Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
sambeto написа:bum_bum написа:.....Та аз за да го пия съм се поинтересувал и прочел нещо. Иначе мога да си взимам дозата от 60мг както пише тук-там (60мг на ден гарантират, че няма да се разболееш от недостиг, което за мен е много далеч от здрав човек) и да вярвам, че ако изпия 1 грам ще трябва да ходя да ми сменят бъбреците или да ми вадят камъни щото така е казал някой в залата или съм го прочел в съботния "Труд".
Ако си мислиш че говоря неща прочетени в съботния "Труд" акъл те лъже братле,ама иначе браво за ентусиазма и смелоста аз такива опити.
Щом вярваш на доктори за които си прочел тук там правещи някакви експерименти,а не вярваш на реални хора.....жив и здрав да си
Аз нямах в предвид теб. Докторите са публикували проучванията си като книги, не тук-там, а самите изследвания са извършвани върху хора разбира се.
Иначе от реални хора реални резултати тук не чух. Само няколко "нали знаеш какво ще ти стане"? Никой реално не каза- аз съм взимал такива дози и ми стана това и това.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
_galio_ написа:а конкретна разфасовка и производител? понеже от най-разпространените разфасовки трябва да се събират по 20 и повече хапа на един прием, което е в повече
Има на НАУ по 1 грам, 250 капсули. с биофлавоноиди и рутин. Не знам дали обаче тук го внасят в тая разфасовка от 250.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
bum_bum написа:_galio_ написа:а конкретна разфасовка и производител? понеже от най-разпространените разфасовки трябва да се събират по 20 и повече хапа на един прием, което е в повече
Има на НАУ по 1 грам, 250 капсули. с биофлавоноиди и рутин. Не знам дали обаче тук го внасят в тая разфасовка от 250.
Аз имам на NOW от 1000 мг, 250 хапа мисля, че бяха.
http://www.silabg.com/bg/11665-NOW-Vita ... Tabs-.html
Последна промяна Веселин|Василев на 29 Май 2012, 9:38, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bum_bum написа:.....Иначе от реални хора реални резултати тук не чух. Само няколко "нали знаеш какво ще ти стане"? Никой реално не каза- аз съм взимал такива дози и ми стана това и това.
Е аз нали споделих от личен опит,при по високи дози и продължително приемане риска от камъни в бъбреците скача в пъти.
Така се получи и при мене,и лежах в болница.От това по реално не знам братле

Само че тоя ефект разбрах от какво е,едва след като ми надупчиха ръцете от системи

Пък и аз никъде не съм казал "Не вземай по толкова",казах какво евентуално може да се очаква,дано не се случи при тебе

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Камъни в бъбреците има всеки втори и без да взима витамини. Изследването се провежда върху голяма група хора при контролирани условия, възможно най-равни други фактори, контролна група и т.н. При теб е съвпаднало с отделянето на камъните и си го свързал с това защото си прочел една от многото статии, че евентуално приема на Вит.С може да доведе до образуване на камъни. Никъде обаче няма изследване в което да са давали големи дози на някой,който не е имал камъни и в следствие на приема на витамини да ги е получил.
Трудно е да си навредиш с водоразтворим витамин. С мастноразтворим или някои минерали-да, но с такъв който се пикае ..
Трудно е да си навредиш с водоразтворим витамин. С мастноразтворим или някои минерали-да, но с такъв който се пикае ..
- sambeto
- ентусиаст
-
Спирам със спора,всеки си знае 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Тъкмо се навих да си повъчам анимал пак и вие взехте да говорите за камъни

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Radoslav318i написа:Тъкмо се навих да си повъчам анимал пак и вие взехте да говорите за камъни![]()
![]()
Е ти не се филмирай толкова. от анимъла няма да събереш скална маса в бъбреците

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
Radoslav318i написа:Тъкмо се навих да си повъчам анимал пак и вие взехте да говорите за камъни![]()
![]()
В максималната дневна доза на Animal Pak има мисля 1 грам Витамин С дневно,така че не се притеснявай

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Колеги май от азотния бустер имам намалено желание за секс, "При прием на аргинин аспартат е установено увеличение на пролактина, който пък е свързван със занижаване на тестостеронните нива." Трябва ли да взимам някакви трибестани сега или подобни. Пил съм го около 3 месеца.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чак път толкоз... трибестан-а ще те хване след поне 2 седмици... можеш просто да изчакаш да се изчистят рецепторите... 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
ditko1 написа:Колеги май от азотния бустер имам намалено желание за секс, "При прием на аргинин аспартат е установено увеличение на пролактина, който пък е свързван със занижаване на тестостеронните нива." Трябва ли да взимам някакви трибестани сега или подобни. Пил съм го около 3 месеца.
Абе да не е преумора по-скоро. Аз съм пил пъмп малко (20 дози) и нищо ми нямаше.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ditko1 написа:Колеги май от азотния бустер имам намалено желание за секс, "При прием на аргинин аспартат е установено увеличение на пролактина, който пък е свързван със занижаване на тестостеронните нива." Трябва ли да взимам някакви трибестани сега или подобни. Пил съм го около 3 месеца.
Какъв азот си приемал ?
Аз почти не го спирам, и не съм усещал такива промени. Чак пък да ти трябва тест-стимулатор.... Дори и да го подтиска, при спирането трябва да се оправят нещата.
ПП: да не би от друго да е

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ми да кежеш, че ходя с някоя от 3-4г и да ми е омръзнала не е, 17 ears old teen е
тоя бустер пих http://www.silabg.com/bg/11401-API-Rocked-50-Serv-.html даже наскоро моммчето което ми го продаде ми каза, че са го забранили.

Незнам дали има аргинин вътре, но ако имаше в повечко щеше да го усетиш стабилно под кръста, да не говорим, че и тийнчето щеше да го усети