айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
bum_bum написа:Втората не знам ама тая първата на Ангел бих я огледал,ако си търсех кола.
Аз дори не бих си направил труда да отида,той продава половин кола, разбираш ли ще си свали салона,ще си свали джантите,музиката ше си оскубе.Ше си свали това онова пък ти иди купувай,може да ти добави към цената и смените на маслата и консумативите откакто е при него.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Само си пишем и кой ли чете?!?Ясно е за всички,че парите,които ни струват колите,вече няма да можем да си вземем!Или се примиряваме с факта и си ги караме докато издържат (едва ли ще е малко) или ги продаваме за без пари и това е!Няма средно положение (освен ако не се намери някой супер ентусиаст,който да го оцени и да е готов да го плати)!За тези,които си търсят евтино Е36,да ходят на "пазара" и да си вземат.Ама те не били хубави като тези!Ами да си ги платят тогава и да ги вземат хубави!Ние да не сме будали,да ги даваме,друг да им се радва за без пари?Хубаво и евтино няма и никога не е имало!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Те ти кво искаш ел.Вейдър+ 17-ки полирани/грозни
/+2.8 в супер състояние за 6к?
Ние с него тия Вейдъри ги плащахме по 1500лв, окачванията и те са по 1000лв, той си смени двигателя аз същите пари ги набих в м44-то, колко да ви ги дадем тия коли да ги подаряваме ли!
За тия пари дето се споменават 2-3к, мога на някои да му продам зимните и летните джанти с гумите и пак ще съм на загуба!
Аз моята ако не я продам скъпо, ще я дам евтино на братовчеда, ама нали се сещате че ние за да набием толкова пари все пак сме си богати и имаме възможности, не е болката да взема реалните пари и да добавя малко и да си взема новата циганска мечта е46! Аз тия пари съм ги прежалил отдавна!
Ама подаръците ги правя или на роднини или на руси кифли, на някой си там селянин не, аве имам чувството че ще иде на части ама да не съм лош пророк!

Ние с него тия Вейдъри ги плащахме по 1500лв, окачванията и те са по 1000лв, той си смени двигателя аз същите пари ги набих в м44-то, колко да ви ги дадем тия коли да ги подаряваме ли!
За тия пари дето се споменават 2-3к, мога на някои да му продам зимните и летните джанти с гумите и пак ще съм на загуба!

Аз моята ако не я продам скъпо, ще я дам евтино на братовчеда, ама нали се сещате че ние за да набием толкова пари все пак сме си богати и имаме възможности, не е болката да взема реалните пари и да добавя малко и да си взема новата циганска мечта е46! Аз тия пари съм ги прежалил отдавна!
Ама подаръците ги правя или на роднини или на руси кифли, на някой си там селянин не, аве имам чувството че ще иде на части ама да не съм лош пророк!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
bum_bum написа:Втората не знам ама тая първата на Ангел бих я огледал,ако си търсех кола.
Напълно подкрепям.... с тази разлика че умишлено не гоня тунинговане по колата. А точно обратното сток с всички оригинални екстри (екс или интериорни), съобразен с модела и годината на производство. Единствено не съм сигурен за 17'-ските джанти, като ми остане време ще проверя. В същото време не продавам а запазвам всичко оригинално което съм свалил след интервенцията.
- turboto
- ентусиаст
-
zBoost написа:flirt4o_ написа:п.с ето и моита твоита е стоковица като я гледам наи много 3 да и дам
![]()
Стоковица според шваке-то да не ти изброявам какво представлява. Явно понятиоето стоковица е доста разтегливо

Инфото е култово заслужава си да се прочете! Горещо препоръчвам...
http://www.cars.bg/u479463
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Nukem написа:Те ти кво искаш ел.Вейдър+ 17-ки полирани/грозни/+2.8 в супер състояние за 6к?
ми например да има м пакет лаисни волан 6пер и т.н.цената се ка4ва доста все пак гледаме и вид да има колата,ти може да си дал 1000лева за ока4ване и 1000 лева за веидър тои като ти я купи за 6к требва да даде о6те 1500 поне да сложи и м пакет не и ли така колеги и тои утива на 8 бона за е36 и то със м44 двигател според мен са много пари за е36 мое мнение колега все пак и аз съм по тоя път моита га взех 6300лв 316и 2006г 6е ти покажа и снимки как е била и о6те сигорно 2 пъти толко съм дал за нея +сменяван двигател м42 което ми струва6е 1400лв и за6то трябва да я продавам 6е и сложа едни желязни 15ки и на пистата всека събота и неделя НО няма да я дам на някои да и се радва какво мислете не е ли така ето и снимка как бе6е
Последна промяна ///Micev_87 на 31 Май 2012, 13:39, променена общо 2 пъти

- ///Micev_87
-
-
ето как бе6е 2006г когато я купувах за 6300лв вси4ко по колата е сменено напълно одвънка и отвътре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Според мен колите с цените около 7++к си пускат обявите, само за да се похвалят с колата си
И аз ще се похваля някой ден по тоя начин, но вместо в подфорума с техническа информация, ще я пусна в обяви, за да видят повече хора каква кола съм си направил 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- turboto
- ентусиаст
-
така или иначе след като ми станат готови броните и всички прагове тази тема отлита в боклука, но до тогава трябва да съм си изяснил за колко и как мога да я продам. Ако всичко е ОК с едни пари които чакам най-вероятно ще я оглозгам (нещата които мога да ползвам за комбито разбира се, ясно е че салона няма как да го сложа или щората
) и ще направя чист бартер за комби. След което ще си продам хАстричката (която ползвам за товарна кола), за да не правя автопарк.
Нека внеса малко пояснения
масовата цена на коли от този модел е, както някои по-горе каза 2-3к. Ако са нов внос автоматично още около 1к. После е относително. Съответно сток (държа да поясня какво разбирам под сток=ел огледала (без подгрев), обикновен салон, сиви брони и прагове, жълта оптика, аналогов часовник или дигитален с темп. датчик. халогени., евентуално подлакътник с плат. 15-ски лети - най-често style 13 - бирените капачки), приемаме че е в добро и + състояние. И какво се оказва имаш кола за ~ 4к, която тепърва почваш да наливаш. Тургаш пълен ///М пак. ~ 1000 лева с боядисването, 1000 за 5 17' лети (със свястни гуми), 1000 лв за кожа с подгрев и подлакътник, и кво стана ?!..... автопилот, голям борд с чек, бяла оптика, музика, и т. на т. .... кво стана тука ?!!! пак отидохме на въпросните безумни пари (и аз както и повечето от вас със сигурност сме наляли доста повече в нашите коли, въпросът къде е реалната им цена)!

Нека внеса малко пояснения
масовата цена на коли от този модел е, както някои по-горе каза 2-3к. Ако са нов внос автоматично още около 1к. После е относително. Съответно сток (държа да поясня какво разбирам под сток=ел огледала (без подгрев), обикновен салон, сиви брони и прагове, жълта оптика, аналогов часовник или дигитален с темп. датчик. халогени., евентуално подлакътник с плат. 15-ски лети - най-често style 13 - бирените капачки), приемаме че е в добро и + състояние. И какво се оказва имаш кола за ~ 4к, която тепърва почваш да наливаш. Тургаш пълен ///М пак. ~ 1000 лева с боядисването, 1000 за 5 17' лети (със свястни гуми), 1000 лв за кожа с подгрев и подлакътник, и кво стана ?!..... автопилот, голям борд с чек, бяла оптика, музика, и т. на т. .... кво стана тука ?!!! пак отидохме на въпросните безумни пари (и аз както и повечето от вас със сигурност сме наляли доста повече в нашите коли, въпросът къде е реалната им цена)!
Последна промяна turboto на 31 Май 2012, 14:41, променена общо 1 път
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
turboto написа:......
Нямах предвид теб колега...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Хора стига с тея наливания на пари за джанти 1000лв , за салон 2000лв . Добре защо ги давате тези пари - да им се нарадвате за 2 месеца ли ?
Според мен щом си започнал да инвестираш толкова много пари в една 15 годишна кола значи имаш явни намерения да си я гледаш и занапред и да си я подържаш и да и се радваш. И защо накрая да си я продадеш на смешна цена ?
Стига сте се хвалили тука колко пари сте вложили в колата си и накрая как ще я продадеш за 3к или пък ще я разхвърляш на части. Ако си имаш пари няма да ти пука дали ще я продадеш за 3к или 5к и ще си купиш нещо за 20к нали? Единствено ще ти остане работата и хубавите спомени със старата си кола е тва е
Според мен щом си започнал да инвестираш толкова много пари в една 15 годишна кола значи имаш явни намерения да си я гледаш и занапред и да си я подържаш и да и се радваш. И защо накрая да си я продадеш на смешна цена ?
Стига сте се хвалили тука колко пари сте вложили в колата си и накрая как ще я продадеш за 3к или пък ще я разхвърляш на части. Ако си имаш пари няма да ти пука дали ще я продадеш за 3к или 5к и ще си купиш нещо за 20к нали? Единствено ще ти остане работата и хубавите спомени със старата си кола е тва е

- turboto
- ентусиаст
-
don_gori написа:Хора стига с тея наливания на пари за джанти 1000лв , за салон 2000лв . Добре защо ги давате тези пари - да им се нарадвате за 2 месеца ли ?
търкалям я почти 7 години вече, през което време от 2-ма към момнта сме 4 човека в къщи и определено не се събираме в нея. Да съгласен съм че ако все пак си взема парите които чакам, ще я махна от продажба но пък и да я хвърля за 2-3к със всичко без да ми пука.... нещо не ми се връзва...
- ///Micev_87
-
-
turboto написа:don_gori написа:Хора стига с тея наливания на пари за джанти 1000лв , за салон 2000лв . Добре защо ги давате тези пари - да им се нарадвате за 2 месеца ли ?
търкалям я почти 7 години вече, през което време от 2-ма към момнта сме 4 човека в къщи и определено не се събираме в нея. Да съгласен съм че ако все пак си взема парите които чакам, ще я махна от продажба но пък и да я хвърля за 2-3к със всичко без да ми пука.... нещо не ми се връзва...
колега спор няма колата ти е хубава но 9к е много пара за 320и и годините си минажат и колите спадат всяка година,тука в сандански преди 4 години някаде има6е едно купе 325 цжета на м-ката синио тои е маистор та това мом4е я предаде за 9000лв на един грък спие6е му пред гаража да му я продаде

Моята я взех за 3к преди 3-4г. и сега ми е стъпала на 3450лв.(тва със прехвърлянето, новите номера и обслужванията през годините), сумата набъбна, щото се преебах да сменя маслото за пръв път предния мсец(заради събора, диона 10 - 26лв. със всички филтри, ама на, излъгаха в един сервиз, че се сменяло, а аз нищо не усетих, все си върви толкова малко
). Ся мисля да я пусна на части(така е модерно) да се отърва, че казват само селяните карали е36 и да си взема мечтата на ентусяста - е46-тичка 

- turboto
- ентусиаст
-
Къде видя 9к ?!!! за толкова я купих тогава с екстрите по VIN....
)) Чети по-внимателно цените са 2 има ги в 1-вия пост и на предната страница... до 5к и до 7к