Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
drago_pavlov написа: С удоволствие ще го плащам този данък, стига да забранят цигарите не обществени места!!!
20 лв. повече или по-малко към осигуровките няма да ги усетим, но пък като се замисля, колко ще е приятно да отида на дискотека и после да не смърдя на кенеф... Безценно
до 3 минути ще бъдеш нахранен и публично поруган с думите: "като не искаш да смърдиш, си стой вкъщи" ....

never drive faster, than your guardian angel can !
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Проверяващите нямат право да изискват личните документи, за да съставят акт
Здравните инспектори започват проверки за спазването на тоталната забрана за пушене в закрити обществени места от 1 юни. Ако се наложи, държавните служители ще влизат в заведения и в компанията на полицията. С новия закон се вдигат и глобите.
Ще се разчита главно на добрата воля на хората да спазват законите, защото проверяващите нямат право да изискват личните документи на нарушителите.
Всеки нарушител ще бъде приканен да предостави данните си, за да му бъде съставен акт за извършено нарушение, обясни шефът на дирекция "Обществено здраве" в здравното министерство Димитър Димитров.
Интересно

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Журналистически глупости (отново). Той да е с полицай пък нека да няма право да ти иска документите.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
spacepl написа:Журналистически глупости (отново). Той да е с полицай пък нека да няма право да ти иска документите.
Е то щото на полицаите им е точно това работата. Да следят кой в коя кръчма си е запалил една цигара.
Ще видим от утре какво ще стане. Според мен смеха ще е голям, и ще ги видим после мрънкащите непушачи

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

За мен проблем няма аз ще си пуша. Проблема ще е за кафетата баровете и дискотеките... Не ходя на кино щото там не се пуши... Са няма да ходя и по такива места и проблема ми е решен. Гледайте мн скоро как ще стане като в УК влизаш в заведението празно а пред заведението на улицата насядали всички и пушат. Да ама в УК хората си купуват от заведението и излизат навън. Тук простоо ще си пазаруват от вън и ще висят пред заведенията
Не сме дорасли за такива неща в БГ. Ама законотворците ще го осъзнаят след като фалират масово заведенията...

Не сме дорасли за такива неща в БГ. Ама законотворците ще го осъзнаят след като фалират масово заведенията...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Много са ми интересни хората дет казват че няма да ходя на кръчма и диско , щот няма да се пуши ... особено активнините кръчмонавти 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
acho.rs написа:Много са ми интересни хората дет казват че няма да ходя на кръчма и диско , щот няма да се пуши ... особено активнините кръчмонавти
Не знам кои са активни, но и аз няма да ходя. Лятото да, докато може да се седи навън, но зимата предпочитам да се съберем компания на домашно, отколкото да се набутам някъде, където няколко непушачи стърчат на щъркелите на по една кола и се кефят, че не им е задимено.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Nasko_ написа:acho.rs написа:Много са ми интересни хората дет казват че няма да ходя на кръчма и диско , щот няма да се пуши ... особено активнините кръчмонавти
Не знам кои са активни, но и аз няма да ходя. Лятото да, докато може да се седи навън, но зимата предпочитам да се съберем компания на домашно, отколкото да се набутам някъде, където няколко непушачи стърчат на щъркелите на по една кола и се кефят, че не им е задимено.
Аз си мисля , че тази вечер в БИАД няма да има нито един пиян и всички ще карат на пастичка с боза , щот не може да се пуши

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа: Аз си мисля , че тази вечер в БИАД няма да има нито един пиян и всички ще карат на пастичка с боза , щот не може да се пуши![]()
![]()
Иронизирай колкото искаш, хайде ще си говорим след 2 месеца

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Електроните цигари забранени ли са ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Електроните цигари забранени ли са ?
Не, нея можеш да си я пушиш навсякъде без проблем

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
О.К.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А аз да питам. Идва лято, в кафетата е забранено да се пуши /вътре/, а ако седя на маса отвън някой може ли да ми каже нещо ? Разбрах, че и около училището ми не мога да пуша и трябва да ходя чак до улицата за 1 цигара ? Та интересно ми е къде е забранено пушенето. Разбрах за детски площадки, училище, градини, заведения .. Где още ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Nasko_ написа:acho.rs написа: Аз си мисля , че тази вечер в БИАД няма да има нито един пиян и всички ще карат на пастичка с боза , щот не може да се пуши![]()
![]()
Иронизирай колкото искаш, хайде ще си говорим след 2 месеца

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
randity написа:А аз да питам. Идва лято, в кафетата е забранено да се пуши /вътре/, а ако седя на маса отвън някой може ли да ми каже нещо ? Разбрах, че и около училището ми не мога да пуша и трябва да ходя чак до улицата за 1 цигара ? Та интересно ми е къде е забранено пушенето. Разбрах за детски площадки, училище, градини, заведения .. Где още ?
И мен това ме интересува, дали по летните тераси на заведенията ще може да се пуши.