Изгоря крушката на мигача на таблото.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Изгоря крушката на мигача на таблото.
Здравейте,
Преди два дена ми изгоря крушката на таблото за десния мигач. Как се сменя и трудно ли е?
П.П.: Колата е 325TDS
Преди два дена ми изгоря крушката на таблото за десния мигач. Как се сменя и трудно ли е?
П.П.: Колата е 325TDS
- Гост
-
ако имаш еър бег на волана процедурата е следната:
от нормалко положние на волана го завиваш на 90 градуса от зад ина 2 боя болчета които се развиват с така наречените лимбуси(35 номер ако не се лъжа) след това внимателно сваляш еър бега.На него ина кабел който внимателно откачаш.ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ СЕ ПРАВЯТ НА ОТКАЧЕН АКУМУЛАТОР!!!!!!изправяш волана да е направо(после ще го зацепиш пак така ,така че от теб зависи после дали като караш ще е направо или не) и развиваш болта който е по средата.Вадиш волана.От там нататък е по-лесно.от горна страна на самото табло има 2 броя болчета който се развиват отново е лимбус(поне при мен е така)и си готов..вадиш таблото.Откачаш буксите на кабелите от таблото(много хитро е направено,самата букса ина едно такова...ще го видиш то се дърпа на горе и откопчава самата клема от таблото:)менкаш лампичката на съответния мигач и по обратен ред ...не е трудно ама все пак трябва да се го правил някога....успех:)
от нормалко положние на волана го завиваш на 90 градуса от зад ина 2 боя болчета които се развиват с така наречените лимбуси(35 номер ако не се лъжа) след това внимателно сваляш еър бега.На него ина кабел който внимателно откачаш.ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ СЕ ПРАВЯТ НА ОТКАЧЕН АКУМУЛАТОР!!!!!!изправяш волана да е направо(после ще го зацепиш пак така ,така че от теб зависи после дали като караш ще е направо или не) и развиваш болта който е по средата.Вадиш волана.От там нататък е по-лесно.от горна страна на самото табло има 2 броя болчета който се развиват отново е лимбус(поне при мен е така)и си готов..вадиш таблото.Откачаш буксите на кабелите от таблото(много хитро е направено,самата букса ина едно такова...ще го видиш то се дърпа на горе и откопчава самата клема от таблото:)менкаш лампичката на съответния мигач и по обратен ред ...не е трудно ама все пак трябва да се го правил някога....успех:)
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колега не можах да разбера защо за да свалиш таблото трябва да махаш еарбега. Аз 3 пъти си вадя таблото и такива процедури не съм правил. Наистина ми е интересно....
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
аз си го вадя таблото без да свалям нищо, леко дърпаш волана и вадиш таблото отляво на волана или отдясно 

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
А нали само двата болта над таблото, които го държат, се развиват? После лесно ли се слага?
П.П: Абе, на всички Е36 ли се мести волана нагоре и надолу? Нещо не мога да намеря на нащо от къде се мести
.
П.П: Абе, на всички Е36 ли се мести волана нагоре и надолу? Нещо не мога да намеря на нащо от къде се мести

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Kaloyan78 написа:А нали само двата болта над таблото, които го държат, се развиват? После лесно ли се слага?
П.П: Абе, на всички Е36 ли се мести волана нагоре и надолу? Нещо не мога да намеря на нащо от къде се мести.
да само 2та болта и не на всички може да се мести волана!
...абе теснотия е малко ама това беше първото нещо което направих като си докарах колата-да сменя лампичката за мигача

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
ей тука си поиграх да го напиша, би трябвало да ти свтрши работа
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=322424&highlight=#322424

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=322424&highlight=#322424
---
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
theraven_nz направи една нова тема и копни мнението как се сваля таблото и да я сложат в "Полезни теми свързани с Е36" 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
SuPeR_FLY написа:theraven_nz направи една нова тема и копни мнението как се сваля таблото и да я сложат в "Полезни теми свързани с Е36"
Няма нужда от нова тема,вече го сложих във Полезните теми.Давам
адреса на самото мнение и готово

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Благодаря на всички, ама в момента се появи по-голям проблем с помпата за нафтата и май ще отстраним първо този проблем
. 

14 мнения
• Страница 1 от 1