навигация с мобилен телефон
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
pironkov написа:Абе хора ние питахме как да ни бачкат навигациите в колитемойта си доиде с диск за Германия и други европеииски страни ама в Б-я никаква карта не ми вади
Как да решим този проблем
от къде може да си вземем нав. диск за Б-я? имам 7-ца
Преди 2010-2015 година не се надявай.
Ако искаш навигация(ама истинска - да ти казва "след 400 метра завой наляво и т.н.) в България май единственото решение е standalone ГПС + карта. Карти с навигация за момента има 2. Едната се продава от Геотрейд цена 90лв. без ДДС и става само за Garmin, другата е тази.
За първата мога да споделя опит - има карти на повечето големи градове с всички улици и улички, поддържа търсене по адрес (тествал съм го във Варна, София и Плевен).
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
един колега си купи това от ...
един колега си купи това от gsm4you и с някакъв о куц софтуер на телефона му, през bloothot се връзва и много се изкефих ... кто ми го показа има всички главни пътища и второстепенни в бг и работи
)
ама 219 + пари за пда

ама 219 + пари за пда
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Fking написа:аз тествах до морето и обратно
GPSlim 2 (GPS receiver) + QTEK 9100 (windows mobile телефон) с route66 software и работи ПЕРФЕКТНО
в София също няма никакви проблеми с него, картата на София е супер детайлна и винаги казва навреме къде да завиеш
А карта на софия за route66 от къде може да се изкопае?? Има ли начин да ми я пратиш или е огромна

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
czar написа:И какви са те?SpUd3r написа:има и по-ефтини вариянти
Motorola A925 втора ръка е доста ефтин има си вграден GPS теглиш си MapView GPS или Route 66 (имаше и още 1 с карти за българия,но просто и забравих името като се сетя ще едитна).Аз за по-ефтин вариянт не се сещам

Tux0 Ca !

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а, къде може да се намери route66 и картата? url имам предвид 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Mitko19 написа:Fking написа:аз тествах до морето и обратно
GPSlim 2 (GPS receiver) + QTEK 9100 (windows mobile телефон) с route66 software и работи ПЕРФЕКТНО
в София също няма никакви проблеми с него, картата на София е супер детайлна и винаги казва навреме къде да завиеш
А карта на софия за route66 от къде може да се изкопае?? Има ли начин да ми я пратиш или е огромна
http://www.pocketbulgaria.com/forum/vie ... php?t=3237
на 4-та страница мисля че беше линка към работещата кракната версия
ако не се ориентираш ми пиши как да ти я пратя, 50мб е всичко
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
[steeN] написа:а, къде може да се намери route66 и картата? url имам предвид
за какво ти трябва?В смисъл ако е за pda Владо е дал линк,ако е за симбиян кажи,с коя версия на симбиана си

Tux0 Ca !

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
за НОКИА Е60 ми трябва, мисля че беше 9.1?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4