318ti COMPACT разходомер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
318ti COMPACT разходомер
И такааа...
Здравейте първо...
Въпроса мие... има ли вероятност на 318ти 1995 г. компакт да му се сложи разходомер, знам за възможността със смяна на таблото тьй като на компакта таблото е по различно, а именно без разходомер. Интересувам се дали часовника които са го сложили има други функции освен да показва часа, и дали с подмяна на самата джаджа с друга може да се добави такъв с разходомер.
ТЕНКС предварително
Здравейте първо...
Въпроса мие... има ли вероятност на 318ти 1995 г. компакт да му се сложи разходомер, знам за възможността със смяна на таблото тьй като на компакта таблото е по различно, а именно без разходомер. Интересувам се дали часовника които са го сложили има други функции освен да показва часа, и дали с подмяна на самата джаджа с друга може да се добави такъв с разходомер.
ТЕНКС предварително
хмм
Под оборотомера нямам нищо, а главния ми въпрос е дали този часовник който е до врътките за климатика може да се замени с такъв на който освен часа ти изкарва и разхода, защото ако се втренчите малко повече в часовника ще видите че освен час има и много други означения като напр. ЛИТРИ, КИЛОМЕТРИ и тем подобни....
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Тия неща не ти ли ги показва като натиснеш копчето за бордовия компютър? Аз нямам но един приятел е с такова и като натисне тва за мигачите навътре въпросния дисплей с часовника сменя това дето показва и показва разход, ниво на бензина и т. н.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Хммм значи неговото сигурно е по ново, спомням си че имаше и нещо като автопилот и какви ли не глезотиики. Друго не ми идва на ум, сори
Ето за това говоря
Ето за това нещо ви говоря пичове.... ако някой може да ме уреди ще съм му благодарен. Разгледайте темата на този форум и ако има ентусиасти като мен...действайте
http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=11111

http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=11111
7 мнения
• Страница 1 от 1