E60 M5 4.5сек 0-100км/ч ?!?!
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
E60 M5 4.5сек 0-100км/ч ?!?!
На доста места вече чета предварителни данни за Е60 М5 и една от интересните цифри е 4.5сек - 0-100км/ч.... не е лошо постижение за луксозен седан с атмосферен мотор 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
http://www.m5board.com/vbulletin/showth ... adid=33556
Не знам за вас,ама аз все още давам на заето
///М5

Не знам за вас,ама аз все още давам на заето

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Понеже имаше и клипче (шпионско)и като си гледах как минава БМВ-о много се зачудих как ли се чувства тестовия пилот,тоя дето кара БМВ-о.Та въпроса ми е по какъв начин се става тестов пилот в БМВ.Ако имат някакви изисквания например да си безмозачен или да даваш газ до дупка където можеш
, мисля че ще ме одобрят

Последния SLR на МБ пак издуха супата и то ЯКУУУУУ
Май малко прибързано се смееш..........МБ SLR 0-60 зa 3.8.
http://www.caranddriver.com/article.asp?section_id=19&article_id=6740 .
Иначе новата М5 е маняшка (то всички М-ки са ), чудя се кога ще я видим в БГ.[/url]
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
А някои хора (администратори) бяха супер твърдо убедени, че Ще прави 100 под 4сек.... What ever! Честито, двигателя наистина е страШен, но мен лично много пъти повече ме интересува колко Ще прави от 0 до 200км/ч
16.4сек са едно интересно предиzвикателство от Мерцедес, неможете да откажете... 

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Като че ли визираш мен? И тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=916
Може да провериш че в нищо не съм бил твърдо убеден... просто цитирах чуждо мнение...
Отделен е въпроса че за мен //М5-цата е на светлинни години пред всяка друга конкуренция. Винаги е било така... Но какво вероятно многократно си си го помислял, драги ми Wizi, какво би могло да означва мнението на поредния БМВ психопат, който няма реална представа от други марки автомобили? Други марки автомобили ли... имаше ли други марки...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=916
Може да провериш че в нищо не съм бил твърдо убеден... просто цитирах чуждо мнение...
Отделен е въпроса че за мен //М5-цата е на светлинни години пред всяка друга конкуренция. Винаги е било така... Но какво вероятно многократно си си го помислял, драги ми Wizi, какво би могло да означва мнението на поредния БМВ психопат, който няма реална представа от други марки автомобили? Други марки автомобили ли... имаше ли други марки...
landikar написа:А някои хора (администратори) бяха супер твърдо убедени, че Ще прави 100 под 4сек
Виж,пич,може да стане.Но това е цивилна кола.Все пак тази разлика може да усети само пилот.Не е било това целта.Тук се съчетава лукс и динамика,което все пак иска компромиси.
Почнахте с приказките за "цивилната кола"

LandShark написа:Но какво вероятно многократно си си го помислял, драги ми Wizi, какво би могло да означва мнението на поредния БМВ психопат, който няма реална представа от други марки автомобили? Други марки автомобили ли... имаше ли други марки...
Ти го каzа

Дойдох да споделя, че ми харесва определено новата М5 и съм напълно сигурен, че Щом сегаШната цепи мрака просто, zначи на таzи дори и 476те коня на Е55 няма да са и проблем zа преодоляване! Чакам с нетърпение първите сравнителни тестове и силно се надявам Ауди RS6 да НЕ участва...
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.

14 мнения
• Страница 1 от 1