слагай дебитомера-абсолютно еднакви са-откъдето и да ги гледаш!

...и какво общо има това с дебитомера на М42?

ps:по темата-колега слагай дебитомера-абсолютно еднакви са-откъдето и да ги гледаш!

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
е как 6те стане требва да види номера на своя дебитомер и да търси тъкъв,ина4е нема да стане от м40 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2