айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
За освидетелстване сме повечето
то и аз навремето я взех за 9200 и от там наливане само... Нормално е да не можем да им избиваме парите. Между другото и на мен взе да ми минава през акъла да я оглозгам и/или да я 'фърля на части, което е тъжно но.......
за сега съм се спрял конкретно на 2 цени, пък ще видим. Ако някои я отнесе на малката сума (или близка около нея сума) допълненията от списъка ще се пуснат веднага в продажба

то и аз навремето я взех за 9200 и от там наливане само... Нормално е да не можем да им избиваме парите. Между другото и на мен взе да ми минава през акъла да я оглозгам и/или да я 'фърля на части, което е тъжно но.......
за сега съм се спрял конкретно на 2 цени, пък ще видим. Ако някои я отнесе на малката сума (или близка около нея сума) допълненията от списъка ще се пуснат веднага в продажба

- turboto
- ентусиаст
-
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
2500 лева без джантите, с тях 3к, но аз не бих ги дал
baitun написа:2500 лева без джантите, с тях 3к, но аз не бих ги дал
По две , ако удвоиш, може и да се измисли нещо... колегиално

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Ако няма нищо за правене по нея и всичко си е наред, в смисъл - качваш се и караш с всичко платено - 3-3.5к 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Коя е тая кола на 15г. която няма нищо за правене и се качваш и караш, аз моята дето съм надил над 10к вътре има още егати и списъка с неща за оправяне? Или имаш предвид качваш си и караш, без да те е страх че ще те остави някаде на 10-я км след като си се качил?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Nukem написа:Коя е тая кола на 15г. която няма нищо за правене и се качваш и караш, аз моята дето съм надил над 10к вътре има още егати и списъка с неща за оправяне? Или имаш предвид качваш си и караш, без да те е страх че ще те остави някаде на 10-я км след като си се качил?
Примерно като колата на баща ми

Взимаш я, палиш, отиваш в нотариуса и после само сипваш бензин, след като придобие газова, сипваш само газ и така вече 2700км и след няколко стотин още, смяна на масло и в тоя дух като гледам поне още 10к и чак тогава ще има нещо за правене (ако нещо извънредно не стане)

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Няма кола втора ръка, дето няма какво да се прави
То и на мен първата ми кола беше фиестичка и 25к км за нищо друго освен належащи консумативи не давах пари, и когато и да завъртах палеше и вървеше, но това съвсем не значи че е била перфектна, напротив, беше бахти коша, накрая замина за 650лв.
Просто критерия за "правене" на всеки е различен

То и на мен първата ми кола беше фиестичка и 25к км за нищо друго освен належащи консумативи не давах пари, и когато и да завъртах палеше и вървеше, но това съвсем не значи че е била перфектна, напротив, беше бахти коша, накрая замина за 650лв.

Просто критерия за "правене" на всеки е различен

- turboto
- ентусиаст
-
Аз и от чисто нови съм се напатил в 2 от фирмите в които съм работил.... в едната бъг-а беше че фасунгите се стопяваха и овисваха като сопол... и така и не го фикснаха... и съответно за да не ни пада гаранцията си ходехме в сервиза.... Това е малко ТОТО, без значение нова или стара. Има 2 типа хора: 1-вия купува и се грижи съвестно, 2-рия купува, изпилва около 2 год. и после бяга далече.... (сиреч новия внос, какъвто беше и моята преди почти 7 год.) Е аз съм от 1-вия тип, дори смятам че прекалявам
В следващите седмици очаквайте нова фотосесия с почти пълна външна ///M оптика (и дано не вали толкова, че в гаража е тегаво да се работи)
В следващите седмици очаквайте нова фотосесия с почти пълна външна ///M оптика (и дано не вали толкова, че в гаража е тегаво да се работи)
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Е пусни снимки от вътре, за да се ориентираме по-добре 

- turboto
- ентусиаст
-
u`F`o написа:Е пусни снимки от вътре, за да се ориентираме по-добре
Приемам забележката

Колега браво за труда грижите с които си глезил тая колица, ама ако и искаш главоломна сума, наистина няма кой да я даде. Всеобщото мнение, е че за тия пари (споменахте 9 хиляди...), ще се купи Е46. Е да ама за 9 хиляди, аз лично мисля, че Е46 ще е кошница и ще е от първите. И наистина е жалко но е факт - само един истински ентусиаст може да разбере защо една стара кола струва толкова, имайки предвид грижите които е хвърлил по нея, финансите... и въобще всичко. Парите които си дал за нея, е абсурдно да ги възвърнеш при продажбата. И аз по моята съм набил пари, ама дори не мисля да я продавам, щото след всичкия мерак за нея, всичкия труд... немога да я отделя от сърцето си. Реално, аз съм се лишавал от удоволствия, за да набивам по нея. И пак имам неща които да правя и цената ще расте ли расте...
Като сложиш и другия факт, че цените главоломно падат.. и за 10 бона, се купува 2.8 и то доста приятна... просто как да ги дадат хората тия за пари за твоята?
И не знам как ще се възприеме това но... за мен едно Е36 купе, без борд, без климатроник, без оригинален м пакет с дифузера, лайсните, броните, огледалата, черния таван, черните сенници, рекаро с алкантара, пълен комплект инструменти отзад, че даже и ластиците в багажника... просто не го пиша за Е36. Колата ти може да е техническа страхотна, да няма лоп троп, но не е ли с тия неща, дето изброих, аз лично повече от 3 хиляди не бих дал. Но пък ако ги има тия неща и си личи, че е наточена... съм склонен да дам и 10 бона, та дори и над 10. Просто окомплектована заводски с всички тия неща, които да се пазят и поддържат до ден днешен... ме карат да пренебрегвам факта, че модела е морално остарял и да бъда склонен да дам толкова много пара, знаейки че купувам страхотен екземпляр. Моето мнение е такова

И не знам как ще се възприеме това но... за мен едно Е36 купе, без борд, без климатроник, без оригинален м пакет с дифузера, лайсните, броните, огледалата, черния таван, черните сенници, рекаро с алкантара, пълен комплект инструменти отзад, че даже и ластиците в багажника... просто не го пиша за Е36. Колата ти може да е техническа страхотна, да няма лоп троп, но не е ли с тия неща, дето изброих, аз лично повече от 3 хиляди не бих дал. Но пък ако ги има тия неща и си личи, че е наточена... съм склонен да дам и 10 бона, та дори и над 10. Просто окомплектована заводски с всички тия неща, които да се пазят и поддържат до ден днешен... ме карат да пренебрегвам факта, че модела е морално остарял и да бъда склонен да дам толкова много пара, знаейки че купувам страхотен екземпляр. Моето мнение е такова

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Щом даваш 10к идвай да ти давам ключовете! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
krisu написа: Е да ама за 9 хиляди, аз лично мисля, че Е46 ще е кошница и ще е от първите:
Ти май скоро не си гледал обявите а?

Веднага ти давам и пример http://www.mobile.bg/11325530974057519 естествено си личи къде е пипана от нашенец ама е поправимо,че даже е кюмбе
Още пример http://www.mobile.bg/11337586849167767
Има и още ама ме мързи да гледам сега
Последна промяна sas_88 на 30 Май 2012, 16:59, променена общо 1 път
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
sas_88 написа:krisu написа: Е да ама за 9 хиляди, аз лично мисля, че Е46 ще е кошница и ще е от първите:
Ти май скоро не си гледал обявите а?За 9-10к е46 ще е доста прилична и намахана
Веднага ти давам и пример http://www.mobile.bg/11325530974057519 естествено си личи къде е пипана от нашенец ама е поправимо.
Само дето това е комби и е за 10000